ΛΕΩΝ – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει αρκετές νέες νίκες! Η επιτυχία σας μπορεί να αφορά επαγγελματικά θέματα. Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί ο μισθός σας ή να πάρετε ένα μικρό μπόνους. Το απόγευμα ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη εκτόνωσης. Σκεφτείτε κάποια δραστηριότητα που μπορεί να σας προσφέρει την διέξοδο αυτή. Ωστόσο, αποφύγετε ακραίες ενέργειες που ενέχουν ρίσκα, τις επαφές σας με αμφίβολης ποιότητας ανθρώπους, το ξεδιάντροπο φλερτ και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα, φίλοι Λέοντες, δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βρείτε το εξιλαστήριο θύμα για τα χρονίζοντα προβλήματα σας. Οι αρνητικές σκέψεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να χαλάσουν το Σάββατό σας. Ίσως να είναι καλύτερο να αναβάλλετε τις ευθύνες που σας αναλογούν σε πρόβλημα και δυσκολίες που αντιμετωπίζετε… Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να διασκεδάσει. Απολαύστε τον ελεύθερο σας χρόνο με επικοινωνία, εκδρομές και συναντήσεις. Εναλλακτικά, και εάν δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το καταφύγιο σας, σκεφτείτε να οργανώσετε μια οικογενειακή εκδήλωση με τη συμμετοχή συγγενών, φίλων ή γειτόνων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλοί μεταξύ σας θα περάσουν αυτή τη μέρα ανέλπιστα όμορφα! Πιθανώς να υπάρξει μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να είναι ένας νέος πολύτιμος φίλος ή, για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία με έντονο ερωτικό και όχι μόνο ενδιαφέρον! Άλλο πιθανό σενάριο, η επιστροφή ενός προσώπου στην ζωή σας, που σας λείπει εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι η υγεία σας! Εάν αισθανθείτε αδιαθεσία, επικοινωνήστε με τον θεράποντα γιατρό σας το συντομότερο δυνατό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4.2.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα βιώσουν νέες ανησυχίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί βοήθεια ένα νεότερο ή μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της οικογένειας σας. Είναι πιθανό ότι θα υπάρξει ένα μικρό δίλημμα, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την ενεργό δράση. Το βράδυ, αφού έχετε κουραστεί από τις πολλές ανατροπές της ημέρας, αξίζει να σκεφτείτε τρόπους απόλυτης χαλάρωσης. Δεν είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε μια αυστηρή δίαιτα ή να εντάξετε στην ζωή σας μια νέα συνήθεια.

ΤΡΙΤΗ 5.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν σήμερα, αγαπητοί Λέοντες. Υπάρχει η περίπτωση κάποιος να παρεμβαίνει συνεχώς στα σχέδια σας, ανατρέποντας την επιθυμητή ροή. Ίσως ένας ενοχλητικός και απαιτητικός εραστής ή εριστικοί συνεργάτες να καταφέρουν να σας απορυθμίσουν. Εάν έχει προγραμματίσει για σήμερα μια σημαντική εργασία, όπως η αναζήτηση εργασίας, κάποιες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές, κλπ αποστασιοποιηθείτε από όλες τις πηγές άγχους για να έχετε κάποια πιθανότητα επιτυχίας στο εγχείρημα σας. Το βράδυ καλό θα ήταν να απολαύσετε την ηρεμία σας, μακριά από τον πολύ κόσμο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα θα φέρει κάποια σημαντική καμπή στη ζωή σας! Μερικοί θα αποφασίσετε να απαλλαγείτε από επείγοντα προβλήματα στον τομέα των αισθηματικών. Κάποιοι θα κάνουν τα πρώτα βήματα σε μια σημαντική καριέρα. Υπάρχουν και εκείνοι που θα σκεφτούν μια αλλαγή επαγγέλματος. Το απόγευμα δεν ενδείκνυται για τίποτε περισσότερα από την επεξεργασία μελλοντικών πλάνων. Και αφού κλείσετε αυτό το κεφάλαιο και αποφασίσετε τα επόμενα βήματα σας, βγείτε και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

ΠΕΜΠΤΗ 7.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα δεν συνιστάται να αναλάβετε πρωτοβουλία σε οποιαδήποτε προσωπικό θέμα. Μείνετε παρατηρητές σε συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της οικογένειας, ακόμη και στον χώρο δουλειάς σας, γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορείτε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα. Οι πλανητικές συγκυρίες προσφέρουν ωστόσο την  ευκαιρία να στεφτεί με επιτυχία κάτι που σχετίζεται με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σας. Εάν υπάρχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα που πρέπει να συζητηθεί, δεν θα πρέπει να φοβάστε το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να φροντίσετε για τη σωστή διατροφή και άσκηση σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κατεβάστε λίγο τις ταχύτητες σήμερα, για να μπορέσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Εκτελέστε μόνο τα πραγματικά σημαντικά καθήκοντα σας και αφήστε τα υπόλοιπα για την επόμενη εργάσιμη μέρα. Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπημένη, φιλική στάση απέναντι σε κάθε άτομο που συναντάτε. Το βράδυ υπάρχει αυξημένη πιθανότητας μια μικρής προσωπικής νίκης.  Ευκαιρίες για νέες φιλίες δεν θα λείψουν, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως έχουν μια αλληλεπίδραση με άτομο που θα τους ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΣΑΒΒΑΤΟ  9.2.2019 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φίλοι Λέοντες, αποφύγετε σήμερα αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις, γιατί θα χαλάσουν  τη διάθεσή σας, προκαλώντας επιθετικότητα ή πανικό. Θα είναι πολύ πιο ευεργετικό για σας να απαντήσετε στην αρνητικότητα με ένα χαμόγελο. Το απόγευμα θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ευτυχία. Το βράδυ αφιερώστε το σε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Διαφωνίες με ανθρώπους δικούς σας ή απογοητεύσεις στην προσωπική σας ζωή υπάρχει η πιθανότητα να συμβούν σήμερα και να χαλάσουν την Κυριακή σας. Ωστόσο τα γεγονότα δεν θα είναι μόνο αρνητικά, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα χαρακτηρίζεται θετικό. Επενδύστε το χρόνο σας σε μεγάλης κλίμακας καθαρισμό του προσωπικού σας χώρου, καθώς θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ακαταστασία, να ανοίξει ο χώρος για ροή θετικής ενέργειας, αλλά και για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και την συναισθηματική σας ζωή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη επιτυχία στις επαγγελματικές υποθέσεις σας! Ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, καθώς και μια ταπεινή στάση, ώστε να μην έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους στον εργασιακό σας χώρο. Πέραν των επαγγελματικών, μια πολύ περίπλοκη προσωπική κατάσταση μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τις σχέσεις σας. Αυτό ενδεχομένως να οφείλεται σε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, αναφορικά με το μέλλον της σχέσης σας… Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα, ως προς το πιο άτομο να διαλέξετε, ανάμεσα σε δύο ενδιαφερόμενους!

ΤΡΙΤΗ 12.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρμονία σε όλες τις σφαίρες της ζωής σας χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα! Θα προκύψουν ευνοϊκές συνθήκες, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε κάποιους στόχους στα επαγγελματικά σας. Σήμερα είναι επίσης μια καλή μέρα, τόσο για την πνευματική σας αναγέννηση, όσο και για την σωματική σας ανανέωση. Το μόνο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία είναι πειραματισμοί στα αισθηματικά σας! Αποφύγετε φλερτ με άτομα που μόλις συναντήσατε, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό… Επίσης, μην ξοδεύετε τις αποταμιεύσεις σας σε αντικείμενα πολυτελείας ή σε ακριβό ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι αμφιβολίες για τις ικανότητες και την επάρκεια σας είναι αυτές που θα σας βασανίζουν σήμερα και θα κάνουν τη μέρα σας δύσκολη. Ίσως η αιτία αυτής της απαισιοδοξίας να είναι ένα δυσάρεστο πρωινό περιστατικό.  Αποφύγετε τους κινδύνους και τις αντιπαραθέσεις ή τους ανώφελους ανταγωνισμούς. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα, η συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από άτομα του αντίθετου φύλου.

ΠΕΜΠΤΗ 14.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην περιμένετε τεράστιες επιτυχίες και μοναδικές ευκαιρίες ζωής σήμερα… Και αυτό δεν οφείλετε στο ότι δεν κινηθήκατε σωστά ή ότι δεν κάνατε ότι έπρεπε για να κατακτήσετε τον Όλυμπο. Απλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Κάποια μικρά προβλήματα σε οικογενειακά ζητήματα, ένα κλίμα κακής επικοινωνίας με τους γύρω σας ή  πιθανά προβλήματα στη δουλειά θα σας χαλάσουν το κέφι. Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία, εάν καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας τα άλυτα προβλήματα σας και ενδώσετε στον ρομαντισμό…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διάθεση σας σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κάπως άστατη. Αυτό ωστόσο δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει στις περισσότερες περιπτώσεις κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός και εάν έχετε να αντιμετωπίσετε κάτι πολύ σημαντικό. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, η μέρα θα είναι ευνοϊκή! Υπάρχει μια πιθανότητα να αξιοποιήσετε ένα παλιό χόμπι για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας ή επίσης να πουλήσετε κάτι που δεν χρειάζεστε. Τελικά η ημέρα θα περάσει χωρίς προβλήματα και χωρίς δραματικά γεγονότα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να μένει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου.  Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η Κυριακή αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήσετε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας  αγαπάτε τα extreme sports, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας. Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ή εξάρθρωσης των κάτω άκρων!

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το αίσθημα της ικανοποίησης θα είναι έντονο, καθώς αισθάνεστε δικαιωμένοι για την σκληρή δουλειά και την υπομονή σας. Δεν υπάρχει όμως καιρός για χαλάρωση και εφησυχασμό. Νέο ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα σας δίνει φτερά και η δημιουργική σας πλευρά μπορεί να ανθίσει και πάλι. Επενδύστε στην φαντασία σας και θα μεγαλουργήσετε. Δεν σας αφήνει ασυγκίνητους το ενδεχόμενο να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο δικός σας χειρισμός όμως της εικόνας σας μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και την ζήλια των γύρω σας…

ΤΡΙΤΗ 19.2.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Υποτονική διάθεση υπάρχει σήμερα στο αέρα. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας, για να έχετε δυνάμεις για την υπόλοιπη βδομάδα. Μπορεί να συναντήσετε μια πρόκληση ή μια δυσκολία, αλλά με τις ενέργειές σας τελικά θα οδηγηθείτε στη σωστή λύση του προβλήματος. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα! Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 20.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απατηλή είναι η σημερινή μέρα. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα! Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά, αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν στιγμές που τα πείσμα και η επιμονή δεν φέρνουν πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

ΠΕΜΠΤΗ 21.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αστάθεια στις σκέψεις σας θα έχετε σήμερα! θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αμφιβολίες όμως θα σας βασανίζουν… Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας. Κράτησε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας μέχρι τη στιγμή που θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και για την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα. Προτιμήστε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου. Συναντήσεις με ανθρώπους που σας ευχαριστούν προβλέπονται προς το βράδυ και εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί τους. Βρείτε κάποια απασχόληση, με την οποία θα βγάλετε όλο τον κρυμμένο δυναμισμό σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή τον σύντροφο της ψυχής σας και να περάσετε μια ήρεμη μέρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, με δυναμική αλλά και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που  σας απασχολούν, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία κάποιο έργο σας. Θα κάνετε έξυπνες ενέργειες, αλλά σας βοηθά και η διαίσθησή σας. Μην παίρνετε αποφάσεις χωρίς τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας! Μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συντονίστε τις ενέργειες σας και μην σκορπάτε τις δυνάμεις σας χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας. Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σας αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σας καθήκοντα και τις καθημερινές ρουτινιάρικες ασχολίες. Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας σας δημιουργεί τάση για απομόνωση. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να λύσετε με αυτό τον τρόπο κανένα από τα προβλήματα που σας απασχολεί.

ΤΡΙΤΗ 26.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με την διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σας θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου. Αισθάνεστε ότι δεν σας αγαπάνε αρκετά ή ότι ο δεσμός σας εξελίχθηκε προς την λάθος κατεύθυνση. Όλα όμως βρίσκονται στο μυαλό σας…

ΠΕΜΠΤΗ 28.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε τον οργανισμό σας γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά. Η διαδικασία ίσως να είναι μακροχρόνια, γι αυτό αναζητήστε επαγγελματική συμβουλή.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και ε…