GΑΥ ΔΙΔΥΜΟΙ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Μετά από μια μακρά περίοδο δυσκολιών και επώδυνων αλλαγών που προκάλεσε ο Κρόνος από τον Τοξότη, όντας απέναντι από το ζώδιο σας, μπορείτε πλέον να ανασάνετε και να κάνετε ένα πρώτο απολογισμό των συνεπειών του, αφού πέρασε στις 20 Δεκεμβρίου 2017 στο ζώδιο του Αιγόκερου.  Ευεργετική θα είναι η δράση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου απέναντι στο ζώδιο σας κατά τη διάρκεια του 2018, και συγκεκριμένα από τις 16.5 μέχρι τις 12.8 και από τις 11.9 μέχρι τις 15.11! Θετική θα είναι και η επιρροή του Ερμή για μεγάλα χρονικά διαστήματα μέσα στη χρονιά αυτή, αποζημιώνοντας σας για τις ταλαιπωρίες που έχετε υποστεί τα προηγούμενα χρόνια.

Οι γεννημένοι κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας αναμένεται να προχωρήσουν στις πιο θεαματικές αλλαγές από όλους , που θα χαρακτηρίζονται από αιφνιδιασμό αλλά και πρωτοπορία, καθώς ο Ουρανός από τον Κριό θα τους ευνοεί με ένα εξαιρετικό εξάγωνο! Οι γεννημένοι κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πρέπει να έχουν το νου τους σε ένα παραπλανητικό Ποσειδώνα, που μπορεί να τους οδηγήσει σε ουτοπικές αποφάσεις και να τους βάλει σε περιπέτειες. Οι πιο επικίνδυνες εποχές είναι από την αρχή της νέας χρονιάς μέχρι τα μέσα Μαΐου και από τις 7 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του 2018!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μετά από ένα πέρασμα του Κρόνου, που διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε τον απολογισμό σας στον τομέα των σχέσεων, επαγγελματικών, φιλικών ή αισθηματικών. Το πέραμα του Κρόνου άφησε ερείπια πίσω του στην ζωές πολλών από σας, αυτό όμως επειδή πολλές από τις σχέσεις σας κάθε μορφής δεν χαρακτηριζόταν από αρμονία και ισορροπία. Αυτές οι σχέσεις που σας έχουν απομείνει, φαίνεται να είναι σχέσεις ουσίας! Προσέξτε όμως, γιατί τίποτε δεν επιβιώνει στον αυτόματο πιλότο. Χρειάζεται αρκετή δουλειά για να καταφέρετε να τις διατηρήσετε στην ζωή και να τις βοηθήσετε να ανθίσουν.

Με μεγαλύτερη ωριμότητα πλέον, θεωρητικά, και συμβιβασμένοι με κάποια δεδομένα της προσωπικής σας ζωής που δεν μπορούν να αλλάξουν, γιατί ίσως δεν πρέπει να αλλάξουν, φροντίστε να οικοδομήσετε το αύριο. Κάποια προβλήματα ή ανοιχτές πληγές που υπάρχουν στους τομείς των επαγγελματικών, συναισθηματικών, των σπουδών ή των οικονομικών μπορούν την χρονιά αυτή να διευθετηθούν με θετικό τρόπο! Μέχρι τις 7.11, που ο Δίας είναι στον Σκορπιό, φροντίστε να τακτοποιήσετε όσες εκκρεμότητες μπορείτε!

Εάν η σχέση σας κατάφερε να επιβιώσει από την θύελλα που έφερε ο Κρόνος στη ζωή σας, όποια προβλήματα και να αντιμετωπίζετε, μπορείτε να τα καταφέρετε να τα επιλύσετε και να προχωρήσετε μαζί σε ένα επόμενο επίπεδο επικοινωνίας και συμβίωσης. Χρειάζεται αφοσίωση και επιθυμία για συναινετικές λύσεις, καθώς κανείς δεν είναι δεδομένος και πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτό άλλωστε το βιώσατε στο πετσί σας τα τελευταία χρόνια! Όσο για τους αδέσμευτους, ο Άρης από τον Υδροχόο φροντίζει να σας προικίζει με εξαιρετικό ερωτισμό, ώστε να καταφέρετε να καλύψετε τα αισθηματικής φύσης κενά που προκάλεσε ο γέρο-Κρόνος στη ζωή σας! Θα βρείτε αρκετούς πρόθυμους στο πέρασμα σας να σας συντροφεύσουν και να θελήσουν να μοιραστούν τη μοναξιά τους μαζί σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι εμπειρίες που αποκτήσατε κατά τα τελευταία τρία χρόνια με το πέρασμα του Κρόνου από τον Τοξότη, απέναντι από το ζώδιο σας, είναι η καλύτερη προίκα σας για τον 2018! Τώρα πια θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή γνώση του εαυτού σας, των δυνατοτήτων και ταλέντων σας, καθώς και των μειονεκτημάτων και των ανεπαρκειών σας. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση που άντεξε τις αναταράξεις του Κρόνου, δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Εκείνο όμως που θα πρέπει να κάνετε, είναι να την εκσυγχρονίσετε στο βαθμό του δυνατού, ώστε να αντέξει στις δοκιμασίες του χρόνου.

Εάν ψάχνετε για καινούργιες ευκαιρίες, ενδιαφέρεστε να αλλάξετε δουλειά, είδος απασχόλησης ή εταιρία, ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές μέσα στο 2018! Ιδανικοί μήνες για κάτι τέτοια είναι οι Ιανουάριος, το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο, ο Αύγουστος και ο Οκτώβριος. Θα πρέπει να είστε αποτελεσματικοί, αποφεύγοντας προχειρότητες,  αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία, για να μπορέσετε να περάσετε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Από τις αρχές Νοεμβρίου που ο Δίας περνάει στον Τοξότη και τον έχετε απέναντι σας, θα πρέπει να έχετε το νου σας, να μην ξεφύγετε από το μέτρο.

Στον οικονομικό τομέα, εάν αντιμετωπίσατε κάποιες δυσκολίες κατά τα προηγούμενα χρόνια, φέτος θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, είτε μέσα από την επαγγελματική σας ενασχόληση, είτε μέσα από άλλες πηγές εσόδων που θα σκεφτείτε να αξιοποιήσετε. Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικής φύσης, είναι πολύ καλύτερο να τις διευθετήσετε μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, καθώς ο Δίας θα είναι πιο ευνοϊκός απέναντι στο ζώδιο σας. Εάν πάλι υπάρχουν δικαστικές διαμάχες, φροντίστε μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα να τις κλείσετε με ένα έντιμο εξωδικαστικό συμβιβασμό, γιατί μετά το τελευταίο δίμηνο του έτους τα πράγματα δεν θα είναι υπέρ σας!

ΥΓΕΙΑ

Το πρώτο δεκάμηνο του χρόνου είναι πολύ θετικό να βρείτε θεραπεία σε όποιο ζήτημα υγείας, μικρότερα ή μεγαλύτερα σας ταλαιπωρούν ή μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους.  Ο Δίας και ο Άρης είναι αρωγοί στη προσπάθεια ανασυγκρότησης σας! Το ίδιο ισχύει και για επεμβάσεις ή θεραπείες ομορφιάς. Μετά τις 7 Νοεμβρίου και το πέρασμα του Δία στον Τοξότη καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Τα τελευταία χρόνια περάσατε πολλά και θα πρέπει να έχετε πάρει σημαντικά μαθήματα. Τώρα ξεκινάει η περίοδος της αναγέννησης σας, καθώς τα δύσκολα βρίσκονται πλέον πίσω σας. Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος και ανοικοδομήστε μια καινούργια ζωή σε νέες και υγιέστερες βάσεις. Το σύμπαν δίνει ευκαιρίες, δεν συγχωρεί όμως το δις εξαμαρτείν….

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
  • Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

    Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…
  • GΑΥ ΙΧΘΕΙΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Το πέρασμα του Κρόνου στις 20.12.2017 από τον Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας επ…
  • GΑΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές, ανατροπές, ανακατατάξεις και νέα …
Load More In 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ω…