GΑΥ ΙΧΘΕΙΣ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Το πέρασμα του Κρόνου στις 20.12.2017 από τον Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας επιτρέπει να πάρετε βαθιές ανάσες μετά από τρία χρόνια δυσκολιών και απρόοπτων. Δεν θα φτιάξουν βέβαια τα πάντα εν μια νυκτί, αλλά υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές να κλείσετε σταδιακά τα ανοιχτά μέτωπα και να βάλετε και πάλι το νερό στο αυλάκι. Το εμπόδια θα μειωθούν σημαντικά και η διάθεση σας θα αλλάξει, με αποτέλεσμα να έχετε πλέον το ψυχικό σθένος και τα αποθέματα δυνάμεων να παλέψετε για το καλύτερο.

 Το πλανητικό σκηνικό βρίσκεται στο πλάι σας και βοηθάει να ορθοποδήσετε. Λίγη περισσότερη προσοχή στις επιλογές σας θα πρέπει να επιδείξετε εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, καθώς όσοι σας πλησιάζουν δεν θα έχουν πάντοτε το καλό στο μυαλό τους. Περιορίστε τον συναισθηματισμό σας και προσπαθήστε να γίνετε όσο μπορείτε ορθολογιστές για να αποφύγετε τα σημαντικά λάθη και τα προβλήματα που αυτά συνεπάγονται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα τρία χρόνια που προηγήθηκαν κλυδώνισαν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα τα αφήσετε πολλά πρόσωπα πίσω σας. Τώρα, με την αρχή του 2018 είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε ένα σοβαρό απολογισμό της τριετίας, να δείτε που κάνατε λάθη, και να μάθετε από τις διδαχές του Κρόνου! Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη, και όσο πιο γρήγορα αφήσετε το παρελθόν πίσω σας, τόσο το καλύτερο.

Ο Δίας από τον Σκορπιό θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικά παραγωγικό τρίγωνο προς το ζώδιο σας μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, που θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις ζημιές στις σχέσεις που επιβίωσαν και να αναπληρωθούν τα κενά με το νέο αίμα που θα έρθει στη ζωή σας. Πιο ευνοημένοι θα είναι οι γεννημένοι μέσα στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ωστόσο όλοι θα καταφέρετε να επουλώσετε τις πληγές στην σχέση σας ή να δώσετε νέα πνοή σε μια σχέση που έχει καταλήξει εδώ και καιρό να είναι συμβατική. Όσοι επίσης θέλετε να γυρίσετε σελίδα στην προσωπική σας ζωή, κλείνοντας τον κύκλο μιας σχέσης, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, έχουν την πλανητική εύνοια να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο μέσα στο 2018, που θα τους φέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Μια καινούργια ζωή σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να ξεκινήσει τώρα, μια ζωή που θα σας χαρίσει πολλές στιγμές ευτυχίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα πολλοί από εσάς αναγκαστήκατε να αφήσετε πίσω σας κάποια επαγγελματική σταδιοδρομία και να ακολουθήσετε ένα καινούργιο μονοπάτι. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε ήταν πολλές και οι προκλήσεις ακόμη περισσότερες. Τώρα μπορείτε πλέον με μεγαλύτερη άνεση να κάνετε μελλοντικά πλάνα, να ψάξετε για μια δουλειά που σας εκφράζει περισσότερο, να μπείτε στην αγορά εργασίας, εάν είστε άνεργοι. Εύνοια πλανητική υπάρχει κατά τον Φεβρουάριο, αλλά και το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2018!

Όσοι μεταξύ σας είστε αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρηματίες, εάν η δουλειά σας κατάφερε να επιβιώσει το πέρασμα του Κρόνου, τώρα πια με ανοιχτούς τους δρόμους θα μπορέσετε να την απογειώσετε! Εάν πάλι σκέφτεστε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, κάντε το τώρα! Αποφύγετε μόνο το τελευταίο δίμηνο του έτους, κατά το οποίο μπορούν να υπάρξουν  αρκετά προβλήματα και δυσκολίες.

Προσοχή θα απαιτηθεί στην σύνταξη και υπογραφή συμβολαίων, συμφωνίες και συμβάσεις, λογαριασμούς, επικοινωνία και ταξίδια κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους!  Αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και προσέξτε να μην δώσετε εσείς λαβή για σχόλια με την συμπεριφορά σας, γιατί θα γίνετε βορά στο στόμα των λύκων…

Εκτός από την εύνοα του Δία στα οικονομικά σας, θετική θα είναι και η επιρροή της Αφροδίτης απέναντι στο ζώδιο σας, καθώς και ο Ουρανός κατά την περίοδο που θα κινείται αναγνωριστικά στο ζώδιο του Ταύρου (15.5-6.11). Οι μήνες που είναι θετικοί για τα επαγγελματικά σας, θα είναι επίσης πολύ καλοί και για τα οικονομικά και περιουσιακά σας.

ΥΓΕΙΑ

Όποιο πρόβλημα υγείας και να αντιμετωπίζετε, μέσα στο 2018 θα μπορέσετε να το θεραπεύσετε οριστικά! Αναζητήστε πληροφορίες, κάντε εξετάσεις, δείτε ειδικούς και ξεκινήστε. Το τελευταίο δίμηνο του έτους χρειάζεται προσοχή στην διατροφή σας, καθώς μπορεί να πάρετε βάρος και μαζί με αυτό να επιβαρύνετε διάφορα όργανα σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Μια δύσκολη περίοδος τριών ετών πέρασε στην ιστορία και τώρα έχετε όλη την άνεση να προγραμματίσετε και να αναδιοργανώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας σε νέα βάση. Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος μεν, δρέψτε τους καρπούς της επιτυχίας δε.

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
  • Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

    Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…
  • GΑΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές, ανατροπές, ανακατατάξεις και νέα …
  • GΑΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Και ο Κρόνος πέρασε στο ζώδιο σας! Αυτό και αν δεν είναι σημαντικό πλανητικό γεγονό…
Load More In 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ω…