GΑΥ ΤΑΥΡΟΣ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2017 σας αφήνει με ένα σχετικά θετικό ισοζύγιο και η είσοδος στο 2018 θα είναι αρκετά ομαλή. Αναμένεται σημαντική κινητικότητα κατά τη διάρκεια του έτους, τίποτε όμως που να υπερβαίνει τις δυνάμεις ή τις αντοχές σας.  Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, απέναντί σας, ενδέχεται να σας βάλει σε μπελάδες, εάν δεν προσέξετε, καθώς η αντίθεση του μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου  μπορεί να σας οδηγήσει σε έπαρση και απερισκεψία και να σας εκθέσει. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε το νου σας και να προσπαθείτε να μην ξεφεύγετε από το μέτρο. Σωτήριο ρόλο μπορεί να διαδραματίσει ένας μακροχρόνιος σύντροφος ή ένας δοκιμασμένος συνεργάτης, που θα αναλάβει να σας προσγειώνει και να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα ή να σας στηρίζει και να σας καθοδηγεί, όταν θα νοιώθετε αποπροσανατολισμένοι από τα πολλά που θα συμβαίνουν γύρω σας.

Από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Νοεμβρίου θα κάνει ένα πρώτο πέρασμα ο Ουρανός από το ζώδιο σας, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Αυτό το διάστημα ίσως να υπάρξουν ανατροπές και αναπροσαρμογές σε διάφορους τομείς της ζωής σας, ιδίως σ αυτούς που γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει όμως να συνηθίσετε στην ιδέα, ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα αναγκαστείτε να αλλάξετε πολλές από τις συνήθειες σας…

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αρκετή κινητικότητα αναμένεται στις σχέσεις σας, επαγγελματικές  ή συναισθηματικές, κατά τη διάρκεια του 2018! Ο Δίας από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει κοντά σας τον σύντροφο που θα σας ταιριάζει, ένα άτομο με το οποίο θα έχετε πολύ καλή χημεία και εξαιρετική επικοινωνία, και με το οποίο θα έχετε αμοιβαιότητα συναισθημάτων, κάτι που πάντοτε επιθυμούσατε και σχεδόν ποτέ δεν το είχατε! Η θέση αυτή του Δία έχει την ένδειξη μονιμότητας, θα πρόκειται δηλαδή για μια σχέση που θα αντέξει στον χρόνο και θα σας αποζημιώσει για όσες ταλαιπωρίες έχετε υποφέρει στον συναισθηματικό τομέα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ίσως δε μέσα από την σχέση αυτή να ενισχυθεί η κοινωνική ή οικονομική σας θέση!

Κάποιες δυσκολίες ίσως να υπάρξουν κατά τα διαστήματα 16.3 μέχρι 12.8 και 11.9 με 15.11, με τον Άρη από τον Υδροχόο. Και ο Ερμής όμως μπορεί να σας φέρει μπελάδες από το ζώδιο του Λέοντα, μεταξύ 29.6 και 5.9! Κατά τα διαστήματα αυτά αναμένεται να ταραχτεί η ηρεμία σας με ζήλιες, γκρίνιες ή και με την ανάμειξη τρίτων στην προσωπική σας ζωή. Μετά τις 16 Νοεμβρίου που ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, η προσωπική σας ζωή ισορροπεί και επέρχεται η ηρεμία και η αρμονία.

Και σε κοινωνικό επίπεδο οι σχέσεις σας θα είναι βελτιωμένες και ενισχυμένες, με την θετική επιρροή του Δία, ενώ το ταλέντο σας να επιλέγετε συνεργάτες ή φίλους με αμοιβαία ενδιαφέρονται και αισθήματα θα είναι καταλυτικής σημασίας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν θα συμβεί τίποτε χωρίς πολύ δουλειά και αφοσίωση στο έργο! Εάν έχετε δική σας επιχείρηση και θέλετε να κάνετε κάποιες δομικές αλλαγές ή πρόκειται να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, η καλύτερη περίοδος να δραστηριοποιηθείτε είναι το διάστημα από τον Φεβρουάριο μέχρι τα μέσα Μαΐου, που τα πλανητικά είναι αρκετά πιο φιλικά απέναντι στο ζώδιο σας.

Για όσους μεταξύ σας αναζητούν δουλειά ή έχουν σκοπό να αλλάξουν εργοδότη ή είδος απασχόλησης, το πιο πάνω διάστημα είναι ιδανικό να κάνουν τις κινήσεις τους. Αναφορικά με όσους έχουν υπαλληλική θέση εργασίας, θα πρέπει να είναι έτοιμοι κατά τη διάρκεια του 2018 να βιώσουν κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές που θα τους ξεβολέψουν! Υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξουν κάποιες διαδικασίες στο τρόπο που λειτουργούσατε μέχρι σήμερα και να πρέπει να προσαρμοστείτε σ αυτές, μπορεί να αλλάξει ένας προϊστάμενος και να έχετε την αβεβαιότητα μιας καινούργιας συνεργασίας με ένα άτομο, που θα πρέπει να μάθετε από την αρχή τα ιδιορρυθμίες του ή να υπάρξουν  κάποιες δομικής φύσης αλλαγές στην επιχείρηση που απασχολείστε.

Μην βιαστείτε να τα βάλετε κάτω και να απογοητευτείτε, μην μεμψιμοιρείτε και οδύρεστε, γιατί ακόμη και στα πιο δύσκολα, πάντοτε θα υπάρχει κάποιος δίπλα σας να σας δώσει μια χείρα βοήθειας. Το σημαντικό είναι να έχετε ανοιχτό μυαλό και να συνηθίσετε στην ιδέα των αλλαγών, αποφεύγοντας τους δογματισμούς και τα πείσματα, γιατί το μέλλον σας εξαρτάται από την προσαρμοστικότητα σας στις αλλαγές. Ιδιαίτερα επιρρεπείς σε αλλαγές μεγάλης ή μικρότερης κλίμακας είναι οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς θα είναι οι πρώτοι που θα γευτούν την επίδραση του ανατρεπτικού Ουρανού!

Στον οικονομικό τομέα, ενώ το 2017 υπήρξε για διαρκής πάλη για επιβίωση και μια συνεχής ανασφάλεια, που την προκαλούσε ο Κρόνος από τον Τοξότη, με το πέρασμα του στον Αιγόκερω στις 20.12.2017, επέρχεται μια κάποια ισορροπία! Αισθάνεστε πλέον πιο ασφαλείς και έχετε την δυνατότητα κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής να ρυθμίσετε με μεγαλύτερη άνεση και θετικότερα αποτελέσματα  τις όποιες εκκρεμότητες έχετε από το παρελθόν. Μπορείτε να επανεξετάσετε τον τρόπο τακτοποίησης των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, ώστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και να έχετε ένα θετικότερο αποτέλεσμα.

ΥΓΕΙΑ

Η νευρικότητα που θα σας καταλαμβάνει κατά περιόδους μπορεί να σας οδηγήσει στην νευρική πολυφαγία ή στο ποτό για να χαλαρώνετε. Και στις δυο περιπτώσεις, καλό θα ήταν να προσέχετε να μην ξεφύγετε σε υπερβολές. Προσοχή στις μολύνσεις (ιδίως από αφροδίσια νοσήματα!) και τους τραυματισμούς. Το ορμονικό και το κυκλοφορικό σας σύστημα είναι αυτά που χρειάζονται την μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα μέσα στο 2018! Αισθητικής φύσης επεμβάσεις ή αλλαγές καλό θα ήταν να αποφεύγονται από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Αυγούστου και από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Μην πανικοβάλλεστε με το ενδεχόμενο μικρής ή μεγάλης κλίμακας αλλαγών στη ζωής σας. Συμφιλιωθείτε με το γεγονός αυτό, γιατί δεν μπορείτε να το αποφύγετε μέσα στα επόμενα χρόνια. Το σύμπαν προνοεί, οι αλλαγές να ωφελούν την εξελικτική μας πορεία και να βελτιώνουν τις συνθήκες της ζωής μας. Άλλωστε, πάντοτε θα υπάρχουν στηρίγματα γύρω σας, ώστε να αισθάνεστε μια σχετική ασφάλεια.

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
  • Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

    Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…
  • GΑΥ ΙΧΘΕΙΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Το πέρασμα του Κρόνου στις 20.12.2017 από τον Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας επ…
  • GΑΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές, ανατροπές, ανακατατάξεις και νέα …
Load More In 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ω…