GΑΥ ΤΟΞΟΤΗΣ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2018 μπαίνει με πολλές ελπίδες μετά την αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο σας στις 20.12.2017! Το πέρασμα του άφησε πολλά ανοιχτά μέτωπα και πληγές που πρέπει να επουλωθούν, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Η επόμενη του επίσκεψη θα είναι μετά από 28 χρόνια, οπότε μπορείτε να ηρεμήσετε και να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα μεγάλα και σπουδαία που έχετε μπροστά σας. Από την άποψη αυτή, το 2018 είναι έτος αποθεραπείας και επούλωσης! Το πρώτο πεντάμηνο του έτους θα πασχίσετε να βρείτε τον βηματισμό σας και να ρυθμίσετε ή να κλείσετε υποθέσεις που επείγουν. Μετά τα μέσα Μαΐου όμως αρχίζει μια περίοδος με θετικές πλανητικές επιρροές, που θα σας βοηθήσει να βάλετε και πάλι μπρος τις μηχανές!

Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο πλευρό σας, κάνοντας την καθημερινότητα σας λίγο πιο εύκολη  και φέρνοντας καινούργια ενδιαφέροντα στη ζωή σας! Και η μακρά παραμονή του Άρη στον Υδροχόο μεταξύ 16.5-12.8 και 11.9-15.11 θα σας ενισχύσει ψυχικά και σωματικά, δίνοντας σας το σθένος και την ορμή να κερδίσετε σημαντικές μάχες! Η σημαντικότερη όμως πλανητική μετακίνηση θα είναι για σας η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας στις 8 Νοεμβρίου, μετά από 12 χρόνια απουσίας, όπου θα παραμείνει για περίπου ένα χρόνο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι γεννημένοι κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στον τομέα των σχέσεων πάσης φύσης, γιατί ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί ψευδαισθήσεις, φέρνει εξιδανικεύσεις και είναι υπεύθυνος για ουτοπικές καταστάσεις. Οι του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να απολαύσετε μέχρι τις 14.5 και μεταξύ 7.11 και 4.3.19 την ευεργετική για σας αύρα του Ουρανού, καθώς θα κάνει το τελευταίο του πέρασμα από το ζώδιο του Κριού. Στο μεσοδιάστημα μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου, θα κάνει την πρώτη είσοδο του στον Ταύρο, όπου και θα εγκατασταθεί από το 2019 για τα επόμενα χρόνια.

Το 2018 είναι χρονιά ριζικών αλλαγών και στον τομέα των σχέσεων! Κάποιες σχέσεις που έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά τα τελευταία χρόνια αναμένεται να διακοπούν στα απόνερα της επίδρασης του Κρόνου, ενώ ίσως υπάρξει επανασύνδεση με έναν σύντροφο, με τον οποίο οι συνθήκες κάποια στιγμή στο παρελθόν σας ανάγκασαν να διακόψετε, αλλά η αγάπη παραμένει ακόμη ζωντανή! Οι αισθηματικές σχέσεις που κατάφεραν να επιβιώσουν το πέρασμα του Κρόνου, το μόνο που μένει είναι πλέον να περάσουν στο επόμενο βήμα, που θα μπορούσε να είναι μια συγκατοίκηση ή μια επισημοποίηση της σχέσης. Για όσους δε αναζητούν το έτερο τους ήμισυ, οι τελευταίοι μήνες του χρόνου είναι ιδανικοί, ιδιαίτερα από τον Νοέμβριο και μετά! Και εάν δεν καταφέρετε μέσα στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα να βρείτε ταίρι, μην απογοητεύεστε, καθώς το 2019 θα είναι η χρονιά σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα τρία προηγούμενα χρόνια, με τον Κρόνο απάνω στο κεφάλι σας, περάσατε πολλά και στον επαγγελματικό τομέα! Όσοι από σας διατηρήσατε τις δουλειές σας, δεν καταφέρατε να τις χαρείτε, γιατί πότε δεν ήταν η πληρωμή ικανοποιητική ή στην ώρα της, πότε τα ωράρια ήταν περίεργα και όλο και κάτι θα εμφανιζόταν που θα σας δημιουργούσε στρες και πίεση. Τώρα επιτέλους μπορείτε να χαλαρώσετε, αλλά τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν στον τομέα της καριέρας σας θα χρειαστούν λίγο καιρό για να παραμεριστούν. Ο Δίας από το Σκορπιό θα φέρει σε πρώτη φάση κάποια ομαλότητα και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις φοβίες που αποκτήσατε τις προηγούμενες χρονιές και να προλειάνει το έδαφος για όσα καλά πρόκειται να ακολουθήσουν.

Όσοι από εσάς ετοιμάζεστε να στήσετε τη δική σας επιχείρηση, το διάστημα από τις αρχές του χρόνου μέχρι το Νοέμβρη χωρίς να είναι κακό, δεν είναι το ιδανικό για σας. Εάν έχετε τη δυνατότητα, θα ήταν σκόπιμο να προετοιμάσετε την κατάσταση κατά το 2018 και να κάνετε την έναρξη μέσα στο 2019 που θα είναι πολύ πιο ευεργετικό απέναντι σας. Οι Τοξότες που ετοιμάζονται να αλλάξουν είδος δουλειάς ή και εργοδότη, ας μη βιαστούν να παραιτηθούν, πριν βρουν μια καινούργια δουλειά. Ξεκινήστε την αναζήτηση από την αρχή του έτους, αλλά οι συνθήκες γίνονται πολύ πιο ευνοϊκές μετά το Μάιο!

Όσοι από εσάς κατάφεραν να διατηρήσουν μέσα στην θύελλα που έφερε ο Κρόνος στην ζωή σας ένα ανεκτό εισόδημα, φέτος δεν αναμένεται να κινδυνέψετε, καθώς τα χειρότερα έχουν παρέλθει! Μέσα στο 2018 θα έχετε την εύνοια να ρυθμίσετε με ευκολία οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες και να κλείσετε με θετικό τρόπο παραπλήσια ζητήματα. Αρκεί να γίνουν τις περιόδους που ο Ερμής είναι ευνοϊκός προς το ζώδιο σας (6.3-13.5, 29.6-5.9, 31.10-30.11 και 13.12-4.1.2019).

Και τα κύρια εισοδήματα σας να μην αυξηθούν, θα υπάρξουν άδηλοι πόροι που θα τονώσουν το πορτοφόλι σας. Μπορεί να προέρχονται από γονείς ή γηραιά συγγενικά πρόσωπα, ίσως να προκύπτουν από επενδύσεις σας που δεν είναι γνωστές στους γύρω σας,  ή χρήματα που φτάνουν στα χέρια σας από κάποια πρόσωπα κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας ή μυστηρίου.

ΥΓΕΙΑ

Ο Κρόνος μπορεί να άφησε πολλά προβλήματα στον καθένα από σας, κυρίως λόγω του άγχους και της ανασφάλειας που είχατε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το 2018 προσφέρεται να κάνετε ένα καλό τσεκάπ και να ξεκινήσετε τις θεραπείες που χρειάζονται, εάν υπάρχει τέτοια ανάγκη. Ο Δίας από τον Σκορπιό μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, και μετά από το ζώδιο σας βοηθάει στην επούλωση των «πληγών» σας, πραγματικών ή ψυχικών. Ως προς τις καλλωπιστικές θεραπευτικές πρακτικές, αν πρόκειται για δραστικές αλλαγές, καλύτερα αφήστε τες για το επόμενο έτος…

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Προσπαθήστε να θεραπεύσετε τα ψυχικά τραύματα που άφησε ο Κρόνος στο πέρασμα του και να στήσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Μην γυρίσετε όμως στις παλιές και «δοκιμασμένες» σας πρακτικές, γιατί χρόνος είναι και περνάει, και πάλι θα σκάσει ο Κρόνος στο κεφάλι σας. Μπορεί μετά από 28 χρόνια, αλλά δεν θα σας ξεχάσει. Τώρα που έχετε πρόσφατο το μάθημα, ανοικοδομήστε τη ζωή σας, βασίζοντας την σε μια καινούργια φιλοσοφία.

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
  • Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

    Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…
  • GΑΥ ΙΧΘΕΙΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Το πέρασμα του Κρόνου στις 20.12.2017 από τον Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας επ…
  • GΑΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές, ανατροπές, ανακατατάξεις και νέα …
Load More In 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ω…