GΑΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές, ανατροπές, ανακατατάξεις και νέα δεδομένα! Κάποια από αυτά τα έχετε ανάγκη ή ακόμη και τα αποζητάτε! Ο θεός του πολέμου Άρης θα καταγράψει κατά τη διάρκεια του 2018 μακρά παραμονή στο ζώδιο σας, από τις 16 Μαΐου έως τις 12 Αυγούστου και από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου. Το πιο δύσκολο όμως διάστημα για το ζώδιο σας θα αποτελέσει η περίοδος 29.6 με 5.9, κατά την οποία ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντι και σε αντίθεση με το ζώδιο σας, την ίδιο ώρα που Ερμής και Άρης θα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό! Οι σημαντικές αποφάσεις είναι καλύτερο να παρθούν πριν τις 29.6 ή μετά τις 5.9!

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του 2018 θα βιώσετε, τουλάχιστον εσείς του πρώτου δεκαημέρου, την επίδραση του απρόβλεπτου και ανατρεπτικού Ουρανού από το πρώτο αναγνωριστικό πέρασμα του από το ζώδιο του Ταύρου, που θα διαρκέσει από 15 Μαΐου έως τις 6 Νοεμβρίου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, θα σχηματίσει τετράγωνο με το ζώδιο σας… Περιμένετε τις ανατροπές και τις αιφνιδιαστικές αλλαγές να χτυπήσουν την πόρτα σας…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πολλές αλλαγές και ανατροπές έχει η φετινή γκάμα στον τομέα των σχέσεων σας, κάποιες από τις οποίες θα τις έχετε προγραμματίσει, ενώ κάποιες άλλες θα σας έρθουν ουρανοκατέβατες! Η γκάμα των πιθανών σεναρίων είναι απλά ανεξάντλητη μέσα στο 2018 και ίσως να μην υπάρχουν σχέσεις που να μείνουν ανεπηρέαστες. Μια σχέση που πνέει τα λοίσθια τα τελευταία χρόνια και που μόνο η συνήθεια κρατά τους συντρόφους ακόμη μαζί, αυτή την περίοδο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να γράψει τους τίτλους τέλους. Το σύμπαν φροντίζει οι κάθε μορφής σχέσεις που δεν έχουν μέλλον να πάρουν ένα τέλος, προκειμένου να έρθει η ανανέωση και η αναγέννηση!

Το 2018 έχει μεγάλα ερωτικά πάθη, αταίριαστους έρωτες, παράξενους συνδυασμούς. Το μόνο που δεν έχει είναι ρουτίνα και ηρεμία… Η συμβίωση ή απλά η συνύπαρξη θα μεταβληθεί σε ένα αγώνα δρόμου, καθώς οι πλανητικές όψεις μεταξύ Ερμή, Άρη, Ουρανού και Δία δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο, δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο… Και έτσι πρέπει να γίνει, για να έρθει στην ζωή σας το καινούργιο, είτε πρόκειται για ερωτική, είτε για επαγγελματική ή φιλική σχέση. Στις φάσεις που αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε, μην βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις. Μετά τα μέσα Νοεμβρίου το τοπίο ξεκαθαρίζει κάπως και μπορείτε με κάπως μεγαλύτερη ασφάλεια να δείτε τι συμβαίνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα το σύνθημα για το 2018 είναι, μην ξαφνιάζεστε από το απρόοπτο, καθώς αυτό θα καθορίσει μεγάλο μέρος της καθημερινότητας. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν στις συνθήκες εργασίας σας κατά το έτος αυτό, από ρυθμούς, συνθήκες εργασίας, ωράρια, κλπ, για άλλους από σας ολοκληρωτικά, για άλλους σε μεγάλο βαθμό.

Προσοχή θα χρειαστούν επίσης οι συνεργασίες σας, ειδικά εάν αυτές είναι με άλλους Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς! Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: ή θα υπάρξει εξαιρετική κατανόηση και αλληλοβοήθεια, εάν η σχέση σας βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση και την αγάπη, ή θα υπάρξει ασυνεννοησία, ανταγωνισμός και κόντρα! Αποφύγετε τις συγκρούσεις, καθώς δεν αναμένεται να φέρουν τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Το 2018 θα πρέπει να μάθετε να διαπραγματεύεστε αντί να αντιμάχεστε και να συνθηκολογείτε, εάν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Εάν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε την δική σας δουλειά, θετικότερα διαστήματα είναι πριν τα μέσα Μαΐου ή μετά τα μέσα Νοεμβρίου. Εάν όμως μπορείτε να περιμένετε, το 2019 θα σας δώσει άλλη ασφάλεια!

Ο Δίας από τον Σκορπιό μέχρι στις αρχές Νοεμβρίου, αν και σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο προς το ζώδιο σας, εν τούτοις βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σας. Θα πρέπει δηλαδή να προσέχετε πολύ την εικόνα σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, γιατί υπάρχουν δύο πιθανότητες: είτε να αποκτήσετε δημοφιλία και να γίνετε διάσημοι για το έργο σας, τηρουμένων των αναλογιών, ή να στιγματιστείτε.

Στον οικονομικό τομέα θα αισθανθείτε το πέρασμα του Κρόνου από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, καθώς θα κλυδωνιστούν τα κέρδη ή τα εισοδήματα σας, όπως και κάθε είδους συμφερόντων σας. Ο Κρόνος από τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο παρεμβάλει εμπόδια, γεννά όμως και κινδύνους από εχθρούς που κινούνται στο σκοτάδι και περιμένουν το στραβοπάτημα σας. Γι αυτό λοιπόν, αποφύγετε παρατυπίες οικονομικής φύσης, ενώ φροντίστε με πολύ μεγαλύτερη επιμέλεια την δημόσια εικόνα σας. Το 2018 θα είναι αναμφίβολα μια πολύ κουραστική χρονιά, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα οικονομικά σας, τα αποτελέσματα όμως των προσπαθειών σας θα είστε σε θέση να τα απολαύσετε μέσα στο 2019!

ΥΓΕΙΑ

Εάν αντιμετωπίζετε ήδη κάποια προβλήματα υγείας, μην παραμελείτε την θεραπεία σας. Λόγω των δύσκολων πλανητικών όψεων των Άρη, Ουρανού, Δία και Ερμή, θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα από απροσεξία. Προσέξτε επίσης τις διάφορες μολύνσεις. Για θεραπείας καλλωπισμού και αισθητικής φύσης επεμβάσεις, φροντίστε να τις προγραμματίσετε πριν τα μέσα Μαΐου και μετά τα μέσα Νοεμβρίου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Πρέπει να μάθετε να μάχεστε, αλλά να μη πολεμάτε, γιατί αυτή η χρονιά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι πιθανότητες νίκης από ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Κρατήστε μια πόρτα διαφυγής, ένα περιθώριο συμβιβασμού, για να μην καταλήξετε να συσσωρεύετε ταπεινωτικές ήττες. Και επειδή δεν θα ησυχάσετε μέχρι να περάσει το δικό σας, το 2019 μπορείτε να επανέλθετε και να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας…

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
  • Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

    Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…
  • GΑΥ ΙΧΘΕΙΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Το πέρασμα του Κρόνου στις 20.12.2017 από τον Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας επ…
  • GΑΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Και ο Κρόνος πέρασε στο ζώδιο σας! Αυτό και αν δεν είναι σημαντικό πλανητικό γεγονό…
Load More In 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ω…