GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο οίκο . στο ζώδιο του. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας θα επιδιώξετε την υλική ασφάλεια με σταθερότητα και πείσμα αλλά και ηρεμία και μέσα από τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία. 

Τον Ιούνιο θα εργάζεστε με πολύ μεγαλύτερη όρεξη από ότι συνήθως, λόγω της ευεργετικής επιρροής της Αφροδίτης και του Ήλιου! Για όσους μεταξύ σας διαθέτουν την δική τους επιχείρηση, δουλεύουν αυτόνομα ή θέλουν να εκμεταλλευτούν ένα χόμπι τους για πρόσθετα έσοδα, θα έχετε καλύτερη τύχη μέσα στον μήνα. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσετε πραγματικά πολύ σκληρά για να τα καταφέρετε. Ειδικά εάν απασχολείτε στην επιχείρηση σας προσωπικό ή διαχειρίζεστε τις εργασιακές τύχες προσωπικού στην επιχείρηση που απασχολείστε, θα πρέπει να συνεργαστείτε στενά με τους υφισταμένους σας για να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για όσους μεταξύ σας αναζητάτε την τύχη σας στην αγορά εργασίας, μην περιμένετε θέσεις γενικού διευθυντή με το «καλημέρα σας», ακόμη και αν έχετε τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να κατακτήσετε μια τέτοια θέση. Θα πρέπει να ξεκινήσετε πολύ πιο χαμηλά και να δουλέψετε για να ανεβείτε. Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 6ο οίκο σας (εργασία, υγεία, υπηρεσίες), προσφέροντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης. Προσέξτε όμως να μην έχετε υπέρμετρες προσδοκίες και απογοητευθείτε. Ως προς τα οικονομικά σας, δεν θα υπάρξουν αξιόλογες μεταβολές κατά τη διάρκεια του μήνα. Ίσως όμως να έχετε μεγαλύτερη στήριξη από το ταίρι σας.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Το επόμενο διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα στη  ζωή  σας.  Κατά  μέρος  οι  σκοτούρες  και  οι  φροντίδες  και εμπρός για  διασκέδαση,  ψυχαγωγία  και  έρωτα.  Οι  σχέσεις   σας   θα  χαρακτηρίζονται  από  ομορφιά  και  έλλειψη  υποκρισίας.  Ίσως  κάποιες παλιές αναθερμανθούν ή να σας προκύψουν κάποιες  νέες.  Αφεθείτε  να  ζήσετε  τις μέρες αυτές, χωρίς να φθάσετε βέβαια και στην ασυδοσία.

 Ο 7ος οίκος σας, που αφορά συνεταιρισμούς, συνεργασίες αλλά και τον γάμο σας, είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος κατά τον Ιούνιο. Κοντά στον Άρη να πραγματοποιεί ήδη τη διέλευση του, θα προστεθεί ο Ερμής μεταξύ 4 και 27/6, καθώς και ο Ήλιος μετά τις 21/6! Οι πλανητικές αυτές διελεύσεις σας κάνουν περισσότερο δεκτικούς να εμπλακείτε σαν ζευγάρι στις συναισθηματικές υποθέσεις σας ή να καταβάλετε σημαντική προσπάθεια να κερδίσετε και πάλι την καρδιά κάποιου. Θα δείξετε με τον τρόπο αυτό ότι το ταίρι σας μπορεί να βασιστεί επάνω σας, όταν θα σας χρειαστεί. Πέρα από το πρακτικό κομμάτι όμως, οι διελεύσεις θα σας βγάλουν πάθος και την ικανότητα να σαγηνεύσετε το ταίρι σας για να κερδίσετε και πάλι την καρδιά του. Για όσους σκέφτονται να τελέσουν τον γάμο τους μέσα στον Ιούνιο ή να συζητήσουν και θα αρχίσουν να οργανώνουν τον γάμο τους σε μια μελλοντική χρονική στιγμή, θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, που θα αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός που θα το θυμούνται όλοι!

Οι αδέσμευτοι ίσως να συναντήσετε κάποιον που να σας κινήσει το ενδιαφέρον κάτω από περίεργες και ανέλπιστες συνθήκες και σε χώρο ουδέτερο, όπως στο σουπερ μάρκετ ή σε μια ουρά που θα πάτε να πληρώσετε ένα λογαριασμό. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά δραστήρια, κάτι που θα αποδειχτεί επωφελές για την ψυχική σας υγεία αλλά και για την συναισθηματική σας ζωή!

 

Το πέρασμα του Ουρανού από τον πέμπτο οίκο σας, θα  φέρει αλλαγές  στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο, στον ερωτικό τομέα.

  

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…