GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

Ο Νοέμβριος είναι για σας, φίλοι μου Αιγόκεροι, ένας δύσκολος μήνας για επαγγελματικά επιτεύγματα. Ο Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη από τις 31.10 την ανάδρομη του πορεία του μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού και προκαλεί μικροεμπόδια και καθυστερήσεις, εκνευρισμούς και προστριβές, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Νοεμβρίου!  Θα δοκιμαστούν οι οργανωτικές σας ικανότητες, η αποτελεσματικότητα σας, η ευστροφία σας και θα έρθουν στην επιφάνεια ταλέντα σας που ενδεχομένως αγνοούσατε ότι διαθέτατε. Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου ο Άρης διέρχεται από το 10ο οίκο σας (καριέρα), βοηθώντας σας να βρείτε την δύναμη και την ενέργεια να διεκπεραιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση που θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά σας.

Τα οικονομικά σας φαίνεται να δίνουν κάποιες υποσχέσεις για τόνωση του εισοδήματος σας μετά τα μέσα του μήνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση σας, κυρίως κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο. Οι τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να φέρουν ανέλπιστη τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και να κερδίσετε σημαντικά ποσά από κερδοσκοπικές τοποθετήσεις χρημάτων, αρκεί να ξέρετε ακριβώς που έχετε επενδύσει.

 

Στην αισθηματική ζωή των δεσμευμένων το πεδίο θα είναι λίγο ασταθές και θολό. Ο ανάδρομος Ερμής  σηματοδοτεί μία περίοδος έντασης στην οικογενειακή σας ζωή. Γι’ αυτό προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας μέσα από την συζήτηση, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Θα υπάρχει μια σχετική ανασφάλεια και ρευστότητα που θα σας δημιουργήσει νευρικότητα. Ακόμη όμως και ήρεμα να είναι τα πράγματα, κάτι μέσα σας θα σας χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου. Ίσως να υπάρχουν πράγματα που ακόμη δεν γνωρίζετε για την σχέση σας, η αποκάλυψη των οποίων θα σας προβληματίσει σοβαρά…

 

Το πλανητικό σκηνικό σκαρώνει πολλά παιχνίδια στους ελεύθερους του ζωδίου σας τον Νοέμβριο! Γίνεστε ακόμη πιο τολμηροί και ριψοκίνδυνοι και κυνηγάτε το αντικείμενο του πόθου σας με αμείωτη ένταση. Είναι βέβαιο ότι θα πετύχετε τον στόχο σας, προσοχή μόνο μήπως χάστε το μέτρο και απομακρύνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, αντί να το φέρετε κοντά σας. Θα χαρείτε το μήνα αυτό νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα από τις 20 Νοεμβρίου  και μετά. Μετά τις 26 Νοεμβρίου μπορεί να αναζωπυρωθεί ένας παλαιότερος έρωτας, κάτι που θα σας αναγεννήσει ψυχολογικά!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…