Gay Αιγόκερως || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Γενικά

Το 2023 είναι για το ζώδιο σας ένα έτος προκλήσεων και ευκαιριών. Θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε πολλά πράγματα φέτος, όπως τις απόψεις σας, τον τρόπο σκέψης, την ζωή σας στο σύνολο της και τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Θα εργαστείτε παραγωγικά, θα αναπτυχθείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, θα αυξήσετε το εκτόπισμα σας σε κοινωνικό επίπεδο και θα χτίσετε σταθερές σχέσεις. Μπορείτε μέσα στην χρονιά να ξεκινήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια ή να θεμελιώσετε την δική σας επαγγελματική δραστηριότητα. Για να γίνουν όμως τα όνειρά σας πραγματικότητα, θα πρέπει να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες που σας φρενάρουν, να αλλάξετε απόψεις και κοσμοθεωρία και να αναπτύξετε ηγετικές ικανότητες που πιθανόν δεν διαθέτατε μέχρι στιγμής.

Οι θέσεις και οι διελεύσεις των πλανητών ευνοούν φέτος το ζώδιο σας. Η παρουσία δύο εξωτερικών πλανητών στο φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου, του Δία και του Ουρανού στηρίζουν την επιτυχία σας. Ο Δίας θα σας ανταμείψει με καλή τύχη, ενώ ο Ουρανός θα σας κάνει πιο ευαίσθητους στις αλλαγές που θα συντελούνται, με συνέπεια να διακρίνετε με ευκολία τις ευκαιρίες. Από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο του 2023 που ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο σας, θα πρέπει να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια, αλλά θα τα καταφέρετε περίτρανα. Ο Πλούτωνας προσπαθεί να σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο, απομακρύνοντας από κοντά σας οτιδήποτε περιττό ή επιζήμιο.

Καριέρα

Τους πρώτους μήνες του 2023 θα επικρατεί μια σχετική στασιμότητα στον τομέα της καριέρας σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα του έτους και να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της προηγούμενης περιόδου, να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, να ασχοληθείτε με την βελτίωση των γνώσεων σας ή να βρείτε μια δουλειά μερικής απασχόλησης. Από τα μέσα της άνοιξης ωστόσο θα αρχίσει το κλίμα να γίνεται πιο θετικό. Σας περιμένει ωστόσο σκληρή δουλειά και μια σειρά από καινούργιες ευθύνες. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα στις καινούργιες συνθήκες, να μάθετε να ανταποκρίνεστε άμεσα στις ξαφνικές αλλαγές και να λαμβάνετε αποφάσεις χωρίς συχνά να έχετε αρκετές πληροφορίες.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους αναμένεται να είναι μια περίοδος αβεβαιότητας, ειδικά για τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες του ζωδίου σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ανατροπές στο διάβα σας, και καλό θα ήταν να έχετε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης για έκτακτες περιστάσεις. Το φθινόπωρο δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε σημαντικά εργασιακά προβλήματα, ειδικά όσοι έχετε τις δικές σας επιχειρήσεις. Πηγή των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσετε θα είναι η αμέλεια ατόμων του προσωπικού σας. Οι τελευταίοι μήνες του έτους είναι οι πιο αποδοτικοί επαγγελματικά για όλους σας, οπότε συνιστάται να συνεχίσετε ακάθεκτοι την προσπάθεια σας, ώσπου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

 Οικονομικά

Το 2023 θα είναι γεμάτο υποσχέσεις αναφορικά με τα οικονομικά σας, φίλοι Αιγόκεροι! Θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα βελτιώσουν κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση. Εξαιρετικοί μήνες για τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι οι μήνες Μάιος, Αύγουστος και Δεκέμβριος! Είναι οι περίοδοι που θα έχετε απροσδόκητα έσοδα. Πέρα όμως από τους μήνες αυτούς, κέρδη μπορεί να κατακτήσετε και στα μέσα Ιουνίου, αλλά αμέσως μετά και μέχρι τον Ιούλιο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στη διαχείριση σας. Μην παίρνεται κατά την περίοδο αυτή σημαντικές αποφάσεις οικονομικής φύσης και μην βασίζεστε για κανένα λόγο στα οικονομικά τρίτων προσώπων, γιατί θα αυξηθούν μελλοντικά οι δαπάνες σας.

Προσπαθήστε να μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα! Υπάρχει όμως ισχυρό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η περιουσία σας, αποδεχόμενοι κάποια κληρονομιά ή μεταβίβαση ακινήτου από την οικογένεια σας! Θα δεχτείτε επίσης την στήριξη της οικογένειας σε σημαντικά οικονομικά ζητήματα που θα ενσκήψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Κέρδη μπορεί να προκύψουν από διεθνείς επαφές και σχέσεις, ειδικά εάν δραστηριοποιείστε στον τομέα του εμπορίου. Επίσης, κατά τη διάρκεια του 2023 υπάρχει ισχυρό το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο.

Αισθηματικά

Το 2023 μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλό για την συναισθηματική σας ζωή! Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει και η χημεία που θα έχετε με τον καινούργιο σας σύντροφο θα είναι σπουδαία. Θα απολαύσετε την συντροφιά ο ένας του άλλου και ενδεχομένως να κάνετε κοινές εξορμήσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν θα λείπουν όμως και οι δυσκολίες ή οι απογοητεύσεις. Εκεί θα πρέπει να είστε αρκετά ψύχραιμοι ώστε να τις ξεπεράσετε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Αποφύγετε να πιέζετε το ταίρι σας χωρίς λόγο και εάν έχετε να του πείτε κάτι, ο πιο ασφαλής τρόπος θα είναι τα ξεκάθαρα λόγια αντί για μισόλογα και υπονοούμενα. Εάν βρίσκεστε στο ξεκίνημα μιας σχέσης, αποφύγετε να εμπιστευτείτε το ταίρι σας τυφλά. Αφήστε τη σχέση να ωριμάσει, να εμβαθύνει η επαφή σας με τον καιρό και σταδιακά να έλθετε πιο κοντά.

Για όσους βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση, αποφύγετε τις αμφιβολίες και τις δεύτερες σκέψεις, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, και αφιερώστε το χρόνο και την ενέργεια σας για την κατάκτηση μιας αρμονικής καθημερινότητας. Υπάρχει το ενδεχόμενο, να κάνετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής το επόμενο μεγάλο εξελικτικό βήμα στην σχέση, είτε αυτό θα είναι μια συμβίωση, ή ένα σύμφωνο συμβίωσης. Μη δίνεται τροφή στην καχύποπτη φύση σας, παραμερίστε γρήγορα προβλήματα που προκύπτουν από παρανοήσεις και απολαύστε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας!

 Συμβουλή

Το 2023 μπορεί να είναι ένα πολύ παραγωγικό έτος για σας, αρκεί να χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργεια σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σας, μια και η δουλειά θα σας απορροφήσει. Βλέποντας τις θετικές αλλαγές που θα πραγματοποιούνται σταδιακά στην ζωή σας, θα έχετε ένα επιπλέον κίνητρο να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο. Να είστε αποφασιστικοί στις δράσεις σας, ενισχύστε την εικόνα σας και αναπτύξτε τις ηγετικές σας ικανότητες. Χωρίς αυτά τα στοιχεία, η επιτυχία θα έρθει δύσκολα. Θα πρέπει να μάθετε να λαμβάνετε αποφάσεις γρήγορα, σταθμίζοντας παράλληλα τους πιθανούς κινδύνους των επιλογών σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις γρήγορες αλλαγές που θα συντελούνται παντού γύρω σας.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…