Gay Δίδυμοι || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Γενικά

Η τύχη σας περιμένει σε κάθε στροφή μέσα στο 2023! Θα έχετε έτσι την δυνατότητα να πετύχετε ότι επιθυμείτε. Η τάση σας να αναστοχάζεστε θα σας βοηθήσει να δείτε καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Η καριέρα σας είναι σίγουρα ένας τομέας που μπορεί να ευνοηθεί από τις νέες ιδέες αλλά και την επικοινωνιακή σας φύση, καθώς και την θετική στάση ζωής. Εκπλήξεις θα υπάρξουν πολλές μέσα στο 2023, όχι πάντοτε ευχάριστες ή καλοδεχούμενες, αλλά θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία.

Ο Άρης στο ζώδιο σας κατά το πρώτο τρίμηνο συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του, ιδίως μέσα στον Ιανουάριο, όσο είναι ακόμη ανάδρομος. Μια μεγάλη και σημαντική αποκάλυψη μπορεί να σας αποσυντονίσει ή να κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις για κάτι σημαντικό, που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στην συνέχεια για να το διορθώσετε. Ο Δίας στον Κριό μέχρι τα μέσα Μαΐου θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε φιλόδοξα σχέδια. Η επιρροή του Κρόνου θα σας ωθήσει να ανακόψετε λίγο ταχύτητα και να σκεφτείτε εάν κινήστε προς την σωστή κατεύθυνση. Συνιστάται να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και να είστε συνετοί στην δράση σας.

Καριέρα

Το 2023 θα φέρει αρκετή πρόοδο στην καριέρα σας! Εάν είστε δε ψυχικά και σωματικά σε καλή φόρμα, έχετε την δυνατότητα να καταφέρετε αρκετά περισσότερα! Το ενδεχόμενο να σας ανατεθούν καινούργια καθήκοντα είναι έντονο, καθώς έχετε την φήμη του αφοσιωμένου και σκληρά εργαζόμενου υπαλλήλου. Η περίοδος μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου σας ευνοούν στον τομέα της καριέρας και ίσως να δεχτείτε μια προαγωγή μέσα σ’ αυτό το διάστημα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δείτε την φήμη σας να αυξάνεται και τον σεβασμό στα πρόσωπα των συνεργατών σας, αλλά δεν θα πρέπει να δείξετε εγωιστική συμπεριφορά. Οι μήνες Σεπτέμβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος μπορούν επίσης να επιφυλάσσουν θετικές εκπλήξεις για την καριέρα σας! Να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Δύσκολες ωστόσο περίοδοι θα υπάρξουν μέσα στο καλοκαίρι. Παραμείνετε ψύχραιμοι και προσγειωμένοι και μην κάνετε τίποτε που θα μπορούσε να βλάψει την εικόνα σας και να αμαυρώσει την καλή σας φήμη. Μείνετε μακριά από διενέξεις στον εργασιακό χώρο και επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στο έργο σας. Θα έχετε την δυνατότητα να καταφέρετε σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της καριέρας, αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα…

 Οικονομικά

Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο μέσα στο 2023! Αποφύγετε τα ρίσκα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσετε μεγάλες οικονομικές απώλειες. Τα έσοδα σας μπορεί να είναι σε γενικές γραμμές καλά, εκεί που θα έχετε πρόβλημα θα είναι οι δαπάνες σας. Θα πρέπει κατά περιόδους να μειώσετε τις δαπάνες για να καταφέρετε να διατηρήσετε μια ισορροπία στον προϋπολογισμό σας. Οι μήνες Φεβρουάριος και Δεκέμβριος είναι θετικοί για τα έσοδα σας, ενώ αντίθετα δυσμενείς είναι οι Αύγουστος και Νοέμβριος. Σημειώστε δε ότι η τάση σας να δαπανάτε χρήματα σε είδη πολυτελείας μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα. Μείνετε μακριά από κερδοσκοπικά παιχνίδια και από το χρηματιστήριο και μην εμπιστεύεστε κανέναν σε ζητήματα οικονομικών. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες,  ίσως να σημειώσετε κερδοφορία στις δραστηριότητες σας. Αποφύγετε κάθε δικαστική διαμάχη, γιατί θα σας στοιχίσει ακριβά χωρίς να είναι βέβαιο το αποτέλεσμα.

 Αισθηματικά

Στην συναισθηματική σας ζωή θα υπάρξει μια μεικτή εικόνα. Ίσως να υπάρχει μια περίοδος ανασφάλειας και αμφιβολιών για την σχέση σας και να υπάρξει ένα χαμηλό στην ερωτική σας ζωή κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η πηγή μπορεί να βρίσκεται σε κάποιες παρεξηγήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα, εάν δεν δραστηριοποιηθείτε έγκαιρα για να βρείτε λύσεις. Εάν η σχέση σας βρίσκεται στα πρώτα στάδια, αποφύγετε ερωτικά παραστρατήματα αλλά και κάθε λογής πιέσεις προς στο ταίρι σας. Οι εγωιστικές ζήλια και  μόνο κακό μπορούν να κάνουν και να δημιουργήσουν αξεπέραστα προβλήματα.

Εάν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, ίσως να δείτε σύντομα να γίνονται πραγματικότητα οι ελπίδες σας. Μια καινούργια συναισθηματική σχέση απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και καλή επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις θέσης του συντρόφου σας, να δείτε τι περιμένει από σας και αποφασίστε τι είστε σε θέση να του παρέχετε. Έχετε όμως την εύνοια της τύχης, κατά τη διάρκεια του 2023 να βρείτε την πραγματική αγάπη!

 Συμβουλή

Η ισορροπία είναι το παν μέσα στο 2023! Εάν δεν έχετε υπομονή και δεν δείξετε επιμονή στις προσπάθειες σας, υπάρχει ο κίνδυνος όχι μόνο να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και κατακτήσεις σας. Είστε πολλές φορές ανασφαλείς, γι’ αυτό και εγκαταλείπετε συχνά τις προσπάθειες σας χωρίς να τις ολοκληρώνετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κυνηγάτε κάτι εμμονικά, όταν δείχνει σαφή δείγματα ότι δεν πρόκειται να αποδώσει τα αναμενόμενα. Μέσα στο 2023 θα πρέπει να δουλέψετε πολύ με τον εαυτό σας αλλά και σε συναισθηματικής φύσης προβλήματα που θα προκύψουν.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…