GAY ΔΙΔΥΜΟΙ – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

Είναι δυναμικός μήνας ο Νοέμβρης για σας, φίλοι μου Δίδυμοι, και θα θελήσετε να δείξετε στον επαγγελματικό σας περίγυρο ότι είστε ικανοί να πετύχετε. Η τάση αυτή θα σας κάνει να αναζητήσετε την εργασιακή πρόκληση εκείνη που θα αναδείξει όλα σας τα ταλέντα και τις ικανότητες σας για να διαπρέψετε! Προσοχή όμως να κάνετε καλές επιλογές και να μην βρεθείτε καβάλα σε λάθος κύμα… Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υγεία και εργασία). Ακόμη και εάν είστε ευχαριστημένοι με την παρούσα εργασία σας, θα υπάρξουν δελεαστικές προτάσεις για καινούργιες θέσεις εργασίας, που θα σας βάλουν στον πειρασμό να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.  Η ουσία θα πρέπει να σας ενδιαφέρει και όχι η εικόνα και η επιφάνεια. Επιπλέον θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ δυναμισμού και διπλωματίας, ώστε και τα προσόντα σας να αναδείξετε και να επιβραβευτείτε. Μετά τις 19.11 στην επαγγελματική σας ζωή κυριαρχεί η ενέργεια του Άρη, προσθέτοντας δυναμισμό και αγωνιστική διάθεση. Η αντίθεση Άρη-Ουρανού ωστόσο θα φέρει κάποιες δυσκολίες στην καριέρα σας, ιδίως μεταξύ 22 και 26 του μήνα!

 

Θα εστιάσετε στα οικονομικά σας τον Νοέμβρη, με επίκεντρο της προσπάθεια σας η αύξηση του εισοδήματος σας. Θα κάνετε πολλές προσπάθειες, θα έχετε και κάποιες υλοποιήσιμες  ιδέες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας, χρειάζεστε όμως και την στήριξη του κοινωνικού σας περίγυρου για καλύτερα αποτελέσματα. Εκείνο όμως που επείγει να κάνετε, είναι να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Σοβαρευτείτε γιατί θα το μετανιώσετε…

 

Οι πλανητικές συγκυρίες ευνοούν την αναθέρμανση της υπάρχουσας ερωτικής σας σχέσης με την εξομάλυνση των όποιων δυσλειτουργιών υπήρχαν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 20.11 ενδεχομένως να δημιουργήσει ωστόσο κλίμα παρανόησης στη σχέση σας. Ο Δίας βρίσκεται στον 7ο οίκο σας (συνεργασίες και γάμος) όπου θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στις 1 Νοεμβρίου. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή να συνάψετε μια καινούρια συναισθηματική σχέση οι αδέσμευτοι του ζωδίου. Στις 22 του μήνα ξεκινάει τη διέλευση του Ήλιος στον 7ο οίκο σας, όπου και θα συναντηθεί με τη Σελήνη στις 26.11. Η Νέα Σελήνη του μήνα ευνοεί τις επανασυνδέσεις, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ρομαντική σας σχέση μπορεί να εισέλθει σε μια νέα αρμονική φάση, πολύ πιο ευχάριστη.

 

Έντονη κοινωνική ζωή θα έχουν και οι ελεύθεροι του ζωδίου με ξέγνοιαστες βραδιές και φιλικές συναναστροφές. Οι συγκυρίες θα φέρουν κάτι νέο, απρόσμενο στη ζωή σας, αν και όχι αμέσως. Προς το παρών χαρείτε την ανεμελιά και ο χρόνος θα δείξει. Προσέξτε την υγεία σας, με περισσότερη ξεκούραση, λιγότερο στρες και υγιεινή διατροφή!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…