GAY ΔΙΔΥΜΟΙ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Ο Φεβρουάριος είναι ένας δύσκολος και αρκετά απαιτητικός μήνας για σας, φίλοι Δίδυμοι! Είναι ωστόσο ο μήνας εκείνος που θα φανούν αρκετά καθαρά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας από προγενέστερο στάδιο. Το τρίγωνο του Ουρανού θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις υποδειγματικής πειθαρχίας και ακρίβειας σε επίπεδο καριέρας, ενώ η διέλευση του Άρη από τις 14 του μήνα θα σας δώσει αρκετή ενέργεια. Θα είναι έντονη η δράση, οι προθεσμίες θα είναι πιεστικές, θα αντιμετωπίσετε μεγάλο φόρτο εργασιών, ενώ δεν θα λείψουν τα προβλήματα και τα απρόοπτα που θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Ο Άρης όμως σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σας προστατεύσει αρκετά, ώστε τα πράγματα να εξελιχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τα οικονομικά σας είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την πορεία των επαγγελματικών σας, και καθώς οι ευκαιρίες θα είναι πολλές αυτή τη περίοδο, με τις ευεργετικές όψεις να ευνοούν το ζώδιο σας, αντίστοιχα ευεργετικά θα είναι τα αποτελέσματα τους και στην τσέπη σας.
Οι δεσμευμένοι με την επίδραση του Κρόνου από τον Αιγόκερω θα έχουν μια πιο πειθαρχημένη συμπεριφορά στη σχέση τους, κάτι που θα βοηθήσει αισθητά στην καλυτέρευση του γενικού κλίματος με το ταίρι σας. Σε γενικές γραμμές θα υπάρξει ένα αρμονικό κλίμα συμπόρευσης και θα λείπουν οι μεγάλες εξάρσεις και οι προστριβές.
Όσο για τους αδέσμευτους, είναι η χρονική στιγμή που αποζητάτε σταθερότητα στην συναισθηματική σας ζωή, και το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί να το πετύχετε! Το πρώτο ειδικά μισό του μήνα μπορείτε να κυνηγήσετε το όνειρό σας με μεγάλες αξιώσεις. Εάν δεν καταφέρετε να έχετε μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου το ποθητό αποτέλεσμα, το υπόλοιπο του μήνα δεν ενδείκνυται… Το δεύτερο δεκαπενθήμερο ευνοεί τις εφήμερες ερωτικές επαφές, καθώς θα λείπει ο ρομαντισμός και η διάθεση για σοβαρή δέσμευση.
★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!