GAY ΖΥΓΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

  

Ο Πλούτωνας κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 4ο οίκο . Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα, επιμελώς, πρακτικά, πειθαρχημένα και μέσα από το σπίτι και την οικογένεια. 

Στον επαγγελματικό τομέα αναμένεται να υποστείτε μεγάλη πίεση από τους γύρω σας, φίλοι Ζυγοί, καθώς οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε, αλλά και να επικοινωνήσετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε και τι δεν προτίθεστε ή δεν μπορείτε. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να πάρετε μια μεγάλη απογοήτευση στην επαγγελματική σας ζωή, που μπορεί να αφορά υποσχέσεις που δεν τηρούνται, ένα όνειρο που γκρεμίζεται ή η αποκάλυψη πραγμάτων που θα σας εκπλήξουν. Όσοι μεταξύ σας είστε σπουδαστές ή φοιτητές, ο Ιούνιος κρύβει μεγάλες παγίδες! Προσέξτε μην δεσμευτείτε με εγγραφή σε Ιδρύματα που δεν δίνουν αναγνωρισμένα πτυχία. Επίσης, προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξουν όσοι του ζωδίου σας προτίθενται να εκδώσουν ένα συγγραφικό τους έργο, γιατί μπορεί να τους εκμεταλλευτούν ή να τους εξαπατήσουν.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, ίσως θα χρειαστεί να αναζητήσετε πρόσθετες πηγές εσόδων για να καλύψετε τις δαπάνες σας, ειδικά εάν έχετε ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης ή ανέγερσης. Στις περιπτώσεις αυτές η πρόοδος των εργασιών θα είναι πολύ αργή, το αποτέλεσμα όχι το αναμενόμενο και τα έξοδα θα εκτοξευτούν πολύ πιο πάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό!

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

  

Το επόμενο  διάστημα  και  για  ένα  περίπου  μήνα,  θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο  οι  ερωτικές  όσο  και οι επαγγελματικές.  Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάποια νέα περίπτωση ή ίσως αναθερμανθεί  κάποια κλονισμένη σχέση. 

Η αισθηματική σας ζωή ίσως γίνει το επίκεντρο συζητήσεων μεταξύ φίλων, συναδέλφων αλλά και της οικογένειας σας, μια κατάσταση καθόλου ευχάριστη. Η οικογένεια σας ίσως να αντιδράσει άσχημα στην επιλογή του συντρόφου σας ή στην απόφαση σας να παντρευτείτε το συγκεκριμένο άτομου που έχετε επιλέξει. Το γεγονός αυτό όμως θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας και θα εδραιώσει την σχέση σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται θεαματικά και είστε πολύ πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι να ικανοποιήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Αναφορικά με όσους είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, ο Ιούνιος δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις… Θα υπάρξουν αξιόλογες γνωριμίες, που θα ανάψουν μια σπίθα μέσα σας, αλλά η επαφή αναμένεται να διατηρηθεί περισσότερο σε ψυχικό-πνευματικό επίπεδο, παρά να εμβαθύνει σε συναισθηματικό. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε το ταίρι σας σε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα ή να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης των υποψήφιων συντρόφων σας. Πάντως, κάτι δεν κάνετε όπως πρέπει ή κυνηγάτε τα λάθος άτομα και θα πρέπει να το εντοπίσετε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Και για τις αλλαγές αυτές, η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου σας δίνει μια σημαντική ώθηση! Κινηθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους και γνωρίστε άτομα που να σας κινούν το ενδιαφέρον και να σας έλκουν ερωτικά!

Ο Ποσειδώνας κυβερνήτης της εργασίας, της υγείας, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο οίκο . στο ζώδιο του. Στα εργασιακά σας θέματα και θέματα υγείας θα έχετε φαντασία αλλά και κάποια έλλειψη πραγματικότητας χρησιμοποιώντας το ένστικτο και ξεπερνώντας τον εαυτό σας .

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…