GAY ΖΥΓΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Μάρτιος 2019

Η αρχή του μήνα σας βρίσκει πολύ συγκεντρωμένους και επικεντρωμένους στα επαγγελματικά σας, χειρίζεστε θέματα και καταστάσεις με σοβαρότητα και περιμένετε και από τους άλλους να σας αντιμετωπίσουν ανάλογα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και αποφύγετε να υπογράψετε δεσμευτικές συμφωνίες και συμβόλαια χωρίς να τα εξετάσετε εξονυχιστικά, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 28! Με την διέλευση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας στις 26 Μαρτίου, συναντήσεις με  πρόσωπα εξουσίας και επιρροής θα φέρουν θετικές εξελίξεις, που θα βελτιώσουν επαγωγικά και τα οικονομικά σας πολύ σύντομα. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και θα πρέπει να δείξετε σύνεση, πέρα από καλή οργάνωση και ρεαλισμό, ακόμη και στην επιλογή των συνεργατών σας. Ζητήστε την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε για να χαράξετε νέα και επικερδή πορεία.

 

Ο μήνας αυτός θα φέρει ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και άγχος, ανασφάλεια και εκνευρισμό αναφορικά με τα οικονομικά σας. Πάρτε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά. Μπόρα είναι και θα περάσει… Από τα τέλη ήδη του μήνα τα εισοδήματά σας φαίνεται να αυξάνονται και οι δύσκολες μέρες να αποτελούν παρελθόν! Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιο σας δημιουργεί την πιεστική ανάγκη για λύσεις σε περιουσιακά θέματα, κατοικία και οικογένεια, που όμως δεν θα πρέπει να πάρετε εν θερμώ.

 

Προς τα μέσα Μαρτίου κατακλύζεστε από μια πρωτόγνωρη ενέργεια και καταπλήσσετε τους πάντες. Η γνωριμίες διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ είναι πολύ πιθανό, ανάμεσα στα άτομα που θα γνωρίσετε, κάποιος να σας πάρει τα μυαλά! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν αποκλείεται να αναπολήσουν περασμένες σχέσεις και με αυτή την αφορμή να θελήσουν να ανασάνουν λίγο περισσότερο, παίρνοντας για λίγο αποστάσεις από το ταίρι τους. Υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν αντιπαραθέσεις και λογομαχίες με το ταίρι σας, πρέπει όμως να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και να πλησιάσετε περισσότερο. Εκεί θα χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία και διπλωματία για να ξεπεράσετε τις συμπληγάδες.

 

Οι ελεύθεροι μεταξύ σας μπορεί να ερωτευτείτε και να αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις, αλλά μην  εμπιστεύεστε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, ειδικά όσες γνωριμίες γίνονται μέσω τρίτων! Προς το τέλος του μήνα το πλανητικό σκηνικό θα σας οδηγήσει σε αντιδράσεις, που ακόμη και σας τους ίδιους θα εκπλήξουν. Στο χέρι σας είναι να έχουν θετική έκβαση τα πράγματα.

 

 

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

 

 

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, τύχη , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

 

 

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

 

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

 Το ενδιαφέρον &sigma…