Gay Ζυγός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Γενικά

Δεν θα είναι ακριβώς εύκολο το 2023 για το ζώδιο σας, θα είναι όμως σίγουρα ένα έτος γεμάτο ενδιαφέροντα γεγονότα και ευχάριστες εκπλήξεις. Η κοινωνική σας ζωή θα προσφέρει νέες αποκαλύψεις, ενώ στην επαγγελματική ζωή θα υπάρξουν ισχυρά κίνητρα για ανάπτυξη. Με την δημιουργικότητα σας θα ανοίξετε νέους δρόμους που θα οδηγήσουν την καριέρα σας στα ύψη και θα εξασφαλίσετε αρκετά μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια. Η επιτυχία θα σας χτυπήσει την πόρτα μέσα από αποτελεσματική επικοινωνία και ισχυρές διαπροσωπικές σχέσεις. Θα πρέπει ωστόσο να καταπνίξετε τον τελειομανή μέσα σας και να συνηθίσετε στην ιδέα να διδάσκεστε από τα λάθη σας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2023 θα είναι πιο πετυχημένο και φωτεινό για το ζώδιο σας. Όσο βρίσκεται ακόμη ο Κρόνος στον Υδροχόο θα έχετε αυξημένη αντοχή αλλά και μεγαλύτερη υπομονή. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να ολοκληρώσετε δράσεις που ξεκινήσατε τον προηγούμενο χρόνο. Όταν θα περάσει ο Κρόνος τον Μάρτιο στο ζώδιο των Ιχθύων, από εκεί και μετά θα είναι αρκετά πιο δύσκολο να ολοκληρώσετε δράσεις. Ο Δίας όμως στον Κριό μέχρι τα μέσα Μαΐου περιορίζει κάπως την αρνητική επιρροή του Κρόνου από τους Ιχθείς. Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο τον Μάρτιο θα φέρει κάποιες ενοχλήσεις στην καθημερινότητα σας, αλλά θα σας ωθήσει από την άλλη σε αδιάκοπη δράση. Οι δονήσεις του πλανήτη θα φέρουν μια άνευ προηγουμένου δημιουργική έκρηξη, μέσα από την οποία θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, θα κατανοήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας, καθώς και τα συναισθήματα σας.

 Καριέρα

Οι προοπτικές του έτους στο μέτωπο της καριέρας δεν είναι καθόλου άσχημες! Οι προσπάθειες σας θα καρποφορήσουν επιτέλους και θα κάνετε σημαντικά βήματα προόδου για την επίτευξη των στόχων σας. Ιδιαίτερα σημαντικές για την καριέρα σας εποχές είναι η περίοδος μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτή την περίοδο θα έχετε ευχάριστα νέα για την επιχείρηση σας, ενώ εάν έχετε υπαλληλική θέση εργασίας, μια προαγωγή ή μια αύξηση μισθού είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια.

Εάν αναζητάτε νέα απασχόληση ή μια ευκαιρία για την επανένταξη σας στην ενεργό δράση, το πιο πιθανό είναι να ευνοηθείτε από την θεά τύχη κατά τους πρώτους μήνες του 2023. Για όσους έχετε τη δική σας επιχείρηση, η χρονιά αυτή θα σας φέρει πολλές επιτυχίες. Εάν σκοπεύετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέχρι τον Μάρτιο! Ίσως να θελήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε ένα καινούργιο αντικείμενο, όπου θα έχετε πολύ μεγάλη εύνοια. Όπως και να έχει όμως, αποφύγετε περιττές προστριβές και διαπληκτισμούς. Η περίοδος μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου κρύβει προκλήσεις που θα πρέπει να προσέξετε. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αποφύγετε επενδύσεις μεγάλης κλίμακας μέσα στο τετράμηνο αυτό, ενώ εάν σκοπεύετε να αλλάξετε δουλειά, καλό θα ήταν να εξασφαλίσετε την νέα θέση εργασίας, πριν παραιτηθείτε από την παλιά.

 Οικονομικά

Οικονομικά το 2023 αναμένεται να είναι μια εξαιρετικά θετική χρονιά! Ειδικά κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο θα έχετε μεγάλα κέρδη ή αύξηση των εισοδημάτων σας, ανάλογα με την απασχόληση σας, από διάφορες πηγές. Και με την βελτίωση της οικονομικής σας επιφάνειας, θα έρθει και η κοινωνική σας άνοδος, κάτι που επιθυμείτε διακαώς. Το καλοκαίρι καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες, αποφεύγοντας σημαντικές αποφάσεις οικονομικού περιεχομένου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υποστείτε μεγάλης έκτασης οικονομική ζημιά!

Εάν απασχολείστε σε επιχείρηση της οικογένειας σας, θα υπάρξει εξάπλωση των δραστηριοτήτων που θα φέρουν βελτίωση των εισπράξεων. Κάπου προς τα μέσα της χρονιάς θα υπάρξει μια πρόσκαιρη αύξηση των δαπανών, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς αντίστοιχα θα αυξηθούν και τα έσοδα της περιόδου αυτής. Επίσης, την περίοδο αυτή θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, καθώς και κερδοσκοπικά παιχνίδια στο χρηματιστήριο, γιατί οι απώλειες μπορεί να είναι πραγματικά μεγάλες!

 Αισθηματικά

Η αισθηματική ζωή των δεσμευμένων θα είναι αξιομνημόνευτη κατά το 2023, καθώς ο δεσμός σας θα γίνετε όλο και πιο βαθύς και ουσιαστικός και θα κάνετε σημαντικά βήματα για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο, είτε με μια συγκατοίκηση, είτε με ένα σύμφωνο συμβίωσης. Η αμοιβαία κατανόηση θα είναι πιο ουσιαστική από ποτέ άλλοτε και η ερωτική σας ζωή θα ανθίσει! Θα υπάρχει πέρα από κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη των συντρόφων στις δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής  ή οικογενειακής ζωής. Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε για  να μην δημιουργήσετε ζητήματα εκ των ουκ άνευ, είναι η τάση να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας. Σεβαστείτε τις επιθυμίες του, ακούστε τις απόψεις του, σεβαστείτε με άλλα λόγια την προσωπικότητα του. Εάν παρ’ όλα αυτά υπάρξουν στιγμές προστριβών και έντασης, θα πρέπει να είστε οι ψύχραιμοι της παρέας και οι ειρηνοποιοί! Έχετε επίσης το νου σας για τυχόν ανάμειξη τρίτων στην σχέση σας, γιατί  μπορεί να εξελιχτεί πολύ δυσάρεστα…

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχετε πολύ καλές πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα κατά το πρώτο και το τελευταίο δίμηνο του έτους. Είναι αυξημένο το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε άτομο από τον εργασιακό σας χώρο, αλλά χρειάζεται στην αρχή της σχέσης ή της επαφής σας κάποια προσοχή, για να μην γίνετε το αντικείμενο σχολίων και χλευασμών από τους συναδέλφους. Εάν είστε σπουδαστές, το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε συμφοιτητή σας είναι σχεδόν δεδομένο. Βρείτε το κουράγιο να εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας, εάν πιστεύετε ότι σας «παίρνει», γιατί η αντίδραση του ίσως σας εκπλήξει… Εάν δεν κάνετε όμως κάποια κίνηση, θα μείνετε με την απορία και με έναν ακόμη ανεκπλήρωτο έρωτα στο ενεργητικό σας…

 Συμβουλή

Συνιστάται να εγκαταλείψετε μέσα στο 2023 τις ριζοσπαστικές θέσεις και απόψεις που έχετε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αποφάσεις που επηρεάζονται από άλλους θα οδηγήσουν σε απρόβλεπτες καταστάσεις με απροσδόκητες συνέπειες. Δεν θα πρέπει όμως να επηρεάζεστε από τους άλλους και να προσαρμόζεστε στις επιθυμίες τους. Διατηρήστε την αυθεντικότητα σας. Με αποφασιστικότητα αλλά και μετρημένες κινήσεις θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες που θα συναντήσετε στην πορεία σας και θα καταφέρετε τους στόχους που θέσατε στον εαυτό σας.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…