Gay Ιχθείς || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Γενικά

Καλή τύχη και σημαντικά επιτεύγματα σας περιμένουν την χρονιά που ξεκινά! Θα έχετε επιτυχία, θα απολαύσετε υλική ευημερία, θα συναντήσετε την αγάπη, όσοι είστε μόνοι και θα μπορέσετε να δώσετε σάρκα και οστά στα δημιουργικά σας σχέδια. Πολλές από τις πεποιθήσεις σας θα αλλάξουν μέσα στο 2023 και θα γίνετε πιο υπεύθυνοι  και προσεκτικοί, κυρίως στην επικοινωνία με τους συγγενείς σας. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα μπορέσετε μέσα στην χρονιά να γνωρίσετε το άλλο σας μισό και να χτίσετε μια ονειρεμένη σχέση. Θα υπάρξουν και κάποιες προκλήσεις μέσα στο 2023, αλλά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα τα καταφέρετε περίφημα.

Οι θέσεις και οι διελεύσεις των πλανητών μέσα στο 2023 δεν αναμένεται να κάνουν την ζωή σας ιδιαίτερα εύκολη, αλλά μέσα από τις μάχες που θα δώσετε, θα μπορέσετε να καλυτερεύσετε την ζωή σας. Ο Δίας στον Ταύρο μετά τα μέσα Μαΐου θα σας δώσει την δύναμη να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να οικοδομήσετε σταθερές σχέσεις. Υπό την επίδραση του Κρόνου στο ζώδιο σας μετά τον Μάρτιο θα είστε εργατικοί, συνετοί και λιτοί. Θα έχετε να παλέψετε με τους περιορισμούς που φέρνει πάντοτε μια διέλευση του Κρόνου μέσα από το ζώδιο μας, και θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή και αυτοπειθαρχία. Ο Ποσειδώνας ωστόσο στο ζώδιο σας στηρίζει την δημιουργική σας ορμή αλλά και σας βοηθάει να αντιληφθείτε διαισθητικά πολύ πιο καθαρά τον κόσμο που σας περιβάλει.

 Καριέρα

Μέσα στο 2023 προβλέπεται να υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό τομέα! Ίσως υπάρξει όμως η πολλά  αναμενόμενη προώθηση σας μέσα στο πρώτο δίμηνο του έτους. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι πολύ καλύτερα την χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια επαγγελματική πρόταση που θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρα! Αλλά και στην επιχείρηση που ήδη δραστηριοποιείστε, υπάρχει ισχυρή ένδειξη να σας ανατεθεί μια καινούργια θέση εργασίας με καλύτερες προοπτικές. Οι προϊστάμενοι σας, σας στηρίζουν, καθώς και οι συνεργάτες σας.

Καλό είναι να εντείνετε την προσπάθεια σας και να ολοκληρώνετε τις εργασίες που σας αναθέτουν στην ώρα τους. Οι αναβολές και καθυστερήσεις καλό είναι να αποφεύγονται, γιατί μπορεί να βλάψουν την εργασιακή σας εικόνα. Οι πρώτοι μήνες του έτους θα είναι πολύ αποδοτικοί για την καριέρα σας, καθώς τις περιόδους αυτές αναμένεται να καρποφορήσουν οι προσπάθειες σας. Έχετε αίσθηση του εργασιακού σας περιβάλλοντος και των τεκταινόμενων γύρω σας, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα από συνεργάτες ή συναδέλφους που δεν θα δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας.

Δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές απογοήτευσης μέσα στο 2023 ή που θα έρθετε αντιμέτωποι με την αποτυχία. Αποτελέσματα που δεν τα περιμένατε θα σας καταβάλλουν, φοβίες για το επαγγελματικό σας μέλλον δεν θα λείψουν… Εκείνο που πρέπει να κάνετε, είναι να παραμείνετε σταθεροί στην πορεία σας και να παλέψετε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και θα τα καταφέρετε σίγουρα!

 Οικονομικά

Το 2023 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τα οικονομικά σας! Κατά τη διάρκεια του έτους θα υπάρξει αύξηση των δαπανών και εξόδων σας, θα υπάρξει όμως και αύξηση των εσόδων! Με λίγο σκληρότερη δουλειά μπορείτε να απολαύσετε πολλά περισσότερα έσοδα φέτος. Καλό θα ήταν ωστόσο να διατηρήσετε καλό έλεγχο των εξόδων σας, αποφεύγοντας αδικαιολόγητες δαπάνες. Θετικοί μήνες για τα οικονομικά σας, που θα συνοδεύονται από αύξηση των εσόδων σας θα είναι οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάιος και Οκτώβριος.

Η οικονομική αυτή άνοιξη μπορεί να προέρχεται από διάφορες πηγές. Ανάμεσα στα ενδεχόμενα είναι και η αύξηση της προσωπικής σας περιουσίας ή μια γενναιόδωρη οικονομική στήριξη που θα λάβετε από την οικογένεια σας για να σταθεροποιηθείτε οικονομικά. Εάν είστε επιχειρηματίες, θα υπάρξουν κέρδη από την επέκταση των δραστηριοτήτων σας το 2023. Οι σχέσεις σας με τους πελάτες σε εσωτερικό και εξωτερικό θα βελτιωθούν και επιτέλους θα έρθουν στα χέρια σας χρήματα που σας όφειλαν.

 Αισθηματικά

Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι καλή κατά το 2023, χωρίς όμως να λείπουν οι συγκρούσεις και τα προβλήματα με το ταίρι σας. Θα υπάρξουν αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους που θα δοκιμάσετε τα όρια σας και θα πρέπει να δαμάσετε τα νεύρα σας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι φέτος θα είστε απόλυτα σοβαροί με την συναισθηματική σας ζωή και την παρούσα σχέση σας.

Η καλή επικοινωνία θα αποτελέσει το κλειδί μιας ήρεμης συναισθηματικής ζωής κατά το 2023, καθώς μέσα από την συζήτηση και την κατανόηση των απόψεων και των δύο πλευρών θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Οι καλύτεροι μήνες για την συναισθηματική σας ζωή είναι ο Ιανουάριος, ο Μάρτιος, ο Απρίλιος και ο Μάιος! Κατά την περίοδο αυτή θα καταφέρετε να εμβαθύνετε την σχέση, όσοι είστε δεσμευμένοι, ή να συνάψετε μια νέα σχέση, όσοι είστε αδέσμευτοι. Εάν ξεκινήσετε μια σχέση αυτή την περίοδο, είναι έντονο το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε παράφορα! Θα είστε απόλυτα αφοσιωμένοι, θα κάνετε ακριβά δώρα, θα προσπαθήσετε να τον κακομάθετε. Να είστε προετοιμασμένοι όμως και για κάποιες απογοητεύσεις και πικρίες…

 Συμβουλή

Το 2023 υπόσχεται να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ότι αναλαμβάνετε να φέρετε σε πέρας. Θα πρέπει όμως να δουλέψετε σκληρά και να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Θα πρέπει να μάθετε να κάνετε την δουλειά σας στην ώρα της, να μην αναβάλετε για αργότερα ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα και να ολοκληρώνετε ότι ξεκινάτε. Μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε μικροπράγματα και επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Εάν θέσετε σωστά τις προτεραιότητες σας, τότε δεν κινδυνεύετε από περιττά άγχη, και η ικανοποίηση που θα αισθανθείτε θα είναι μεγάλη.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…