Gay Καρκίνος || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Γενικά

Το 2023 υπόσχεται να είναι μια ήρεμη χρονιά για το ζώδιο σας, χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις. Οι μετασχηματισμοί που θα συντελεστούν αποβλέπουν στο να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σας. Συνιστάται να κάνετε έναν απολογισμό των τελευταίων ετών, να δείτε που πετύχατε και σε ποιους τομείς αποτύχατε, για να εντοπίσετε τα σφάλματα σας. Το έτος προσφέρεται για μια εσωτερική μεταμόρφωση, που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση σε αρκετά ζητήματα που θεωρούσατε δεδομένα.

Η κυρίαρχη πλανητική επιρροή στο ζώδιο σας προέρχεται μέσα στο 2023 από τον Κρόνο, ο οποίος μεταξύ Μαρτίου και Δεκεμβρίου θα κινηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα σας βοηθήσει από την θέση του αυτή να κατανοήσετε καλύτερα τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σας και να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Ταυτόχρονα θα είναι πολύ πιο εύκολο για σας να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας. Ο Δίας μετά τον Μάιο από το ζώδιο του Ταύρου φέρνει τύχη, ενισχύοντας την ευεργετική επιρροή του Κρόνου. Η χρονιά υπόσχεται λιγότερο άγχος και αβεβαιότητα, περισσότερη ηρεμία και ευκολία στην επίτευξη των στόχων σας.

 

Καριέρα

Θα έχετε ανάμεικτα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του 2023 στον τομέα της καριέρας σας. Το βέβαιο όμως είναι ότι η σκληρή δουλειά και η σοβαρότητα θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θα είναι καθόλου απίθανο να δεχτείτε μια πρόταση προαγωγής ή μια αύξηση του μισθού σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς. Στην αρχή του έτους θα κληθείτε να δουλέψετε πραγματικά σκληρά, αλλά θα ευεργετηθείτε μακροχρόνια για την ταλαιπωρία που μπορεί να υποστείτε.

Εάν κατέχετε μια υπαλληλική θέση εργασίας, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά για να καταφέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η προσήλωση σας στον στόχο δεν θα περάσει όμως απαρατήρητη από τους προϊσταμένους σας, με αποτέλεσμα να σας ανταμείψουν αναλόγως. Ίσως κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής να χρειαστεί να διανύετε μακρύτερες διαδρομές για τη δουλειά σας, από ότι μέχρι τώρα.  Αυτό θα σας στρεσάρει και θα σας κουράσει σε μεγάλο βαθμό. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε κουτσομπολιά και δολοπλοκίες στο χώρο της δουλειάς, ώστε να γλυτώσετε από ανούσιες και ανώφελες διαμάχες και διαπληκτισμούς, κάτι που θα μείωνε αισθητά την θετική εικόνα που έχουν οι προϊστάμενοι για σας. Πιθανά να προκύψουν επαγγελματικά ταξίδια προς τα μέσα του χρόνου, ενώ εάν είστε δημόσιοι υπάλληλοι ή απασχολείστε στον τομέα των υπηρεσιών, θα έχετε πολύ καλές ειδήσεις από τη δουλειά σας.

 

Οικονομικά

Τα οικονομικά σας δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σταθερά κατά το 2023, καθώς θα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Στην αρχή της χρονιάς ωστόσο θα παρουσιάζουν μια πολύ θετική εικόνα. Καθώς θα προχωρούν οι μήνες θα αυξάνονται τα έξοδα σας, ενώ τα εισοδήματα σας θα παραμένουν σταθερά. Εάν δεν κάνετε μια πολύ προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας, δεν θα αργήσετε να αντιμετωπίσετε σημαντικές δυσκολίες!

Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, το δίμηνο Ιούνιος και Ιούλιος αναμένεται να είναι εξαιρετικοί μήνες για τα ταμεία σας! Ίσως με την ευκαιρία αυτή να θελήσετε να προχωρήσετε σε επενδύσεις με την ελπίδα μεγαλύτερων εισοδημάτων. Θα χρειαστεί όμως πολύ μεγάλη προσοχή και η συμβουλή ειδικών, για να μην χάσετε τα χρήματα σας. Ούτε η διαίσθηση, ούτε και οι φιλικές συμβουλές θα είναι αρκετές για να τα καταφέρετε αυτή τη φορά. Αντί επενδύσεων σε οτιδήποτε ενέχει ρίσκο, με την προσδοκία εύκολου κέρδους, καλύτερα θα ήταν να ανοίξετε τα φτερά σας σε διεθνείς συνεργασίες. Η χρονιά αυτή ευνοεί τις επαγγελματικές δραστηριότητες σε διεθνές επίπεδο, ειδικά τις συνεργασίες με πολυεθνικές, εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, γιατί υπόσχεται υψηλή κερδοφορία.

 

Αισθηματικά

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι μάλλον σταθερή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, για όσους του ζωδίου σας βρίσκονται ήδη σε σχέση, χωρίς μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές. Για να καταφέρετε να διατηρήσετε το δεσμό σας ισχυρό, θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια κινήσεων μεταξύ των συντρόφων. Κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν σποραδικά, που προσωρινά θα δημιουργήσουν μικρές εντάσεις, χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αφήσετε το υπερτροφικό σας «εγώ» να βλάψει τη σχέση σας.

Οι πιο επικίνδυνοι μήνες για παρεξηγήσεις και εντάσεις είναι από την αρχή του έτους μέχρι και τα μέσα Απριλίου. Αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να αποφύγετε να οξύνετε το κλίμα, γιατί μια μικρή παρεξήγηση θα μπορούσε να καταλήξει σε πλήρη και οργανωμένη σύρραξη! Προσπαθήσετε με υπομονή και διπλωματία να εκθέσετε τα επιχειρήματα σας, ακούστε με προσοχή τις απόψεις του συντρόφου σας και σεβαστείτε τις ανησυχίες του. Παρόλο το περίεργο κλίμα που μπορεί να επικρατεί κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, ο μήνας Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που μπορεί να σας οδηγήσει στην απόφαση να κάνετε το επόμενο λογικό βήμα στην σχέση σας, κάτι που θα έχει επιτυχία.

Για όσους αναζητάτε την αγάπη και μια ουσιαστική και σταθερή σχέση, υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες, μέσα στο 2023 να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας! Θα υπάρξουν πραγματικά πολλές ευκαιρίες, όχι μόνο να βρείτε ένα σύντροφο, αλλά το άλλο σας μισό. Οι πρώτοι μήνες του έτους είναι αρκετά γόνιμοι αναφορικά με τα αισθηματικά σας και ίσως ξεκινήσει ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο που θα έχει αρκετή δυναμική για να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό.

 

Συμβουλή

Εστιάστε τόσο στις εξωτερικές αλλαγές που θα συντελούνται, όσο και στις εσωτερικές που έχετε ανάγκη να κάνετε, ώστε να βελτιώσετε όλες στις σημαντικές πτυχές της ζωής σας. Η εσωτερική μεταμόρφωση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις αιώνιες αμφιβολίες για τις δυνατότητες σας. Η απομόνωση και η δυσπιστία που συχνά δείχνετε απέναντι στον κόσμο δεν θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο βαθμό που θα μπορούσατε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Δείξτε λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους γύρω σας.

 

Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…