GAY ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου την 22-06-2019 , οπότε θα έχουν το λόγο η φαντασία, η ευαισθησία, η εγκράτεια. , αλλάζει οίκο και περνάει 1ο οίκο την 21-06-2019 οπότε η προσωπικότητα και η ευημερία σας είναι στην πρώτη θέση. 

Στα επαγγελματικά σας ο Ιούνιος θα φέρει καινούργια έμπνευση αλλά και ένα άτομο που θα σας καθοδηγήσει προς την επιτυχία. Δεν θα είναι όμως όλα τόσο απλά και εύκολα όσο ακούγονται. Με τον Δία σε ανάδρομη κίνηση μέσα από τον οίκο του ζωδίου σας που συνδέεται με την εργασία και με τον Άρη σε δυσαρμονικές όψεις, θα υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις που θα σας αποκαρδιώσουν κάποια στιγμή. Είναι μια καλή χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τις στρατηγικές σας, να αξιολογήσετε την μέχρι στιγμής πορεία σας αλλά και τους διαθέσιμους πόρους σας και να πάρετε δύναμη για την καινούργια εξόρμηση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή όμως, γιατί η δυσαρμονική όψη μεταξύ Δία – Ποσειδώνα, που θα έχει επιρροή σχεδόν καθ όλο τον Ιούνιο, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, καθώς οι ψευδαισθήσεις θα είναι έντονες! Αποφάσεις που ελήφθησαν σε επαγγελματικής φύσης ζητήματα κατά τον Ιανουάριο του 2019 ίσως είναι μια καλή χρονική στιγμή να επανεξεταστούν και να διαφοροποιηθούν, βάσει των νέων δεδομένων. Προς το τέλος του μήνα προσέξτε να μην οπλίσετε το χέρι των προϊσταμένων σας ή των ανταγωνιστών σας, γιατί θα έχετε μια αυτοκαταστροφική τάση.

Όσο για τα οικονομικά σας, το διάστημα μετά τις 21 Ιουνίου θα είναι αρκετά πιο ευνοϊκό, με τον Ήλιο, άρχοντα και κυβερνήτη των οικονομικών σας να περνάει στο ζώδιο σας και να φέρνει νέες ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

  Στο διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται μέσα  στον  έβδομο οίκο  σας,  για πάνω από δύο χρόνια δηλαδή, οι συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα κλονισθούν και θα δοκιμασθούν. Είναι  η  στιγμή  της  αλήθειας. Τώρα  θα δείτε ποια σχέση ή συνεργασία αξίζει πραγματικά,  ποία  έχει  υγιείς  βάσεις  και μπορεί  να  διατηρηθεί στο χρόνο και ποία όχι.  Όποια απ’αυτές δεν είναι σταθερή θα διαλυθεί. 

Ο Άρης είναι ήδη στο ζώδιο σας, αγαπητοί Καρκίνοι, και θα τον συνοδεύσει ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου, καθώς και ο Ήλιος μετά τις 21/6! Αυτή η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο σας θα σας χαρίσει λάμψη και αποπλανητική δύναμη, κάτι που θα είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την συναισθηματική σας ζωή, αλλά θα σας φέρει και στο πρώτο πλάνο, κάτι που δεν είναι πάντοτε θετικό! Οι αδέσμευτοι θα έχουν αυτό το μήνα πολλές ευκαιρίες να βρουν ένα καινούργιο ταίρι, δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο ή ότι θα το επιδιώξουν. Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας απορροφούν το διάστημα αυτό, με συνέπεια η προσωπική σας ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Όσοι είστε σε σταθερή σχέση θα αντιμετωπίσετε αρκετές γκρίνιες το πρώτο μισό του μήνα από το ταίρι σας, γιατί δεν θα του αφιερώνετε όσο χρόνο θέλει. Προσπαθήστε μέσα από μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση να του δώσετε να καταλάβει ότι αυτή τη χρονική στιγμή η δουλειά σας έχει περισσότερες απαιτήσεις και ότι χρειάζεστε την στήριξη του. Το δεύτερο μισό του μήνα δεν θα είναι τόσο εύκολα διαχειρήσιμο, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που δεν θα μπορέσετε να αποκρύψετε, ούτε και να αρνηθείτε. Θα πρέπει απλά να τα αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο. Το δύσκολο θα είναι, ότι είστε αυτό το χρονικό διάστημα αρκετά μπερδεμένοι, καθώς δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από την προσωπική σας ζωή και χρειάζεστε περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε. Και χρόνος δεν θα υπάρχει…

Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο. Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης ενισχύοντας τη φαντασία και με ονειρικό χρώμα.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

 Το ενδιαφέρον &sigma…