GAY ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

Τον μήνα αυτό, φίλοι Καρκίνοι, ο ρόλος σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προσοδοφόρος, ιδίως εάν δραστηριοποιείστε σε ομάδα εργασίας. Θα πρέπει να περιορίσετε λίγο την μεμψιμοιρία σας, να δείτε τα όσα θετικά σας συμβαίνουν και μέσα από μια ανανεωμένη διάθεση να βρείτε το κίνητρο εκείνο που θα ενεργοποιήσει τους συνεργάτες σας, ώστε να θέσετε σε τροχιά υλοποίησης την δουλειά που σας ανέθεσαν. Εξετάστε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και κινηθείτε ανάλογα. Ίσως και να υπάρξουν καινούργιες προτάσεις που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε. Η Αφροδίτη διέρχεται το διάστημα αυτό τον οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά την εργασία σας και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε συνεργασίες και ομαδικά προγράμματα, ενώ θα έχετε τη ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ο Άρης θα διέρχεται από τον οίκο της δημιουργικότητα σας μετά τις 19 Νοεμβρίου και με την θετική του ενέργεια μπορείτε να ξεχωρίσετε με τις ικανότητες και την μαχητικότητα σας.

 

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για αύξηση των απολαβών σας, θα πρέπει όμως να βάλετε κάποιο μέτρο στις απαιτήσεις σας, διασφαλίζοντας έστω κάποιο μίνιμουμ, για να μην χάσετε το παιχνίδι τελείως. Προσοχή θα απαιτηθεί και στην καθημερινή διαχείριση για να μην βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσετε ότι ξεφύγατε από τον προϋπολογισμό σας. Στις 22 Νοεμβρίου εισέρχεται επίσης ο Ήλιος στον 6ο οίκο σας (εργασία) και έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας.

 

Με την επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Αν κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυσκολίες ή χάσματα αγεφύρωτα στις σχέσεις σας, μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό ή οριστικό χωρισμό. Τα επαγγελματικά θα είναι ένας τομέας που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, μια και ίσως να συζητήσετε διεξοδικά με τον σύντροφό σας τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε σας ή σ αυτόν και να αναζητήσετε από κοινού τις προσφορότερες λύσεις ή τους ενδεδειγμένους τρόπους χειρισμού των καταστάσεων. Με το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποια μέτωπα στον αισθηματικό τομέα, αποκαθιστώντας σε σημαντικό βαθμό την ομαλότητα. Ο Ήλιος βρίσκεται στον 5ο οίκο σας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, από όπου διέρχεται και ο ανάδρομος Ερμής, κάνοντας σας ευαίσθητους, δεκτικούς και με διάθεση να δείτε και να κατανοήσετε και την οπτική του συντρόφου σας.

 

Από την άλλη, οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν μια ανανεωμένη σεξουαλική ορμή αυτό τον μήνα, κάτι που τους εγγυάται αρκετή δράση! Στις 19 του μήνα που ξεκινάει τη διέλευση του από τον 5ο οίκο σας ο Άρης, τα πάθη θα χτυπήσουν κόκκινο! Η πιθανότητα να μετατραπεί μια φιλία σε ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανή. Προσοχή μόνο μην βάλετε πολύ ψηλά τον πήχη και δεν θα σας ικανοποιεί στο τέλος τίποτε…

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…