Gay Λέων || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά

Δεν είναι από τις πιο εύκολες χρονιές το 2023 για το ζώδιο σας, καθώς η θέση των πλανητών θα περιορίσει αισθητά την δραστηριότητα σας. Θα υπάρξουν ωστόσο οι ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητες σας και να κατακτήσετε σημαντικές ανταμοιβές ή αξιώματα στην δουλειά σας. Μην αντιμετωπίζετε τα προβλήματα που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας σαν εμπόδια, αλλά σαν προκλήσεις, ώστε η διαδικασία να είναι διδακτική και εποικοδομητική. Γιατί αυτά είναι που θα σας αναγκάσουν να αναζητήσετε και να βρείτε τους κρυμμένους πόρους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις. Είναι μια πολυάσχολη χρονιά, με πολλές καινούργιες γνωριμίες, ενδιαφέροντα έργα και λαμπρά προσωπικά επιτεύγματα, που όμως δεν θα έρθουν εύκολα.

Η διέλευση του Δία από τον Κριό μέχρι τα μέσα Μαΐου θα χαρακτηρίζει μια περίοδο αυστηρής πειθαρχίας και περιορισμού στις φιλοδοξίες σας. Η μετάβαση του στην συνέχεια στον Ταύρο θα αυξήσει την επιθυμία σας να αναλάβετε τα ινία και να οδηγήσετε εσείς την κούρσα, ώστε να κερδίσετε. Προσοχή όμως στους απατηλούς στόχους, γιατί κινδυνεύετε να σπαταλήσετε χρόνο, ενέργεια και ίσως χρήματα σε κάτι που δεν είναι άξιο λόγου. Ο Κρόνος στους Ιχθείς μετά τον Μάρτιο οξύνει την διαίσθηση σας και φέρνει στην επιφάνεια τις ψευδείς πεποιθήσεις που έχετε και πίσω από τις οποίες κρύβεστε, κάθε φορά που σας βολεύει. Για να κινηθείτε μπροστά και να εξελιχθείτε, εστιάστε όχι σε μεγάλες ιδέες και μεγαλεπήβολα όνειρα, αλλά σε υλοποιήσιμους στόχους.

 Καριέρα

Με το ξεκίνημα του 2023 ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις ή καινούργια προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο. Θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του έτους αρκετά σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να προσπαθήσετε πραγματικά πολύ για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε πολύ σοβαροί και αφοσιωμένοι στην δουλειά σας αυτή τη χρονιά και ότι θα είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Ίσως να αργήσετε να δείτε τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας σας, αλλά χρειάζεται να έχετε υπομονή και να περιμένετε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Η καριέρα σας θα πάρει μια νέα τροπή στην αρχή του δεύτερου εξαμήνου του έτους, που θα οφείλεται καθαρά στις έντιμες και έντονες προσπάθειες σας του πρώτου μισού του έτους.

Εάν εργάζεστε στον τομέα των υπηρεσιών ή έχετε μια υπαλληλική σχέση εργασίας, έχει φτάσει η χρονική στιγμή να δεχτείτε μια πρόταση προαγωγής ή μια μισθολογική αύξηση. Οι ανώτεροι σας θα διαδραματίσουν εξαιρετικά θετικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας, αλλά δεν θα έβλαπτε να έχετε το νου σας σε κακεντρεχείς συναδέλφους που δεν θα δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας. Μην συζητάτε ευαίσθητα ζητήματα δουλειάς ή μοιράζεστε εμπιστευτικές πληροφορίες με άτομα του χώρου εργασίας σας! Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ…

 Οικονομικά

Η οικονομική κατάσταση σας θα είναι κάπως καλύτερη σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά! Θα υπάρξει αύξηση των εισοδημάτων σας, αλλά αναλογικά αναμένεται να υπάρξει και αύξηση των υποχρεώσεων σας. Εάν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τις καταναλωτικές σας δαπάνες, ίσως να αντιμετωπίσετε σοβαρά οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του έτους.

Από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Μαΐου θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, κυρίως μέσα από μια δευτερεύουσα πηγή, και όχι από την κύρια απασχόληση σας. Το αυτό θα συμβεί και κατά τον Ιούνιο.

Εάν έχετε κάνει κάποιες επενδύσεις, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να απολαύσετε τις αποδόσεις τους, που θα είναι πολύ καλές. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα υπάρξει αύξηση απολαβών που θα προέρχονται από την κύρια απασχόληση σας, σαν αποτέλεσμα μιας προαγωγής ή μιας μισθολογικής αύξησης. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή! Από άποψη ακινήτων, την χρονιά αυτή θα καταγραφεί μια θετική μεταβολή με την αύξηση της ακίνητης περιουσίας σας. Εάν υπάρχει μια δικαστική διαμάχη σε εξέλιξη για κληρονομικά ζητήματα και θα εκδικαστεί η υπόθεση κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα έχετε αναμφίβολα θετικά αποτελέσματα. Προσοχή θα χρειαστεί, εάν σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε στην χρηματιστηριακή αγορά, που θα απαιτηθεί η συμβουλή και η καθοδήγηση ενός ειδήμονα για να έχετε θετικές αποδόσεις.

 Αισθηματικά

Κατά το 2023 η συναισθηματική σας ζωή θα παρουσιάζει μια μάλλον μικτή εικόνα. Θα υπάρχουν οι στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας, αλλά και η περίοδοι εντάσεων και διαφωνιών, για όσους βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση. Η αρχή του έτους ωστόσο θα είναι αρκετά ομαλή, με κάποια μικρής σημασίας προβλήματα να παρουσιάζονται κατά περιόδους. Με προσεκτικούς χειρισμούς και ηρεμία θα καταφέρετε να έχετε τα πάντα υπό απόλυτο έλεγχο και να βρείτε τις προσφορότερες λύσεις. Προσοχή όμως, μην εμπιστεύεστε τρίτα άτομα και μην αμφισβητείτε την αξιοπιστία του συντρόφου σας χωρίς προφανείς λόγους! Κατά τους μήνες μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου θα επικρατεί μια εξαιρετικά τεταμένη ατμόσφαιρα στην σχέση σας με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη στο ζώδιο σας.

Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, ίσως να ερωτευτείτε και να γνωρίσετε το άλλο σας μισό μέσα στο 2023! Είναι πολύ πιθανή μια γνωριμία στον χώρο δουλειάς να σας κινήσει το ενδιαφέρον και να έρθετε πιο κοντά. Χρειάζεται όμως προσοχή, ιδίως με γνωριμίες που θα γίνουν κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, καθώς μπορεί να πληγωθείτε. Μην εμπιστεύεστε και ανοίγεστε γρήγορα, εάν δεν έχετε αρκετά δείγματα γραφής, γιατί κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αγνά σας συναισθήματα. Σε περίπτωση που θα ξεκινήσει μια σχέση στις αρχές καλοκαιριού, ίσως να εμφανίζονται κατά καιρούς μερικά σύννεφα, αλλά με καλή επικοινωνία και ειλικρινή διάθεση όλα μπορούν να επιλυθούν.

Συμβουλή

Πρόοδο μπορείτε να πετύχετε σε όλους τους τομείς φέτος, αρκεί να αλλάξετε τις μεθόδους δράσης σας. Η φιλοδοξία και η υπερηφάνεια που συνήθως υποδηλώνουν τις ηγετικές σας τάσεις, μέσα στο 2023 θα σας εμποδίσουν να φτάσετε εκεί που θέλετε. Μην αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις για να δείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Δεν μπορείτε και το ξέρετε. Περιοριστείτε σε ότι είναι πολλά υποσχόμενο και αφιερώστε τις δυνάμεις σας στην ολοκλήρωση του. Απομακρύνετε επίσης οτιδήποτε περιττό από την ζωή σας, είτε πρόκειται για πρόσωπα, είτε για πράγματα και καταστάσεις, που δεν σας αφήνουν να εστιάσετε στα πραγματικά σημαντικά.    

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…