GAY ΛΕΩΝ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

  

Το πέρασμα του Ουρανού από το Δέκατο οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας.  Αυτές μπορεί  να  είναι κάποιες  νέες  τεχνικές, που θα σας δώσουν νέες εμπειρίες αλλά γρήγορα θα τις εγκαταλείψετε, ή μπορεί να είναι κάποια  αλλαγή θέσης μέσα στη δουλειά σας.  Αν από καιρό είχατε κάποια τέτοια σκέψη,  τώρα  είναι  καλύτερα,  μετά  από  ώριμη   σκέψη,   να επιδιώξετε  μόνη   σας  την αλλαγή, παρά να σας την επιβάλλουν άλλοι, επειδή έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν  ανακατατάξεις.   Το μήνυμα  του  Ουρανού  σας  καλεί  να  προετοιμασθείτε  και  να δεχθείτε τις αλλαγές, χωρίς να εκπλαγείτε γι’αυτές. Αποφύγετε  επίσης  κάθε  ενέργεια,  που  θα  μπορούσε να οδηγήσει σε σκάνδαλο.

Ο Ιούνιος προδιαγράφει επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα σας, ειδικά εάν δραστηριοποιηθείτε σε ομαδικές προσπάθειες, λόγω της διέλευσης του Ήλιου και της Αφροδίτης από τον 11ο οίκο σας, αυτόν των ομάδων και των φίλων. Το διάστημα από τις 4 μέχρι και τις 27 Ιουνίου καλό θα ήταν να κινηθείτε προσεκτικά, με αρκετή μετριοφροσύνη, διακριτικά, κινώντας ενδεχομένως τα νήματα από τα παρασκήνια. Πρόκειται για το χρονικό διάστημα που ο Ερμής διέρχεται τον 12ο οίκο σας, αυτόν των μυστικών και των απόκρυφων. Κρυφοί εχθροί μπορούν να σας βλάψουν και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών σας ή των ανθρώπων που εμπιστεύεστε τα σχέδια σας. Όσοι μεταξύ σας αναζητούν εργασία, θα υπάρξουν ευκαιρίες αυτό το μήνα, δεν θα είναι όμως αυτό που ελπίζατε, καθώς η προσφερόμενες θέσεις εργασίας θα απαιτούν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο. Ίσως να ήταν ευκαιρία να βελτιώσετε μέσα από σεμινάρια ή μαθήματα κάποια ταλέντα ή δεξιότητες σας, για να έχετε καλύτερη αποδοχή στην αγορά εργασίας. Βέβαια θα απαιτηθεί χρόνος, ίσως και χρήμα, αλλά θα αποδώσει στο άμεσο μέλλον.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, θα έχετε αυξημένα έσοδα την περίοδο αυτή, καθώς οι προσπάθειες του προηγούμενου  χρονικού διαστήματος καρποφορούν. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες και τοποθετήσεις, μην παίρνετε δάνεια και αφήστε το ένστικτο σας να σας καθοδηγήσει. Τυχόν επενδύσεις που κάνατε μέσα στον Ιανουάριο μπορούν να ρευστοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο με αρκετό κέρδος. Μην αφήνετε επίσης να σας παρασύρουν φίλοι με τις απόψεις τους, όσο αφορά την διαχείριση των χρημάτων σας. Μπορούν άθελά τους να σας οδηγήσουν σε παγίδες.

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Δίας κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο οίκο . στο ζώδιο του. Στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών θα προσπαθήσετε την επέκταση με ανοίγματα, πρόσχαρα, ίσως τυχοδιωκτικά .

 Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα φέρει στα συναισθηματικά σας μια μελαγχολία. Θα είστε επιρρεπείς σε ονειροπολήσεις και θα κυνηγάτε ψευδαισθήσεις που μπορούν να σας στοιχίσουν ακριβά!  Είναι ωστόσο μια καλή χρονική στιγμή να επανεξετάσετε αποφάσεις που έχετε πάρει τον Ιανουάριο ή να αξιολογήσετε μια συναισθηματική σχέση που ξεκίνησε τότε. Ο Ιούνιος ίσως φέρει πολύ ζήλια, δυσπιστία για το ταίρι σας και αρκετές απογοητεύσεις! Όσοι ωστόσο μεταξύ σας έχετε μια αρμονική και σταθερή σχέση, θα απολαύσετε τον ρομαντισμό και μια ποιητική διάθεση στα άκρα! Ίσως έχετε έντονη την επιθυμία να αποκτήσετε ένα απόγονο, κάτι που δεν θα καρποφορήσει άμεσα, τουλάχιστον την περίοδο αυτή! Μην βιαστείτε να καταφύγετε σε επεμβατικές ιατρικές λύσεις!

Όσο για τους αδέσμευτους, ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, θα διασχίζει τον 11ο  οίκο σας, των φίλων, των ομάδων και των κοινωνικών σχέσεων, μέχρι τις 21/6. Θα τον συναντήσει και η Αφροδίτη μετά τις 9 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να έχετε αυξημένη διάθεση για φλερτ και την δυνατότητα να συναντήσετε πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Προσέξτε όμως, γιατί οι καταστάσεις θα έχουν την τάση να γίνουν πολύπλοκες, ειδικά εάν εμπλακείτε συναισθηματικά με άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο! Επίσης δεν θα ήταν καλή ιδέα να εμπλέξετε φιλία με έρωτα. Την περίοδο της Πανσελήνου, που είναι στις 17/6, κάποιοι από εσάς θα έχουν την παρόρμηση να επιστρέψουν σε μια παλαιότερη τους σχέση, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε, γιατί θα αποδειχθεί ολέθριο λάθος σας…

 Ο Ερμής σε αντίθεση δημιουργεί ένταση (αστάθεια, αδυναμία επικοινωνίας). Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση απομόνωσης, προκαταλήψεις).

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…