GAY ΛΕΩΝ – Μηνιαίες προβλέψεις Μάρτιος 2019

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σας από την 1η Μαρτίου θα ευνοήσει τις συνεργασίες και τις κάθε είδους σχέσεις σας! Η διέλευση Ηλίου από  τον 9ο οίκο χαρίζει  επιτυχία στις ανώτερες σπουδές, στην πολιτική, όσοι από σας δραστηριοποιείστε πολιτικά, ενώ μακρινά ταξίδια δεν είναι καθόλου απίθανα! Τα άστρα ευνοούν την εξέλιξη σας, μέσα από την διαρκή προσπάθεια σας, κάτι που θα τονώσει την ψυχολογία σας και θα βελτιώσει σημαντικά τα οικονομικά σας. Προσοχή στις επικοινωνίες σας και πιθανές ενάρξεις συνεργασιών ή υπογραφές συμβολαίων, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν συγχωρεί λάθη και παραλήψεις.

 

Στον οικονομικό τομέα θα έχετε κάποιες μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να είστε συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα αυτή την περίοδο, με τον ανάδρομο Ερμή, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην σας τα επιστρέψουν ποτέ.

 

Μπορεί στον οικονομικό τομέα να αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες τον Μάρτιο, η ακτινοβολία σας όμως θα είναι έντονη και θα απολαύσετε το γεγονός ότι θα είστε το επίκεντρο της προσοχή των άλλων! Τα πλανητικό σκηνικό του μήνα, με την Αφροδίτη να περνάει στις 6 Μαρτίου στον 8ο οίκο σας, ωθεί πολλούς από εσάς, φίλοι μου Λέοντες, να ερωτευθείτε εκ νέου το ταίρι σας! Θα κυριαρχήσει το πάθος, η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών, που πολλές φορές θα ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια. Την περίοδο γύρω στην Πανσέληνο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφο σας…

 

Οι αδέσμευτοι μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σας. Περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα μυαλά στην θέση τους. Πολλές ιδέες, πολλές γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές είναι πιθανόν να γίνουν η αφορμή να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε καινούργιες βάσεις. Μια πιθανή νέα σχέση δεν φαίνεται να προχωρά με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε, και θα πρέπει να έχετε πάντοτε υπόψη σας την επιρροή του ανάδρομου Ερμή!

 

 

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

 

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική λάμψη .

 

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Gay Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…