Gay Παρθένος || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά

Το 2023 υπόσχεται να είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος της ζωής σας, γεμάτη ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στην δουλειά σας, θα μπορέσετε να κεφαλαιοποιήσετε τις προσπάθειες των τελευταίων ετών και να καταγράψετε πρόοδο. Η οικονομική σταθερότητα θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας, ενώ η σταθερή και ήπια επαγγελματική ζωή θα σας αφήσει αρκετό ελεύθερο χρόνο για ηρεμία, ανάπαυση και κοινωνικοποίηση. Περίεργες αναζητήσεις ή νέα χόμπι μπορεί να σας οδηγήσουν να αλλάξετε καριέρα ή να ανοίξετε τα φτερά σας προς μια διαφορετική επαγγελματική κατεύθυνση μέσα από μια δεύτερη δουλειά.

Οι πλανητικές θέσεις και διελεύσεις του 2023 είναι ευνοϊκές για το ζώδιο σας. Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας σε προσωπικά ζητήματα. Η διέλευση του σας βοηθάει μέσα από την οξεία διαίσθηση που διαθέτετε να πλοηγηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία σε έναν κόσμο που μεταβάλετε συνεχώς. Ο Δίας από τον Ταύρο μετά τα μέσα Μαΐου φέρνει τύχη στην επίτευξη των εγχειρημάτων σας. Ο Κρόνος στους Ιχθείς μετά τον Μάρτιο θα φέρει αφοσίωση, θα σας κάνει πιο προσεκτικούς αλλά και πιο ευαίσθητους. Πιστέψτε στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να πετύχετε και τα πιο φιλόδοξα σας όνειρα.

 Καριέρα

Για την καριέρα σας το 2023 δεν θα είναι ούτε ιδιαίτερα καλό, αλλά ούτε και κακό. Δεν θα λείψουν ωστόσο οι ευκαιρίες! Θα πρέπει να δουλέψετε πραγματικά σκληρά κατά την διάρκεια του έτους, αλλά σε αντάλλαγμα θα καταφέρετε να υλοποιήσετε όλους σας τους επαγγελματικούς στόχους. Για να τα καταφέρετε, θα πρέπει να είστε επικεντρωμένη στην δουλειά σας και πάρα πολύ σοβαροί σ’ αυτό που κάνετε. Κάποιες νέες ιδέες ή μια καινούργια δημιουργική προσέγγιση δεν θα έβλαπτε, ανάλογα και με το είδος της απασχόλησης σας. Μην ξεχνάτε όμως να συμβουλεύεστε άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς, για να αποφύγετε τα στραβοπατήματα…

Αποφύγετε να εμπλακείτε στις δολοπλοκίες του γραφείου ή του χώρου δουλειά σας, γιατί ότι πείτε ή κάνετε θα το βρείτε μπροστά σας, και μάλιστα την πιο κρίσιμη στιγμή. Το δεύτερο μισό του έτους είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για την καριέρα σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο προαγωγής, που θα οφείλεται στην εκτίμηση των ανωτέρων στο πρόσωπο σας. Ίσως δε να έχετε μια προσέγγιση για δουλειά από κάποιο μεγάλο όνομα του χώρου που δραστηριοποιείστε. Μια ακόμη περίοδο ραγδαίας επαγγελματικής ανόδου σας περιμένει τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, κλείνοντας έτσι με πολύ καλές ειδήσεις, τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα, το έτος. Μην επιτρέπετε όμως η επιτυχία να σας πάρει τα μυαλά, γιατί, μην ξεχνάτε, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει…

Οικονομικά

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, θα υπάρξει μια αρκετά σημαντική αλλαγή κατά τη διάρκεια του 2023! Υπάρχει πολύ έντονη η πιθανότητα να απολαύσετε υψηλά εισοδήματα, σαν αποτέλεσμα της προόδου που θα καταγράψετε στην καριέρα σας, αλλά είναι η χρονιά που θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε κάποιο ποσό για τις πιο δύσκολες μέρες. Ίσως να κληθείτε να ταξιδέψετε σε αρκετά μεγάλες αποστάσεις για τη δουλειά σας, ακόμη και στο εξωτερικό. Μια νέα συμφωνία με εταιρία του εξωτερικού θα μπορούσε να φανεί σωτήρια για την επιχείρηση σας, εάν είστε επιχειρηματίες, καθώς θα περάσετε με μεγάλη ευκολία σε ένα άλλο επίπεδο δραστηριοτήτων, από το οποίο θα ωφεληθείτε οικονομικά τα μέγιστα.

Εάν δραστηριοποιείστε στον τομέα των υπηρεσιών, το τελευταίο δίμηνο του έτους θα είναι καθοριστικής σημασίας για σας, με μια πιθανή αύξηση μισθού να σας περιμένει, σαν ανταμοιβή για την προσφορά σας στην εταιρία. Προσοχή όμως, γιατί ενώ θα αυξάνονται τα εισοδήματα σας, θα αυξάνονται αντίστοιχα και τα έξοδα σας. Θα χρειαστεί πραγματικά καλή διαχείριση των χρημάτων σας, για να μην δημιουργήσετε προβλήματα που θα βρείτε μπροστά σας λίγο αργότερα.

 Αισθηματικά

Αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα παράπονο από το 2023! Όσοι είστε δεσμευμένοι θα απολαμβάνετε την κάθε στιγμή με το ταίρι σας. Η ευφορία σας θα είναι μεγάλη και θα αισθάνεστε ευλογημένοι που έχετε ένα εξαιρετικό άτομο στο πλάι σας να μοιράζεστε τη ζωής σας μαζί του. Κάποια χρονική στιγμή μέσα στον χρόνο θα θεωρήσετε ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή να περάσετε στο επόμενο λογικό εξελικτικό στάδιο της σχέσης, που μπορεί να είναι η συγκατοίκηση ή ένα Σύμφωνο Συμβίωσης.

Για όσους αναζητούν το άλλο τους μισό, το καλοκαίρι μπορεί να φέρει καλές ευκαιρίες. Μια γνωριμία θα οδηγήσει σε μια σχέση και σε ένα καινούργιο love story! Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν κάποιες διαφωνίες και προστριβές κατά τον Αύγουστο, και εκεί είναι που θα πρέπει να δείξετε υπομονή, αυτοσυγκράτηση αλλά και καλή θέληση για επικοινωνία για να λυθούν τα όποια προβλήματα εν τη γενέσει τους. Ήδη από τον Οκτώβριο και μετά το κλίμα γίνεται πιο αρμονικό, αλλά και πολύ πιο ερωτικό, έως καυτό…

 Συμβουλή

Φροντίστε να ξεκουράζεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να έχετε διάρκεια στον χρόνο. Θα μπορέσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας μέσα από φιλικές επαφές και επικοινωνία, αλλά και με την στήριξη της οικογένειας σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τα δυσμενή σενάρια στο μυαλό σας, γιατί ορθώνετε από μόνοι σας εμπόδια στον δρόμο σας. Στα επαγγελματικά συνιστάται να μην κάνετε αλλαγές μεγάλης κλίμακας, εκτός και εάν είναι απόλυτα απαραίτητες. Κάντε έναν απολογισμό δράσης, εξετάστε εναλλακτικές διαδρομές και καταστρώστε μακροπρόθεσμα σχέδια, ώστε όταν έρθει η ώρα των αλλαγών, να είστε πανέτοιμοι για δράση. Το σημαντικότερο ωστόσο πρόβλημα σας μέσα στην χρονιά, θα είναι η συχνή έλλειψη δύναμης και αποθεμάτων ενέργειας, που θα σας υπενθυμίζει κάθε φορά, πόσο έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…