GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

Δεν θα είναι ανέφελος ο ουρανός για τα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα, φίλοι μου Παρθένοι, αλλά η ψιχάλα δεν σα φοβίζει! Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία… Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας τουλάχιστον μέχρι και τις 20 του μήνα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά μελλοντικά επακόλουθα, ενώ στην συνέχεια θα συναντήσετε  πρόσωπα από το παρελθόν  που θα συμβάλουν σημαντικά στα σχέδια σας.  Η δύσκολη περίοδος έχει περάσει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να χαλαρώσετε. Σας περιμένει αρκετή δουλειά και πολλές ευθύνες που δυστυχώς θα συνοδεύονται από ένα σχετικό άγχος. Κάντε ένα καλό προγραμματισμό για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε όλες σας τις υποθέσεις στον προβλεπόμενο χρόνο και να μειώσετε το άγχος σας . Μην σας ξαφνιάσει το ενδεχόμενο μιας πρότασης με καλές προοπτικές, εάν έχετε μια εξαρτημένη θέση εργασίας.

Στα οικονομικά σας ο Νοέμβριος είναι μήνας αρκετά βατός, ίσως και ευνοϊκός,  καθώς δεν αποκλείονται κάποιες έκτακτες εισροές υπό την μορφή μια οικονομικής ενίσχυσης, ενός έκτακτου εισοδήματος ή ενός ανέλπιστου δώρου. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας σε ζητήματα εργασίας και χρημάτων, θα διέρχεται μεταξύ 1 και 26 Νοεμβρίου τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (οικογένεια και παρελθόν). Το διάστημα αυτό θα έχετε την στήριξη και την ηθική ή υλική βοήθεια της οικογένεια σας, ίσως όμως όχι στο βαθμό που θα θέλατε. Κληρονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις στην οικογένεια προς το τέλος του μήνα.

 

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, οπότε πολλές φορές δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες των άλλων. Οι παρανοήσεις θα είναι συχνές, με λίγη υπομονή όμως δεν θα υπάρξουν πολλά παρατράγουδα. Ο Ερμής σχηματίζει θετικές όψεις με τους Κρόνο και Ποσειδώνα μεταξύ 12 και 14.11, όψεις που επαναλαμβάνονται και μεταξύ 27 και 30, μόνο που τώρα θα είναι ορθόδρομος ο Ερμής. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου υπάρχει αυξημένο το ενδεχόμενο να βιώσουν μια εξαιρετική και ανέλπιστη για πολλούς αναλαμπή αυτό το μήνα! Μια νέα σπίθα θα πυροδοτήσει την ερωτική επιθυμία και το ασίγαστο ερωτικό πάθος που θα σας ανεβάσει στα ουράνια… Είστε πολύ πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, αισθάνεστε πολύ πιο απελευθερωμένοι να εκφραστείτε, ξεπερνώντας την φυσική συστολή σας και πολύ πιο δοτικοί στο ταίρι σας.

 

Και οι ελεύθεροι θα περάσουν αυτό το μήνα μια περίοδο αποστασιοποίησης,  ενδοσκόπησης και αξιολόγησης της προσωπικής τους πορείας, εν είδη απολογισμού έτους, ώστε να δείτε προς ποιά κατεύθυνση θα θέλατε να κινηθείτε! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ερωτική τους διάθεση θα παρουσιάσει κάμψη. Κάθε άλλο μάλιστα!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για του αδέσμευτους του ζωδίου μέσα στο μήνα, με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…