GAY ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου την 22-06-2019 , οπότε θα έχουν το λόγο η φαντασία, η ευαισθησία, η εγκράτεια. , αλλάζει οίκο και περνάει 9ο οίκο την 21-06-2019 οπότε μακρινά ταξίδια, σπουδές, πτυχία, ιδανικά, έχουν το λόγο.

Τόσο η νέα Σελήνη, όσο και η Πανσέληνος του μήνα, ενεργοποιούν αγαπητοί Σκορπιοί οίκους του ωροσκοπίου σας που έχουν σχέση με το χρήμα! Ελέγξτε τα υπόλοιπα των λογαριασμών σας, επαναξιολογήστε στρατηγικές και επενδύσεις, ξεπληρώστε δάνεια ή επαναδιαπραγματευθείτε αποπληρωμή δανείων σας. Εξετάστε επίσης στρατηγικές για δημιουργία αποθεμάτων για τις δύσκολες μέρες. Εκτός αυτού, ο 2ος οίκος του ωροσκοπίου σας, που αφορά τα χρήματα και τα αγαθά σας, είναι ενεργοποιημένος με τον Δία σε ανάδρομη κίνηση. Οι όψεις του Δία με την Αφροδίτη και τον Ήλιο μπορούν να σας οδηγήσουν  σε μια ροπή στην υπερβολή και στα αδικαιολόγητα έξοδα! Χειριστείτε τους προσωπικούς σας πόρους με προσοχή και μην απατάστε! Η προσωπική σας αξία σαν άτομο δεν εξαρτάται από το πορτοφόλι σας!

Από επαγγελματικής άποψης, ο Ιούνιος είναι ο μήνας εκείνος που εστιάζει με έμφαση στις σχέσεις σας με το εξωτερικό. Συνεργασίες με ξένους ξεκινούν ή εδραιώνονται, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ίσως φέρει θεαματικά αποτελέσματα, υπάρχει η πιθανότητα να σας γίνει πρόταση να εργαστείτε στο εξωτερικό, ενώ εάν είστε φοιτητές, θα έχετε την δυνατότητα να πιστοποιήσετε με ένα διεθνές πτυχίο τις γνώσεις ή δεξιότητες σας. Έχετε εξαιρετική έμπνευση μέσα στον Ιούνιο, εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε μόνο είναι η έλλειψη αντικειμενικότητας, όταν θα κλιθείτε να αξιολογήσετε πεπραγμένα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Το πέρασμα του Ουρανού από τον έβδομο γενέθλιο οίκο σας,  θα κλονίσει συθέμελα το γάμο σας  ή  τις  στενές  συνεργασίες.  Έτσι   αν   αυτές   είναι   συμβατικές,   αν   στηρίζονται  σε  επιφανειακούς δεσμούς και δεν  έχουν  βαθύτερες  ρίζες,  είναι  πιθανόν  να  διαλυθούν.   Αλλά  και  υγιείς  σχέσεις μπορεί να κλονισθούν, από μια ξαφνική αλλά πρόσκαιρη σχέση.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας των συναισθηματικών σχέσεων και του γάμου, εισέρχεται στις 9 Ιουνίου στον 8ο οίκο σας, του σεξ και του πάθους, όπου θα την συνοδεύει και ο Ήλιος μέχρι τις 21 του μήνα! Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εμβαθύνετε την συναισθηματική σας σχέση! Μπορείτε να αποκαταστήσετε την αμοιβαία εμπιστοσύνη, να επιβεβαιώστε και να επισφραγίσετε την αποκλειστικότητα στην σχέση σας και να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή. Όσοι κάνετε τα πρώτα βήματα σε μια καινούργια σχέση, τον μήνα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Θα βιώσετε τον μεταμορφωτικό ρόλο της αγάπης μέσα από μια σχέση που έχει συναισθηματική, φυσική και υλική διάσταση! Οι πλανητικές διελεύσεις του μήνα ευνοούν την τρυφερότητα, την εγγύτητα, τον ερωτισμό και το άνοιγμα της ψυχής σας με τρόπους που δεν έχετε βιώσει ποτέ μέχρι στιγμής. Η τελευταία βδομάδα του μήνα οδηγεί κάποιους από εσάς σε υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα ή σε περίπλοκές και μυστικές σχέσεις. Προσέξτε όμως να μην εκτεθείτε!

Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να έχετε μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή μέσα στο πρώτο μισό του μήνα. Κατά το τρίτο δεκαήμερο, ο κυβερνήτης του σπιτιού των ερωτικών σας σχέσεων, ο Ποσειδώνας, ξεκινάει την ανάδρομη κίνηση του, με αποτέλεσμα οι σχέσεις να γίνονται πιο μπερδεμένες και η ατμόσφαιρα πιο απατηλή.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 7ο οίκο . στο ζώδιο του. Στο γάμο και τις συνεργασίες σας θα επιδιώξετε την υλική ασφάλεια με σταθερότητα και πείσμα αλλά και ηρεμία .

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Gay Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *