Gay Σκορπιός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Γενικά

Καλή τύχη και νέες ιδέες θα έχετε μέσα στο 2023! Θα ολοκληρώσετε με επιτυχία μεγάλα έργα που ξεκινήσατε νωρίτερα και θα μπορέσετε να αναλάβετε την υλοποίηση φιλόδοξων σχεδίων. Η οικονομική ευημερία που αναμένεται να φέρει η καινούργια χρονιά θα έχει σαν αποτέλεσμα να βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα της ζωής σας. Κάποιοι μεταξύ σας θα σκεφτείτε να μετοικίσετε σε άλλη χώρα, κάποιο άλλη να βρείτε μια νέα πηγή συμπληρωματικών ή παθητικών εισοδημάτων. Εστιάστε στις επιθυμίες σας και μην καθυστερείτε την υλοποίηση τους. Η διαίσθηση σας θα είναι τονισμένη και η διορατικότητα σας έντονη, κάτι που θα σας βοηθήσει να κάνετε στην προσωπική σας ζωή σοφές επιλογές.

Κατά τους χειμερινούς μήνες στο ξεκίνημα του 2023 ωστόσο θα αισθάνεστε κάπως άβολα λόγω της επιρροής του Κρόνου από τον Υδροχόο. Το διάστημα αυτό συνιστάται να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις ή να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Τον Μάρτιο θα μετακομίσει στους Ιχθείς, σε ένα πολύ πιο φιλικό για σας ζώδιο, και στην σύμπραξη του με τον Ποσειδώνα θα οφείλεται το ξεμπλοκάρισμα των υποθέσεων σας. Από την στιγμή αυτή και μετά θα μπορείτε με ευκολία να υλοποιήσετε τολμηρές ιδέες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Ο Ποσειδώνας ενεργοποιεί την δημιουργικότητα σας και δίνει μορφή στις αόριστες εικόνες, με αποτέλεσμα να βρίσκετε ευκολότερα λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η έκτη αίσθηση δε, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πολλές κακοτοπιές!

Καριέρα

Θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και κατά τη διάρκεια του 2023 για να πετύχετε θετικά αποτελέσματα στον τομέα της καριέρας. Σημαντικός παράγοντας για την πρόοδο σας θα είναι η προσπάθεια σας για συνεχή ενημέρωση και διεύρυνση του γνωστικού σας αντικειμένου. Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά θα αναγνωριστεί, με αποτέλεσμα να έχετε νέες προτάσεις συνεργασίας, ιδίως στην αρχή του έτους.

Η θετικότερη περίοδος για τα επαγγελματικά σας θα είναι το δεύτερο μισό του έτους, όπου και θα καταγράψετε την σημαντικότερη πρόοδο. Οι ανώτεροι σας θα αναγνωρίσουν την δέσμευση και την σοβαρότητα σας και θα σας ανταμείψουν ανάλογα με μια προαγωγή ή μια αύξηση μισθού. Προσοχή κατά τον Μάιο, όπου ανώφελες και ανούσιες προστριβές με συναδέλφους, ακόμη και εκτός εργασιακού χώρου, μπορούν να σας βλάψουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Αναμενόμενος θα είναι ο Ιούνιος από άποψη αποτελεσμάτων, αλλά το τρίμηνο από Ιούλιο μέχρι και Σεπτέμβριο θα υπάρξει μια στασιμότητα που θα σας εκνευρίσει. Μπορεί όμως να εμπλακείτε και σε διαφωνίες με τους ανώτερους σας κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου.

Σαν αποτέλεσμα των διαφωνιών, ίσως να αλλάξετε επαγγελματική στέγη, με αφορμή μια νέα επαγγελματική πρόταση . Σε ένα εναλλακτικό σενάριο μπορεί να σας μεταθέσουν σε μια άλλη εργασιακή θέση στην εταιρία που ήδη απασχολείστε. Τον Οκτώβριο εμφανίζονται και πάλι προστριβές και αντιδικίες με συναδέλφους, μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρξει κίνδυνος συντονισμένης συνομωσίας εναντίων σας.

Οικονομικά

Θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις σε οικονομικό επίπεδο κατά τη διάρκεια του 2023, αλλά συνολικά ο χρόνος δεν θα είναι κακός. Τουναντίον μάλιστα, θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα και θα επιτύχετε στους στόχους σας. Ίσως αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες κατά το διάστημα Φεβρουαρίου – Απριλίου, με αυξημένα έξοδα, αλλά εάν φανείτε συνετοί με τις δαπάνες σας, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες. Τα τέλη Απριλίου και ο Μάιος είναι θετικοί από οικονομικής άποψης μήνες και θα σημειωθεί μια σημαντική θετική μεταστροφή με αύξηση των εισοδημάτων σας, είτε είστε υπάλληλοι, είτε αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρηματίες.

Οι επιχειρηματίες θα απολαύσετε σημαντική κερδοφορία το 2023, που θα συνδέεται με μια επιχειρηματική συνεργασία με πελάτη του εξωτερικού. Καλοί μήνες με σημαντική οικονομική πρόοδο είναι και οι Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος! Λόγω των πολλών ευνοϊκών περιόδων κατά την διάρκεια του 2023 θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα σημαντικό απόθεμα για τις δύσκολες εποχές. Εάν υπάρχουν κληρονομικές διενέξεις, αυτή την χρονιά θα κλείσουν προς όφελος σας. Φέτος έχετε μεγάλες πιθανότητες να ξεπληρώσετε ένα παλιό χρέος, να αγοράσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο ή να πάρετε ένα δάνειο από τράπεζα.

 Αισθηματικά

Η αισθηματική σας ζωή θα έχει πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του 2023 και χρειάζεται προσοχή και περίσκεψη. Κάποιες ανούσιες διαφωνίες μπορεί να προκύψουν από το πουθενά, που όμως θα έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν σε ανώφελες αντιπαραθέσεις. Κακή επικοινωνία και παρεξηγήσεις μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση σας σε σημαντικό βαθμό! Σε ένα τέτοιο κλίμα παρεξηγήσεων και καυγάδων, θα αισθάνεστε δυσαρεστημένοι από την συναισθηματική σας ζωή. Μην παίρνετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές μέσα από το διάλογο και μια προσπάθεια για αμοιβαία κατανόηση.

Το να χάσετε την ψυχραιμία σας και να ξεσπάσετε στο ταίρι σας είναι ότι πιο εύκολο να κάνετε, αλλά θα χειροτερέψει τις καταστάσεις χωρίς λόγο. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε την άποψη σας στο ταίρι σας και καταβάλλετε μια ουσιαστική προσπάθεια κατανόησης της άποψης του συντρόφου σας. Καλμάρετε το ταίρι σας με ένα δώρο ή μια χειρονομία που ξέρετε ότι θα τον σκλαβώσει και θα πάρει το μήνυμα ότι δεν έχουν αλλάξει τα αισθήματα σας απέναντι του. Μια μικρή απόδραση θα ήταν επίσης μια πολύ καλή επιλογή! Προσπαθήστε να μην προδώσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας, γιατί πολύ δύσκολα θα την ανακτήσετε.

Το 2023 είναι η χρονιά που αναμένεται να οδηγήσετε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο! Αυτό μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση ή ένα σύμφωνο συμβίωσης. Εάν η σχέση σας διανύει τα πρώτα της βήματα, προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Μη βιάζετε τις καταστάσεις και μη κάνετε πρόωρες κινήσεις, γιατί θα τρομάξετε το ταίρι σας και θα το βάλει στα πόδια.

 Συμβουλή

Μην αφήνετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες μέσα στο 2023, γιατί αυτές είναι που θα κάνουν την ζωή σας πιο φωτεινή, πιο πετυχημένη και ευτυχισμένη. Αναλύστε διεξοδικά τις προγενέστερες σας δράσεις για να κατανοήσετε καλύτερα τις αδυναμίες και τα δυνατά σας σημεία. Μην βασίζεστε στην καλή σας τύχη και παλέψτε για τα επιτεύγματα σας. Με ξεκάθαρους στόχους και λεπτομερές πλάνο θα αποφύγετε κρίσεις ανασφάλειας όταν τα πράγματα δεν θα κυλούν όπως θα θέλατε. Στην προσωπική σας ζωή αποφύγετε την ανάμειξη τρίτων στην σχέση σας, γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε βάθος, τι συμβαίνει ακριβώς στην σχέση, ούτε και τις πραγματικές ανάγκες του καθενός από τους συντρόφους.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…