GAY ΤΑΥΡΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ουρανός κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 1ο οίκο . σε πτώση. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας σας λείπει η πρωτοτυπία, η αντισυμβατικότητα Μάλλον περιορίζεστε σε ασφυκτικά όρια. 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί το σπίτι του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με τα οικονομικά σας, φίλοι Ταύροι! Έτσι, κατά το πρώτο μέρος του μήνα έχετε την αναγκαία έμπνευση που απαιτείται να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων, καθώς και πολλές ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας από πηγές που ήδη έχετε στην διάθεση σας. Καθώς όμως έχετε την τάση να σκορπάτε τα χρήματα σας, εν αναμονή μελλοντικών εσόδων, προσέξτε αυτή τη φορά να κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, ιδίως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Έχετε την δυνατότητα να καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας και να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη. Το μόνο που έχετε να κάνετε  είναι ένας καλός προγραμματισμός εξόδων! Αποφύγετε μη αναγκαίες επισκευές και ανακαινίσεις στο σπίτι, αλλά και αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα, γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να χάσετε τα χρήματα σας. Η εργασία σας αναμένεται να είναι αποδοτική και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς θα έχετε πολύ ενέργεια και όρεξη για δουλειά. Προς το τέλος του μήνα όμως τα πλανητικά θα φέρουν μια ένταση και ανησυχία, που καλό θα ήταν να την εκτονώσετε μέσα από πιο πνευματικές ασχολίες, ώστε να αποφύγετε προστριβές με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

Ο Ερμής κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο οίκο . στο ζώδιο του. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα επικοινωνήσετε, θα τηλεφωνήσετε, θα μιλήσετε με πνεύμα και προσαρμοστικότητα αλλά και αστάθεια

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 9ο οίκο . Στο γάμο και τις συνεργασίες σας θα κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα, επιμελώς, πρακτικά, πειθαρχημένα και μέσα από δικαστήρια, σπουδές, μακρινά ταξίδια.

 Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που είστε περισσότερο παρά ποτέ έτοιμοι να προσφέρετε συναισθηματική στήριξη, τρυφερότητα και αγάπη στο ταίρι σας! Ίσως να επικρατήσει και ένα αίσθημα μελαγχολίας, καθώς θα έρχονται μνήμες ξέγνοιαστων και ευτυχισμένων στιγμών της σχέσης σας που θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν η σχέση σας περνάει από σαράντα κύματα το διάστημα αυτό, με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας και να αρχίσετε να επικοινωνείτε επί της ουσίας και πάλι. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και διάθεση συμφιλίωσης και από τις δύο πλευρές για να υπάρξει αποτέλεσμα. Αλλά και οι σχέσεις εξ αποστάσεως φαίνεται αυτό το μήνα να γίνονται πιο σταθερές, εάν επιλέξετε να συμβιβαστείτε σε μια κοινή βάση και πορεία. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, που η απόσταση μεταξύ των συντρόφων είναι αγεφύρωτη, ο χωρισμός ίσως να είναι η πιο ευεργετική και για τους δύο λύση, καθώς από τις 20 Ιουνίου και μετά το ήρεμο κλίμα του μήνα μεταστρέφεται και εμφανίζονται εντάσεις και διαπληκτισμοί σε κάθε βήμα.

Οι αδέσμευτοι ας εκμεταλλευτούν την σαγήνη που θα διαθέτουν τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, ώστε να προσελκύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει. Εάν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μέσα στον Ιούνιο, αποφύγετε πρακτικές χειραγώγησης ή συναισθηματικούς εκβιασμούς, έχετε υπομονή και με μικρά και σταθερά βήματα θα ανοικοδομήσετε την σχέση που επιθυμείτε.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης της εργασίας, της υγείας, βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 1ο οίκο . στο ζώδιο του. Στα εργασιακά σας θέματα και θέματα υγείας θα επιδιώξετε την υλική ασφάλεια με σταθερότητα και πείσμα αλλά και ηρεμία και μέσα από την προσωπική σας λάμψη και αυτοεκτίμηση.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…