GAY ΤΑΥΡΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας κάπως δύσκολος ή απαιτητικός για σας μήνας, φίλοι Ταύρο! Δεν θα λείψουν κάποιες αναποδιές, καθυστερήσεις ή εμπόδια στον επαγγελματικό σας τομέα, παράλληλα όμως θα πρέπει να κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς που κλείνει σε λίγο και να εντοπίσετε τα σφάλματα και τις ολιγωρίες σας. Εντοπίστε τα λάθη σας και καταστρώστε τα μελλοντικά σας σχέδια για να είστε έτοιμοι για δράση! Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν προς το τέλος του μήνα, μετά τον ανάδρομο Ερμή, και θα μπορείτε να υπολογίζετε στο άμεσο μέλλον στην στήριξη τους. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, σχηματίζει θετική όψη με τον Δία, που είναι ιδιαίτερα ισχυρή μεταξύ 23 και 25.11, φέρνοντας σας ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα που ελπίζατε εδώ και καιρό! Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε περισσότερο για να επιτύχετε τα όσα ονειρεύεστε. Διότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Στον οικονομικό τομέα δεν μπορέστε τουλάχιστον προς το παρόν να δείτε το αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβάλετε στα επαγγελματικά σας, τουλάχιστον στον βαθμό που θα επιθυμούσατε. Η πολυπόθητη οικονομική άνεση που ονειρεύεστε απέχει ακόμη κάπως… Ακόμη και οι επαγγελματικές προοπτικές σας να βελτιωθούν άμεσα, το οικονομικό όφελος που θα αποκομίσετε αυτή τη στιγμή δεν θα είναι αυτό που περιμένατε ή δεν θα είναι αντίστοιχο των προσπαθειών σας. Σε αντιστάθμισμα θα πρέπει να ακολουθήσετε μια ακόμη πιο προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας πόρων.

 

Στον αισθηματικό τομέα το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να στοχαστείτε την σχέση σας, εντοπίζοντας τις δυσλειτουργίες της και τα μελανά της σημεία, και να προσπαθήσετε να αποβάλλετε ή να απαλλαγείτε από περιττά ψυχικά φορτία, αγωνίες ή φοβίες, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος) και θα πρέπει να καταβάλετε ενδεχομένως μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρήσετε μια καλή και αρμονική επικοινωνία με το ταίρι σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μια πιο ουσιαστική συμπόρευση, μακριά από τα βάρη που σας ταλαιπωρούσαν έως τώρα. Οι αρμονικές όψεις που σχηματίζει στις 12.11 ο Ερμής με Κρόνο και Ποσειδώνα στηρίζουν την προσπάθεια σας να βρείτε κοινό και να χτίσετε το κοινό σας μέλλον! Μετά τις 19.11 απολαμβάνετε την στήριξη του Άρη σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, εάν καταφέρετε να περιορίσετε το πείσμα και την κτιτικότητα σας απέναντι στον σύντροφό σας.

Δείχνετε δυνατοί και ατρόμητοι εσείς οι αδέσμευτοι, και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι έντονος! Θα νιώσετε την περίοδο αυτή έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι όμως, γιατί θα συναντήσετε αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο άμεσα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…