Gay Τοξότης || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Γενικά

Το 2023 αναμένεται να είναι μια εξαιρετική χρονιά για την επαγγελματική σας πρόοδο και ανάπτυξη. Ωστόσο μην περιμένετε εύκολα επιτεύγματα ή μεγάλα κέρδη χωρίς να ιδρώσετε. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα θα έρθουν μόνο μετά από σοβαρή και εμπεριστατωμένη δουλειά. Η προσωπική σας ζωή θα είναι αρκετά ήρεμη και μπορείτε να βασιστείτε στην αγάπη και την στήριξη της οικογένειας ή του συντρόφου σας, όταν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους γίνουν τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα.

Ο χειμώνας και η άνοιξη θα αποτελέσει μια ευνοϊκή για το ζώδιο σας περίοδο, καθώς ο Δίας θα κινείται στις τελευταίες μοίρες του Κριού. Θα έχετε καλή τύχη στην δουλειά και ευκαιρίες για επιχειρηματικά εγχειρήματα. Η μετάβαση του Δία στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου θα απαιτήσει μεγαλύτερη υπομονή και επιμονή για να επιτύχετε το οτιδήποτε. Μέχρι τον Μάρτιο θα υποστηρίξει ο Κρόνος από τον Υδροχόο τα τολμηρά σας εγχειρήματα και θα σας βοηθήσει να διακρίνετε πιο εύκολα την αλήθεια από την υποκρισία ή την φαντασία. Με το πέρασμα του στους Ιχθείς θα φέρει κάποιους δυσάρεστους για το ζώδιο σας περιορισμούς, αναγκάζοντας σας να εργαστείτε πιο σκληρά, καθώς δεν μπορείτε πλέον να βασιστείτε στην καλή σας τύχη. Τους πρώτους μήνες του έτους, όσο θα διανύει ο Πλούτωνας τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, θα μπορείτε να εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας και να ολοκληρώσετε με επιτυχία σημαντικές σας δράσεις.

 Καριέρα

Μεικτά θα είναι τα αποτελέσματα στην επαγγελματική σας ζωή κατά το 2023, φίλοι Τοξότες! Ίσως να υπάρξουν ζητήματα που θα διαταράξουν την ομαλή πορεία σας, αλλά θα υπάρξουν και αρκετές άλλες στιγμές επιτυχίας. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα είναι καταλυτικής σημασίας για την πορεία της καριέρας σας. Επιτυχίες στον τομέα σας θα μπορέσετε να καταγράψετε τους πρώτους μήνες του χρόνου, καθώς είναι η περίοδος που μπορεί να εκτιμηθεί η προσφορά σας στην επιχείρηση που απασχολείστε και να προταθείτε για μια προαγωγή ή μια αύξηση απολαβών. Πιθανότητες να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση εργασίας, να σας μετακινήσουν σε ένα νέο πόστο στην υφιστάμενη δουλειά σας ή να αλλάξετε επαγγελματική στέγη έχετε κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρηματίες, οι δραστηριότητες σας θα παρουσιάσουν άνθιση και θα απολαύσετε τα ανάλογα χρηματικά οφέλη. Ίσως να χρειαστεί να επιτείνετε λίγο περισσότερο τις προσπάθειες σας κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους, καθώς θα υπάρξει μια αδυναμία συγκέντρωσης. Αποφύγετε επίσης να εμπλακείτε σε διαμάχες και διαπληκτισμούς, παρά προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα που θα αναφύονται με ήρεμο τρόπο. Εάν ένα αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αντί να απογοητεύεστε, προσπαθήστε σκληρότερα. Μην χάνετε την υπομονή σας αυτή την περίοδο, καθώς είναι κρίσιμη για την φήμη και την μελλοντική σας επιτυχία, και αντικρίστε τις προκλήσεις με αισιοδοξία.

 Οικονομικά

Τα οικονομικά σας θα είναι άνω του μετρίου κατά το 2023 και την πρώτη γεύση θα την πάρετε με το ξεκίνημα του έτους. Θα υπάρξει βελτίωση της περιουσιακής σας κατάστασης, υπάρχει το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο, ενώ δεν αποκλείονται και οι επενδύσεις σε ακριβά κοσμήματα κατά τη διάρκεια του έτους.

Τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο ίσως να γεμίσουν τα ταμεία σας με έσοδα από διάφορες πηγές, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στην διαχείριση, καθώς θα αυξηθούν αντίστοιχα και οι δαπάνες σας κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής. Θα έχετε όμως τον έλεγχο των καταστάσεων και θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε την ρευστότητα σας.

Ιούνιος και Οκτώβριος θα είναι επίσης πολύ καλοί μήνες! Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη από διάφορες πηγές. Ίσως αυξηθεί η περιουσία σας μέσω μιας κληρονομιάς που θα καταλήξει στα χέρια σας. Εάν είστε επενδυτές στο χρηματιστήριο, έχετε πολλές πιθανότητες να βγάλετε αρκετά κέρδη κατά τη διάρκεια του 2023, παρόλα αυτά θα χρειαστεί προσοχή στις επενδύσεις σας το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου, καθώς θα έχετε απώλειες.

 Αισθηματικά

Η συναισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του 2023. Το νέο έτος ξεκινάει με προκλήσεις, το κλίμα όμως θα βελτιωθεί με την πάροδο των μηνών. Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο θα εξαρτηθεί απόλυτα από τους δικούς σας χειρισμούς! Εάν επιλέξετε τον εύκολο δρόμο, να γκρινιάζετε και να μεγαλοποιείτε το κάθε τι που θα παρουσιάζεται στην πορεία σας, θα ακολουθήσετε το δύσβατο μονοπάτι που ενδέχεται να οδηγεί στον γκρεμό… Θα πρέπει να μάθετε να ακούτε τις απόψεις του συντρόφου σας, να κατανοείτε τις θέσεις και την οπτική του και από κοινού να προσπαθείτε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα σας δεν βοηθούν πάντοτε στην σωστή διαχείριση της καθημερινότητας. Δείξτε στο ταίρι σας ότι η σχέση είναι για σας σημαντική και ότι διατηρείτε την δέσμευση σας για μια κοινή πορεία. Δείξτε κατανόηση για τις ανησυχίες του και εκφράστε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας απέναντι του.  Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά, ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα και αντιξοότητες βρείτε στο δρόμο σας, κάνοντας το δέσιμο σας ακόμη πιο ισχυρό.

Όσο για τους αδέσμευτους, αν και η χρονιά αυτή δεν είναι ότι καλύτερο για τον συναισθηματικό τομέα, εν τούτοις υπάρχουν δύο περίοδοι στα μέσα και στο τέλος του έτους που ενδείκνυνται για νέα ξεκινήματα. Τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο έχετε βάσιμες πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό, μέσα από μια γνωριμία που θα σας κλέψει την καρδιά. Αυτό είναι το θετικό νέο. Το όχι και τόσο θετικό είναι, ότι θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί και μετρημένοι στα βήματα που θα κάνετε. Μην εμπιστεύεστε εύκολα και μην βιάζετε καταστάσεις, γιατί θα τρομάξετε το ταίρι σας και θα χαλάσετε κάτι ενδεχομένως καλό εν τη γενέσει του.

 Συμβουλή

Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές συνθήκες για να βελτιώσετε την ζωή σας, προσωπική ή επαγγελματική. Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις, θα χρειαστεί μέσα στο 2023 να καλλιεργήσετε όσο ποτέ άλλοτε τις προσωπικές σας σχέσεις με συνεργάτες ή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Για να πετύχετε στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί επίσης να μην αποκλίνετε από το πλάνο και το σχέδιο δράσης σας, κάτι που κάνετε πολύ συχνά λόγω του ευμετάβλητου χαρακτήρα σας. Με μικρά και καλά μελετημένα βήματα θα πρέπει να κινηθείτε, όσοι από σας θα θελήσετε να αλλάξετε εργοδότη ή καριέρα. Σε γενικές γραμμές είναι ευπρόσδεκτα τα νέα ξεκινήματα μέσα στην χρονιά, αλλά οι αυθόρμητες και παρορμητικές αποφάσεις θα τα καταδικάσουν σε αποτυχία.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…