GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας, τον τομέα της απομόνωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είστε απρόθυμοι να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, προτιμώντας να μην μοιράζεστε τις ιδέες και σχέδια σας.

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται επίσης στον 12ο  αστρολογικό οίκο. Θα δημιουργήσει άριστες συνθήκες για εργασία στη απομόνωση, για δημιουργικές και ερευνητικές δραστηριότητες. Μπορείτε να παρασυρθείτε από το πνεύμα των ημερών και να αρχίσετε να αναλύετε σε βάθος τη συμπεριφορά των συναδέλφων και της διοίκησης της εταιρίας που απασχολείστε. Τον Ιανουάριο θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί λόγοι για τις διάφορες ενέργειές τους και θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιος και πώς ενδιαφέρεται πραγματικά με εσάς και την πρόοδο σας.

Η πιο επιτυχημένη περίοδος του μήνα είναι το τρίτο δεκαήμερο, όταν ο Ήλιος εισέρχεται στο πρώτο αστρολογικό σπίτι σας. Θα αισθανθείτε μια έντονη ροή ενέργειας και έναν ενθουσιασμό για νέα έργα.

Ο οικονομικός σας τομέας παρουσιάζει ανάκαμψη από την αρχή κιόλας του μήνα. Τα ξεκαθαρίσματα που θα φέρει η Πανσέληνος φαίνεται να έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο και στην οικονομική σας κατάσταση, ενώ οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα συνεισφέρουν σημαντικά στην καλυτέρευση του βοιωτικού σας επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο μήνας αυτός φέρνει και ευκαιρίες για τους Υδροχόους στον τομέα των τραπεζικών σας συναλλαγών, ιδιαίτερα για όσους ενδιαφέρονται για μια χρηματοδότηση. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι σημαντικά αυξημένες.

Η διέλευση του πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, της Αφροδίτης, μέσω του 1ου οίκου του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 13.1 θα σας επηρεάσει με τον καλύτερο τρόπο: θα νιώσετε πιο ελκυστικοί, πιο σέξι! Όποια και αν είναι η κατάσταση σας στον συναισθηματικό τομέα, θα τραβήξετε την προσοχή των γύρω σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετούς επίδοξους εραστές να ενδιαφέρονται ταυτόχρονα γι αυτούς και θα μάχονται για την εύνοια τους.

Η διέλευση της Αφροδίτης μέσω του 2ου  αστρολογικού οίκου, που ξεκινάει τις 13.1, θα αφυπνίσει ή θα ενισχύσει την αισθησιασμό σας. Η οικειότητα με το ταίρι σας θα είναι πολύ πιο έντονη από το συνηθισμένο. Είναι η περίοδος που θέλετε πειραματισμούς στην κρεβατοκάμαρα και να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, στο δεύτερο μισό του μήνα, θα δώσετε ακριβά δώρα στο ταίρι σας και θα οργανώσετε εκπλήξεις για χάρη του. Μην σκέφτεστε τα έξοδα, παρά το πως να φέρετε την χαρά και ευτυχία στο πρόσωπο του συντρόφου σας, καθώς το 2ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας είναι ο τομέας του χρήματος.

Στις 25 Ιανουαρίου, το νέο φεγγάρι θα συντελείται στο ζώδιο σας. Περάστε αυτή τη μέρα σε αρμονία με τον εαυτό σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα θα βιώσετε μια ήρεμη συναισθηματική ζωή.

Περισσότερα άρθρα
  • Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

    Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…
  • GΑΥ ΙΧΘΕΙΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Το πέρασμα του Κρόνου στις 20.12.2017 από τον Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας επ…
  • GΑΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές, ανατροπές, ανακατατάξεις και νέα …
Load More In Ετήσιες προβλέψεις για GAY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…