GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Μάρτιος 2019

Θα καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες αυτό το μήνα και σε πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ θετικό! Ανοδική πορεία θα παρουσιάσουν τα ζητήματα καριέρας με το ξεκίνημα του Μάρτιου, φίλοι Υδροχόοι! Οι πόρτες θα είναι ορθάνοιχτες ή μισάνοιχτες για σας, και το μόνο που χρειάζεται είναι η δράση σας! Ακόμη και από τις πλέον δύσκολες ή περίπλοκες καταστάσεις μπορείτε να βγείτε με ευκολία κερδισμένοι αυτό το διάστημα! Οι υπηρεσίες που θα προσφέρεται στην εργασία σας θα εκτιμηθούν από εκείνους που πρέπει και θα σας ανοίξουν το δρόμο προς το καλύτερο. Είστε σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσατε να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είστε έτοιμοι να τις αναγνωρίσετε και να τις αδράξετε έγκαιρα. Προσοχή όμως στις κινήσεις σας, καθώς με τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση τα λάθη καραδοκούν και θα σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον.

 

Από οικονομικής άποψης φαίνεται ότι το ρίξατε λίγο έξω τον τελευταίο καιρό και κινδυνεύετε να ξεμείνετε από μετρητά. Περιορίστε λοιπόν έγκαιρα τις δαπάνες σας πριν να είναι αργά. Ο Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και δεν θα είστε σε θέση για κάποιους λόγους να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τους οικονομικούς σας πόρους.

 

Τα άστρα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές που θα αναζωπυρώσουν την αγάπη, το συναίσθημα και το ηθικό σας. Κάποιες αιφνίδιες αλλαγές είναι προς το καλύτερο και σκοπό έχουν να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο τη σχέση σας. Μια απόφαση της στιγμής θα φέρει πιθανά μια συγκατοίκηση, μια επισημοποίηση ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το πέρασμα σας σε ένα επόμενο στάδιο, ανάλογα με την κάθε σχέση.

 

Όσο για τους αδέσμευτους, φαίνεται ότι τα ποτά, τα ξενύχτια και οι έντονη ερωτική ζωή να σας έχουν κουράσει λιγάκι. Οι σχέσεις που εμφανίζονται αυτή τη χρονική στιγμή στον ορίζονται θα έρθουν για να μείνουν! Κάντε λοιπόν σοφές επιλογές, γιατί μια σχέση με ένα άτομο προβληματικό, θα σας ταλαιπωρήσει μακροχρόνια…  Μην παρασύρεστε από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σας βγει σε καλό σε βάθος χρόνου.

 

 

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία .

 

 

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου .

 

 

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

 

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…