Gay Υδροχόος || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Γενικά

Το 2023 θα είναι ένα έτος μεγάλων εναλλαγών. Περίοδοι έντονης δράσης θα διαδέχονται περιόδους νηνεμίας. Θα αισθανθείτε μέσα στην χρονιά ότι ελευθερωθήκατε από τα σκληρά πλαίσια που ήσασταν αναγκασμένοι τα προηγούμενα χρόνια να κινήστε. Η προσπάθεια σας ωστόσο να κάνετε ταυτόχρονα, όσα δεν μπορούσατε τα προηγούμενα χρόνια, θα έχει αρνητική επίπτωση στην ποιότητα της δουλειάς σας. Θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε πολύ σημαντικά πράγματα, εάν εργαστείτε στοχευμένα. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία και η αγάπη σας για τις αλλαγές θα σας βοηθήσουν να κατατροπώσετε τον ανταγωνισμό, όποιος και αν είναι ο τομέας επαγγελματικής σας δράσης. Χρειάζεται όμως να αλλάξετε εσωτερικά, να μεταμορφωθείτε, για να καταφέρετε να κερδίσετε την επιτυχία που σας υπόσχονται τα αστέρια.

Ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα περιορίσει τους πρώτους μήνες του χρόνου την δυνατότητα σας να δράσετε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι δονήσεις ωστόσο του Δία από τον Κριό είναι υποστηρικτικές των δράσεων σας και περιορίζουν κάπως τον αυστηρό Κρόνο. Τον Μάιο περνάει ο Δία στον Ταύρο και το διάστημα που ξεκινάει τώρα πια, θα μπορείτε να πετύχετε στις δράσεις σας, μόνο εάν είστε σχολαστικοί στην δουλειά σας και έχετε υπομονή και επιμονή. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε πολλές απόψεις για την ζωή και την δουλειά σας μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου.

 Καριέρα

Το 2023 θα σας ευνοήσει στον τομέα των επαγγελματικών σας, καθώς θα κάνετε πολύ σημαντική πρόοδο. Θα καταβάλλετε βέβαια μεγάλες προσπάθειες για να προωθήσετε την καριέρα σας, αλλά τουλάχιστον το αποτέλεσμα θα είναι θετικό! Θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες μπροστά σας που θα σας δώσουν την δυνατότητα να απογειωθείτε! Δεν αποκλείεται δε να δεχτείτε μια πρόταση από μια πολύ μεγάλη εταιρία του τομέα σας. Δεν θα λείψουν επίσης οι ευκαιρίες για επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό. Εάν καταφέρετε και αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, η ώθηση στην καριέρα σας θα είναι τεράστια!

Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να έχετε μια απρόσμενη αλλαγή θέσης εργασίας με το ξεκίνημα του έτους. Συνιστάται να μείνετε μακριά από μηχανορραφίες και κουτσομπολιά και να επικεντρώστε την προσοχή σας αποκλειστικά και μόνο στη δουλειά σας. Αξιοσημείωτες επιτυχίες θα σημειώσετε κατά τους μήνες  Απρίλιο και Μάιο, που μπορεί να συνοδευτούν από μια προαγωγή και μια αντίστοιχη αύξηση των απολαβών σας. Μακράν όμως το καλύτερο χρονικό διάστημα για την καριέρα σας θα είναι το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου! Θα απολαμβάνετε την πλήρη υποστήριξη των ανώτερων σας και οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί για την εκτόξευση της καριέρας σας. Προσοχή όμως στους συναδέλφους σας, γιατί δεν θα δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας και θα παραφυλάνε για το στραβοπάτημα σας. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας, ούτε και τις ιδέες σας, γιατί θα προσπαθήσουν να σφετεριστούν την σκληρή δουλειά σας.

Οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα θα είναι μεικτή η εικόνα του έτους. Θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς και μεγάλο χάσμα κατά περιόδους μεταξύ των εισοδημάτων και των δαπανών σας. Η τάση σας για δαπάνες σε είδη πολυτελείας θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα, εάν δεν καταφέρετε να την δαμάσετε έγκαιρα!

Κάποια οικονομικά ανοίγματα αναμένονται την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου, που θα συνδέονται με μια πιθανή προαγωγή σας. Είναι η περίοδος που θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες αποταμιεύσεις για τις δύσκολες στιγμές του έτους που θα ακολουθήσουν. Αλλά και κατά τον μήνα Σεπτέμβριο μπορείτε να περιμένετε μια ξαφνική και απρόσμενη οικονομική ένεση! Μην ενδίδετε στις σειρήνες του γρήγορου κέρδους, με σκοπό να αυξήσετε τα διαθέσιμα σας, γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα, μένοντας άφραγκοι… Τέλος, εάν διεκδικείτε κάποια οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία με ένδικα μέσα, μέσα στην χρονιά αυτή έχετε πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσετε την υπόθεση.

 Αισθηματικά

Για την αισθηματική σας ζωή η χρονιά αυτή θα είναι καλή! Θα υπάρξουν αρκετές ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και η σχέση σας αναμένεται να εμβαθύνει σταδιακά. Η αμοιβαία κατανόηση και ο αλληλοσεβασμός θα μεγαλώσει. Μέσα στο 2023 προβλέπεται να περάσετε στο επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα στη σχέση σας, όποιο και αν είναι αυτό. Ρομαντικές αποδράσεις ή μικρά δώρα με συναισθηματική αξία θα δώσουν ένα τόνο ηρεμίας, γαλήνης και αισιοδοξίας στην ζωή σας.

Εξαιρετικός μήνας αναμένεται να είναι ο Φεβρουάριος για τα συναισθηματικά σας, καθώς και οι Απρίλιος και Μάιος! Είναι οι περίοδοι που οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορείτε να  ελπίζετε σε μια νέα σχέση, εάν είναι αυτό που επιθυμείτε! Στιγμές έντασης όμως και διαφωνιών προβλέπεται να υπάρξουν τον Ιανουάριο καθώς και τον Αύγουστο. Από μικρές παρεξηγήσεις μπορούν να προέλθουν σημαντικές διαφωνίες, οπότε έχετε το νου σας τις περιόδους αυτές. Έχετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και μην του επιβάλετε με το ζόρι τις απόψεις σας. Εάν η σχέση σας είναι καινούργια, θα πρέπει να έχετε υπομονή και να αποφύγετε να βιάσετε καταστάσεις. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα, ώστε να χτίσετε μια σταθερή βάση για την καινούργια σας σχέση.

 Συμβουλή

Μέσα στο 2023 θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε όλους εκείνους τους στόχους σας, για τους οποίους προηγουμένως δεν είχατε την δυνατότητα. Είναι μια χρονιά που υπόσχεται ταχεία προσωπική ανάπτυξη και αλλαγή προοπτικών ζωής. Θα πρέπει να αποφύγετε να επαναλάβετε παλιά λάθη, να καταπιέσετε την υπερηφάνεια σας και να δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία. Συμβουλευτείτε τους γύρω σας, ακούστε τις απόψεις τους και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, προσπαθώντας να αποφασίσετε τον δρόμο που θα ακολουθήσετε. Αναπτύξτε νέους κοινωνικούς δεσμούς, μια και αυτοί θα εμπλουτίσουν σε σημαντικό βαθμό τις ευκαιρίες που θα έχετε στην επαγγελματική σας ζωή. Οι αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να ανοίξουν νέους δρόμους για σας φέτος.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας!…