O Ερμής στην Παρθένο (29 Αυγούστου ως 14 Σεπτεμβρίου 2019)

O Ερμής, ο πλανήτης του εμπορίου, της εργασίας, της υγείας και της επικοινωνίας περνάει στο ζώδιο της Παρθένου. Η εργασία, η υγεία, η διακριτικότητα, η λεπτομέρεια, ο ορθολογισμός, η επικοινωνία  και η τάξη έχουν τον πρώτο λόγο. Θετικά ευνοούνται : Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Η συντροφικότητα, οι φιλικές παρέες και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Θέστε νέες βάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Το ερωτικό πάθος αυξάνεται κατακόρυφα το επόμενο διάστημα.

 

 

Ζώδια που ευνοούνται  από τον Ερμή στην Παρθένο:

 

Κριός

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο με την διέλευση του Ερμή από τον 6ο ηλιακό σας οίκο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Έχετε την αίσθηση ότι όλοι γύρω σας καταγράφουν πρόοδο στην ζωή τους, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμοι. Οπλιστείτε με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κοιτάξτε μπροστά, εκεί που είναι τα σημαντικά και σπουδαία.

 

Θετικά ευνοούνται : Η εργασία, η υγεία, η διατροφή, η ευεξία και η άσκηση.

 

Ταύρος :

Το πέρασμα του Ερμή από τον 5ο ηλιακό σας οίκο, σας γεμίζει με αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση. Ίσως έχετε κατασταλάξει για το τι χρειάζεστε στην προσωπική σας ζωή και είναι καιρός να το διεκδικήσετε. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, επενδύστε στην ενδυνάμωση της, μια και μπορεί να μην υπάρξει εύκολα άλλο άτομο που να πληροί τις προδιαγραφές σας… Πάντως αν έχετε καλλιτεχνική φλέβα, αν είστε παιδαγωγός ή αθλητής, αν ασχολείστε με την ζωγραφική, την διακόσμηση, η  περίοδος αυτή θα είναι αρκετά παραγωγική.

 

Θετικά ευνοούνται : Τα φλερτ, ο έρωτας, η διασκέδαση, η επικοινωνία, θέματα παιδιών και συντρόφου.

 

 Δίδυμοι :

Με την διέλευση του Ερμή από 4ο οίκο σας, προσπαθήσετε να μην γίνετε εύκολα επικριτικοί για τους γύρω σας ή την οικογένεια σας. Είναι εύκολο να επικρίνετε τους χειρισμούς των άλλων, αναλογιστείτε όμως ότι η στάση σας δεν θα βοηθήσει κανέναν και θα πληγώσετε άτομα που σας αγαπούν. Χαρείτε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, για όσους είναι δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι ίσως να κάνουν μια γνωριμία που θα τους φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα…

 

Θετικά ευνοούνται : Σπίτι, οικογένεια, οικία άτομα, φλερτ.

 

Καρκίνος : 

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, το επόμενο διάστημα, θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε όμως με καθαρό μυαλό πριν κάνετε κάποιο βήμα που δεν θα είναι αναστρέψιμο. Με την διέλευση του Ερμή από τον 3ο οίκο σας, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να εξωθηθείτε να πάρετε ρίσκα που δεν θα θέλατε ή που τα φοβόσαστε. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας.

 

Θετικά ευνοούνται : Νέες δραστηριότητες, σχέσεις, αυτοπεποίθηση, νοητική ικανότητα, επικοινωνία.

 

Λέων :

 Μεγάλος ο ανταγωνισμός στο εργασιακό σας περιβάλλον και αισθάνεστε ότι πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Με την διέλευση του Ερμή από τον 2ο οίκο σας, η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνει καλά, ίσως όμως επειδή δεν τολμάτε να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Είναι καιρός να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, κάνοντας μια ανοιχτή και εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας.

 

Θετικά ευνοούνται : Θέματα ιδιοκτησίας, υλικά αγαθά, συναισθήματα.

  

Παρθένος :

Ίσως να χρειάζεστε κάποια αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον για να μπορέσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, ίσως σας επιτρέψουν το επόμενο διάστημα  να το πραγματοποιήσετε. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα… Γι τους δεσμευμένους, διατηρήστε την καλή σας διάθεση αλώβητη και μην παρασύρεστε σε λογομαχίες με το ταίρι σας για μικρά και ασήμαντα με την διέλευση του Ερμή από τον 1ο οίκο σας.

 

Θετικά ευνοούνται : Ευημερία, προσωπικότητα, νέες ιδέες, κοινωνικές ομάδες.

 

Ζυγός :

Ενδεχομένως να πρέπει να κάνετε κάποιες επαφές με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο το επόμενο διάστημα. Φροντίστε να είστε μετρημένοι και προσγειωμένοι, γιατί από την στάση σας εξαρτώνται πολλά. Με την διέλευση του Ερμή από τον 12ο οίκο σας η διάθεση σας είναι αρκετά πεσμένη. Στα συναισθηματικά σας, εάν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τις απόψεις του συντρόφου σας πάνω σε ένα ζήτημα, καιρός είναι να σταματήσετε την προσπάθεια και να συμβιβαστείτε με το δεδομένο αυτό.

 

 Θετικά ευνοούνται : Επίλυση προβλημάτων, νέες δυνατότητες.

 

Σκορπιός :

Βρείτε διεξόδους διαφυγής. Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, θα τονώσετε τη σχέση σας. Με την διέλευση του Ερμή από 11ο οίκο σας, αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια  σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά λάθη σας. Τα επόμενο διάστημα, σας φέρνουν στο επίκεντρο με επαγγελματικές ίντριγκες. Πρόσωπα σας συκοφαντούν και  σας εμπλέκουν σε λάθος ιστορίες. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.

Θετικά ευνοούνται : Νέες φιλίες, νέα ενδιαφέροντα, επικοινωνία.

 

Τοξότης :

 Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται με την διέλευση του Ερμή από τον 10ο οίκο σας.  Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Σύντομα θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν το επόμενο διάστημα ενδιαφέρον !  Ξεκαθαρίστε αρκετά τα πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα.

 

Θετικά ευνοούνται : Καριέρα, επάγγελμα, φιλοδοξίες.

 

 Αιγόκερως :

 Νέες προοπτικές ανοίγονται,  τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ορισμένες προοπτικές για καλυτέρευση της αισθηματικής σας ζωής αρχίζουν να ξεπροβάλλουν το επόμενο διάστημα με την διέλευση του Ερμή από τον ένατο οίκο σας. Όσοι είστε μόνοι / μόνες  θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας να κινείστε όπως θέλετε.

 

Θετικά ευνοούνται : Μακρινά ταξίδια, σπουδές, πτυχία, ιδανικά.

 

Υδροχόος :

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν φανείτε συνετοί, αδράξετε τις ευκαιρίες και μείνετε προσγειωμένοι  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα αισθηματικές εξελίξεις και την βελτίωση των οικονομικών σας με την διέλευση του Ερμή από τον 8ο οίκο. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

Θετικά ευνοούνται : Κληρονομικά θέματα, επενδύσεις, επικοινωνία.

 

Ιχθύς : 

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας. Με την διέλευση του Ερμή από τον 7ο οίκο σας, οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με υπομονή.

 

Θετικά ευνοούνται :  Συνεργασίες, σχέσεις, κοινωνικές επαφές, ταξίδια.

 

Αλίντα Κανάκη

 

★  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άρης στον Ζυγό (27 Αυγούστου – 12 Οκτωβρίου 2023)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης και της διεκδίκησης, μεταβαίνει στις 27 Αυγούστ…