Άλογο || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 και 2014

 

Το 2020, το έτος του Αρουραίου με στοιχείο το μέταλλο, θα είναι ένα έτος ευημερίας, καλής υγείας, χαράς, ειρήνης και τύχης για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Οι προβλέψεις του έτους δείχνουν ότι η χρονιά αυτή θα σημαδευτεί από σημαντικές ειδήσεις και μεγάλες εκπλήξεις! Σαν Άλογα όμως, δεν είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί με τις εκπλήξεις και τα απρόβλεπτα, και ούτε αντιδράτε καλά. Παρόλα αυτά όμως, πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιδράσετε, ειδικά όταν θα ανατραπούν τα επαγγελματικά σας σχέδια από απρόβλεπτους παράγοντες.

Η προσαρμοστικότητα και η γρήγορη αντίδραση θα είναι το κύριο χαρτί σας, για να κερδίσετε τις μάχες που σας περιμένουν. Μην αμφιβάλετε για τις δυνατότητες και τις ικανότητες σας, καθώς θα βρείτε τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας και δύναμης να γυρίσετε τις καταστάσεις προς όφελος σας. Η τύχη θα είναι εξαιρετική για όσους έχετε γεννηθεί την χρονιά αυτή! Αποφύγετε ωστόσο τις ακραίες ενέργειες, γιατί εσείς μεν δεν θα πάθετε τίποτε, μπορεί όμως να θέσετε σε κίνδυνο τους γύρω σας.

Τυχεροί αριθμοί κατά το 2020: 1, 3 και 9

Τυχερά χρώματα κατά το 2020: μωβ, πράσινο και κίτρινο

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα κατά το 2020: βορειοανατολικά, νοτιοδυτικά και βορειοδυτικά

 

Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο

Οι παντρεμένοι και όσοι είστε σε μόνιμη σχέση θα βιώσετε μια όμορφη περίοδο, που μπορεί να σας οδηγήσει στην σκέψη να μεγαλώσετε την οικογένεια σας με νέα μέλη. Όσες μόνιμες σχέσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα, τώρα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Οι αδέσμευτοι δεν θα ενδιαφέρονται για περιστασιακές γνωριμίες και επαφές, παρά μόνο για σοβαρές σχέσεις με προοπτική. Και στον ορίζονται διαφαίνονται τέτοιες προοπτικές…

 

Δεύτερο τρίμηνο

Η περίοδος αυτή με τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες ευνοεί την ήρεμη οικογενειακή ζωή, και για τον λόγο αυτό τα παντρεμένα ζευγάρια ή όσοι συμβιώνουν, θα περάσουν μια ήρεμη φάση, με μια πολύ ισορροπημένη σπιτική ρουτίνα. Οι αδέσμευτοι δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσουν την περίοδο αυτή έναν κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά ούτε και να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους. Παρόλα αυτά, δεν θα τους λείψουν οι γνωριμίες και οι επαφές. Η αληθινή αγάπη όμως είναι κάπου εκεί κοντά και δεν θα αργήσει να εμφανιστεί…

Τρίτο τρίμηνο

Η ρουτίνα αρχίζει να σας κουράζει και αρχίζετε να αποζητάτε το αλατοπίπερο στην σχέση σας. Λίγη υπομονή μόνο, γιατί θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις που θα σας δώσουν αυτό που χρειάζεστε. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να αλλάξετε λίγο την προσέγγιση σας, εάν θέλετε να κατακτήσετε το άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας. Εάν καταφέρετε να το προσεγγίσετε, κάντε προσεκτικά βήματα στην σχέση.

Τέταρτο τρίμηνο

Είναι η περίοδος της αρμονικής συμβίωσης με το ταίρι σας. Τα θερμά σας συναισθήματα και η ρομαντική διάθεση θα αναθερμάνουν και την ερωτική σας ζωή! Οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές κατακτήσεις και θα παίζουν ενδεχομένως σε πολλαπλά ταμπλό, γιατί όλοι γύρω σας θα θεωρούν ότι είναι άξιοι της προσοχής τους. Παρόλα αυτά, μια αποφασιστικής σημασίας γνωριμία θα τους κάνει να θέσουν τέρμα στο παιχνίδι αυτό και να αλλάξουν άποψη για την αγάπη και τις σχέσεις.

Οικονομικά

Μην κατατρώγεστε, εάν τα εισοδήματά σας παρουσιάσουν κάποια αστάθεια. Όσο έχετε καλό έλεγχο των δαπανών σας και δεν επιβαρύνεστε με χρέη, όλα θα πάνε καλά. Εάν έχετε πλεόνασμα μετρητών, καλό θα ήταν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο κάποιων επενδύσεων που θα σας φέρουν έξτρα εισοδήματα. Με την πάροδο των μηνών θα βελτιωθούν και τα οικονομικά σας και θα μπορέσετε νε ηρεμήσετε.

Υγεία 

Σε δραστηριότητες στην φύση ή στο ύπαιθρο απαιτείται την χρονιά αυτή πολύ μεγάλη προσοχή! Αποφύγετε τις υπερβολές και τις επικίνδυνες δραστηριότητες, γιατί κινδυνεύετε από σοβαρούς τραυματισμούς. Εάν παρόλα αυτά βρεθείτε καθηλωμένοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο κρεβάτι ή σε καροτσάκι, πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης και διοχέτευσης της πλεονάζουσας ενέργειας σας, για να μην αισθανθείτε απόλυτα εγκλωβισμένοι.

Τα Άλογα των πέντε στοιχείων κατά το 2020

 

Άλογο με μέταλλο (1990)

Στο Άλογο με στοιχείο το μέταλλο ανήκετε όσοι γεννηθήκατε μεταξύ 27.1.1990 και 14.2.1991. Για σας η εύνοια της τύχης έχει το χρώμα τους χρήματος, καθώς θα έχετε εισοδήματα από πολλαπλές πηγές. Αποφύγετε μόνο τις περιττές δαπάνες και θα είστε πολύ καλά οικονομικά. Όσοι αναζητάτε δουλειά ή σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, θα παρουσιαστεί η ευκαιρία κατά τη διάρκεια του έτους για κάτι καινούργιο. Προσοχή μόνο στους κακόβουλους ανθρώπους και στην οδήγηση. Υπάρχει ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων…

Άλογο με γη (1978)

Εύνοια της τύχης στην καριέρα σας έχετε όσοι γεννηθήκατε από τις 7 Φεβρουαρίου του 1978 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 1979! Θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα από τις δραστηριότητες σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες  θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να ανακάμψουν. Όσοι έχετε όμως συνεταίρους, ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες οικονομικής φύσης. Σε επίπεδο προσωπικής ζωής, μην παραμελείτε την οικογένεια σας εξ αιτίας ή με τη δικαιολογία της δουλειάς.

Άλογο με φωτιά (1966)

Πολύ έντονη και κουραστική επαγγελματική ζωή σας περιμένει για το 2020, όσοι έχετε γεννηθεί από τις 21.1.1966 μέχρι τις 8.2.1967! στο τέλος όμως οι ανταμοιβή της προσπάθειας σας θα είναι ανάλογη. Εάν έχετε επαγγελματικές ή οικονομικές σχέσεις με το εξωτερικό, η τύχη σας θα είναι θαυμάσια! Μην χάνετε την ευκαιρία για επέκταση των δραστηριοτήτων σας! Σχεδιάστε όμως προσεκτικά τα βήματα σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Αποφύγετε τις υπερβολές στο ποτό και το κάπνισμα φέτος, γιατί θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σας.

Άλογο με ξύλο (1954)

Οι γεννημένοι από τις 31 Ιανουαρίου του 1954 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου του 1955 θα έχουν εύνοια στα επαγγελματικά τους! Ίσως δεχτείτε και την βοήθεια ενός μέντορα στην προώθηση της καριέρας σας. Χρειάζεται όμως προσοχή στις παγίδες που θα υπάρξουν στην διαδρομή σας. Σε περίπτωση υπογραφών συμβολαίων ή συμβάσεων, δώστε βαρύτητα στις λεπτομέρειες για να μην αντιμετωπίσετε αργότερα προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Αρουραίου θα είστε πολύ συχνά το υποκείμενο σχολίων και κουτσομπολιών. Θα σας ταλαιπωρήσουν επίσης και πολλές ασθένειες. Για να εξισορροπήσετε τα πράγματα, δεν θα ήταν άσκοπο να κάνετε κάποιες φιλανθρωπίες.

Άλογο με νερό (2002)

Εάν έχετε γεννηθείτε μεταξύ 12 Φεβρουαρίου 2002 και 31 Ιανουαρίου 2003 ανήκετε στο Άλογο με στοιχείο το νερό και η χρονιά του Αρουραίου ευνοεί τις σπουδές σας! Οι επιδόσεις σας θα είναι καταπληκτικές και ίσως δεχτείτε επαίνους από διδάσκοντες ή μέλη της οικογένειας σας για τις λαμπρές σας επιδόσεις. Προσοχή μόνο στις αλόγιστες δαπάνες σας…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Λαγού Κινέζικο ωροσκόπιο 2023

Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά κατά το 2023 τοποθετείται στις 22 Ιανουαρίου, κατά την οποία γιορτά…