ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για εξομάλυνση των σχέσεων σας σε προσωπικό επίπεδο, είτε πρόκειται για το ταίρι σας, είτε για φιλικά πρόσωπα..

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αλόγιστες κινήσεις και φροντίστε πριν να ενεργήσετε να είστε σίγουροι ότι έχετε υπολογίσει το ρίσκο που κάθε φορά αναλαμβάνετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο η δουλειά! Φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι θα ξεχαστείτε και σεις και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να είστε αντικειμενικοί στη κρίσης σας, γιατί η οπτική που βλέπετε τα πράγματα και που παίρνετε αποφάσεις απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για όσους από εσάς έχετε σκοπό να ξεκινήσετε σήμερα κάποιες σπουδές, ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια μελέτη! Σε κάθε άλλη περίπτωση αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα.

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Θετική η σημερινή μέρα να καλλιεργήσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να διευρύνεται το δίκτυο των πελατών σας. Μπορείτε να μεταπείσετε και τους πιο σκεπτικούς και αναποφάσιστους!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια γνωριμία θα σας έλκει ερωτικά και θα χτυπήσει η καρδιά σας και πάλι. Εάν διαβλέψετε ότι είναι ένα άτομο ειλικρινές, προχωρήστε και οι πλανητικές συγκυρίες σας ευνοούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν είστε ελεύθεροι, ίσως να περιμένετε το τέλειο ταίρι να εμφανιστεί στο δρόμο σας! Το γεγονός όμως ότι μέχρι τώρα δεν το βρήκατε, μήπως οφείλετε τελικά σε σας;

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Η εμμονή σας με ότι βάλετε στο μυαλό σας αργά ή γρήγορα μετατρέπεται σε πείσμα και ακόρεστο πάθος. Αυτό όμως είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε, μια και κάτι που δεν βγαίνει και το πιέζετε γίνεται ακόμη χειρότερο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι κόποι και οι προσπάθειες σας δεν θα πάνε χαμένοι και από σήμερα αρχίζει μια περίοδος που θα αναγνωριστεί η προσφορά σας στον επαγγελματικό χώρο και θα κάνετε το επόμενο εξελικτικό βήμα στη καριέρα σας.

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην προγραμματίζετε σημαντικά πράγματα για την σημερινή μέρα, γιατί δεν θα σας βγουν όπως θα θέλατε ή όπως τα περιμένατε. Περιοριστείτε στην απλή διαχείριση της καθημερινότητας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε στο νου σας να κάνετε κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, σήμερα είναι μάλλον κακή ιδέα!

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Την ψυχραιμία σας θα πρέπει να κρατήσετε σήμερα και να περάσετε από φίλτρο τα λεγόμενα σας, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε μόνοι Σαββατιάτικα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα θυελλώδες σκηνικό θα φέρει η σημερινή μέρα, είτε με δικά σας πρόσωπα, είτε με συνεργάτες ή συναδέλφους. Δεν πειράζει όμως, η καταιγίδα θα διαλύσει τα σύννεφα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο καλό θα ήταν να έχετε συγκεντρώσει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αίσθηση της βαρεμάρας είναι ιδιαίτερα αισθητή σήμερα. Μπορείτε να αλλάξετε κάποιες από τις συνήθειες σας και να ανανεωθείτε λιγάκι, μια και είστε απόλυτα προσκολλημένοι στον τρόπο ζωής σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετά τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα και πολλές οι μεταβολές στη διάθεση σας! Δώστε όμως το καλύτερο που μπορείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Το βράδυ τα πράγματα επανέρχονται στην ομαλότητα.

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για έρωτα, γιορτή και ξεφάντωμα, ενώ δεν είναι καθόλου καλή για χωρίσματα και τελεσίγραφα, γιατί θα σας μείνει η πικρή γεύση της αποτυχίας και του ανεκπλήρωτου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν ωφελεί να στρουθοκαμηλίζετε! Παραδεχτείτε τα σφάλματα ή τα ελαττώματα σας για να μπορέσετε να εξελιχθείτε.

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σκεφτείτε πριν ενεργήσετε, γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ότι φαίνονται. Από την άλλη όμως, εάν δεχτείτε φραστική επίθεση από συνάδελφο, ενεργήστε άμεσα για να του κόψετε το βήχα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε τίποτε ιδιαίτερο για τη σημερινή μέρα, γιατί και πρόγραμμα να έχετε, άχρηστο θα πάει. Η μέρα θα φέρει τόσο πολλά απρόοπτα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δύσκολα ξεφεύγετε από το πλάνο που έχετε κάνει για το κάθε τι στη ζωή σας, ακόμη και αν αφορά τις προσωπικές ή ερωτικές σας σχέσεις. Σήμερα όμως θα πρέπει να κάνετε λίγο πίσω…

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια ευχάριστη και ομαλή στην εξέλιξη της μέρα, για όσους από σας έχετε βάλεις στόχους στη ζωή. Θα αισθανθείτε ιδιαίτερη ικανοποίηση που κάποια πράγματα θα αρχίσουν να υλοποιούνται.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας βοηθάει να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας μέσα στην οικογένεια, επιλύοντας χρονίζοντα ζητήματα, ή να τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα.

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Η συνηθισμένη επαγγελματική σας ρουτίνα μπορεί να διαταραχτεί, γιατί εμφανίζονται νέα δεδομένα που αλλάζουν τα πλάνα σας. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν θέλετε να δώσετε την εντύπωση του καλού επαγγελματία και να κερδίσετε μια δουλειά, δείξτε μετριοφροσύνη και χωρίς κομπασμούς τις γνώσεις και τις ικανότητες σας.

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε λίγο χώρο στους δικούς σας ανθρώπους να εκφράσουν τις απόψεις τους και να χαράξουν για αλλαγή αυτοί το πρόγραμμα της μέρας. Δεν θα πάθετε τίποτε εάν τους κάνετε το κέφι…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα η σημερινή και θα γίνετε αποδέκτες προσκλήσεων από φίλους ή κοινωνικές συναναστροφές. Ίσως κάπου εκεί μεταξύ του κόσμου που θα γνωρίσετε να κρύβετε μια γνωριμία που θα παίξει ρόλο στη καριέρα σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα σμιλεύεται το μέλλον σας! Αποφύγετε όμως να κλείσετε συμφωνίες που βασίζονται σε συνομιλίες που διεξήχθησαν προ καιρού, γιατί οι συνθήκες άλλαξαν και θα βρεθείτε χαμένοι…

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχετε σήμερα είναι να χάσετε τον έλεγχο και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκδηλώσει τον θυμό ή την δυσαρέσκεια του!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…