ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέλετε να απολαύετε τη μέρα σας διασκεδάζοντας τη μοναχικότητα σας, αλλά η μοίρα ενδεχομένως να έχει άλλα σχέδια για σας. Κάποια ευκαιρία για μια νέα ερωτική-συναισθηματική γνωριμία βρίσκεται εκεί έξω και σας περιμένει. ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επιθυμία σας για καινοτομία, για ελευθερία και επιτυχία είναι σήμερα ευθυγραμμισμένη με το πλανητικό σκηνικό. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να είστε καλά προετοιμασμένοι.                                 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μείνετε μακριά από ανταγωνισμούς ή δολοπλοκίες, γιατί θα είναι για σας απώλεια χρόνου και ενέργειας, ενώ τα πιθανά σας στραβοπατήματα θα αποτελέσουν όπλο στα χέρια ανταγωνιστών.

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τις άσκοπες κινήσεις κατά τις πρωινές ώρες και επικεντρωθείτε σε έργα που μπορεί να σας αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική σας εμφάνιση σήμερα, γιατί ίσως δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα καλά ή όσο ασφαλείς θα έπρεπε μέσα σας.

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Η μέρα είναι κατάλληλη για αγορές ή επενδύσεις μικρών χρηματικών ποσών, ιδίως εάν έχουν σχέση με την τεχνολογία. Κινηθείτε προσεκτικά σε πιθανές ηλεκτρονικές αγορές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Τόσο τα κέρδη όσο και οι απώλειες είναι πολύ πιθανά κατά τη σημερινή μέρα. ίσως να κάνετε κάποιες αγορές από παρορμητικό που θα διαπιστώσετε λίγο μετά ότι ήταν απολύτως αποτυχημένες ή περιττές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιο πρόσωπο ίσως να προσπαθήσει να σας εξαπατήσει σήμερα, αλλά ευτυχώς για σας είστε αρκετά επιφυλακτικοί και δύσπιστοι ώστε να προστατευθείτε.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τύχη σας χαμογελά σήμερα και θα βρει τον κατάλληλο τρόπο να σας δώσει τα δώρα της. Ίσως να κερδίσετε ένα χρηματικό ποσό σε τυχερά παιχνίδια, μπορεί όμως να πάρετε μια αύξηση ή την προαγωγή που θέλατε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα χαρούμενο και ανέμελο πρωινό θα διαδεχτεί ένα αρκετά δύσκολο απόγευμα, καθώς προβλήματα με οικογένεια ή γονείς μπορούν να σας χαλάσουν τη καλή διάθεση.

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρά την εμπειρία και τη διορατικότητα σας, δεν θα είστε σε θέση να προβλέψετε ή να προλάβετε όσα θα χρειαστεί να αντιμετωπίστε σήμερα. Παραμείνετε ψύχραιμοι!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χαλαρώστε και λίγο, μια και οι τελευταίες δύσκολες μέρες έχουν παρέλθει. Αφήστε τα προβλήματα πίσω σας και ξεδώστε με αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους.

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκείνο που χρειάζεστε σήμερα δεν είναι η δουλειά, αλλά η ανάπαυση και η χαλάρωση. Εάν αντιμετωπίζετε διλήμματα εμπιστευτείτε τις ανησυχίες σας σε άτομα που εμπιστεύεστε ή εμπνευστείτε από άτομα που πέρασαν παρόμοιες καταστάσεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι κυρίες του ζωδίου σας θα λάμπουν σήμερα μέσα στην ανανεωμένη τους εμφάνιση! Προσέξτε όμως μήπως αυτός σας ο ζήλος να ξεχωρίζετε τινάξει την πιστωτική σας κάρτα στο αέρα…                               

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι θετικό και αναπάντεχο θα συμβεί στους Αιγόκερους σήμερα το πρωί, ιδίως στις γυναίκες του ζωδίου σας. Τις απογευματινές ώρες θα είναι πολύ δύσκολο να εστιάσετε τη προσοχή σας σε οτιδήποτε…

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να είστε επιμελείς αλλά και νηφάλιοι σε επαγγελματικό επίπεδο. Η υπερβολή μπορεί να σας βγάλει τελείως εκτός πορείας και να πελαγοδρομείτε άσκοπα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις και τις επιχειρηματικές επαφές, μια και το πλανητικό σκηνικό δεν είναι θετικά διακείμενο απέναντι σας. Ακόμη και σε συζητήσεις κοινωνικού χαρακτήρα παραμείνετε απλοί ακροατές.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρει κάποιες ανέλπιστες ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα που δεν πρέπει να χάσετε. Ωστόσο κάποια θέματα αισθηματικής φύσης θα σας χαλάσουν την καλή διάθεση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συναισθηματικά είστε μπλοκαρισμένοι και η ψυχολογία σας έχει πιάσει πάτο… Δείξτε πίστη στον εαυτό σας, κρατήσετε τις ισορροπίες και αποφύγετε τα ξεσπάσματα.

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και κατά παράδοση είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και μετρημένοι τις αντιδράσεις σας, η μέρα θα κυλίσει με πολύ αδρεναλίνη στις φλέβες σας και υπάρχει περίπτωση στραβοπατημάτων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να είστε απόλυτα σοβαροί και συνειδητοί στις κινήσεις σας, γιατί η εξέλιξη της μέρας εξαρτάται απόλυτα από τους προσωπικούς σας χειρισμούς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Θα αντιμετωπίστε πολύ ενδιαφέροντα προβλήματα σήμερα που θα κεντρίσουν την περιέργεια σας, ενώ μια επαφή ίσως να τονώσει το «εγώ» σας και να δώσει τροφή στο ναρκισσισμό σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι πολύ σημαντικό να μπουν όλα τα κομμάτια του πάζλ στη σωστή θέση, μια και το παραμικρό λάθος μπορεί να παραμορφώσει την τελική εικόνα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα εξαιρετική για επαφές με επιφανείς προστάτες ή θαυμαστές του έργου σας, ακόμη και με άτομα του εξωτερικού! Είστε έτοιμοι πλέον να προχωρήσετε από τη θεωρία στη πράξη.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα αισθανθείτε μια επιθετικότητα από άτομα του στενού σας επαγγελματικού περιβάλλοντος που δεν αναμένατε και θα σας προβληματίσει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τις σπασμωδικές και περιττές κινήσεις και διατηρήστε τον έλεγχο τόσο του εαυτού σας όσο και της κατάστασης. Έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες για να τιναχτούν τελευταία στιγμή όλα στον αέρα.

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παραμονές των διακοπών του νέου έτους και είστε σε κακή διάθεση. Ίσως να συνειδητοποιείτε ότι έχετε έλλειψη αγάπης και φροντίδας από τα αγαπημένα σας άτομα, μπορεί όμως να σας λείπουν τα υλικά μέσα που θα επιθυμούσατε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πάντα σήμερα συνωμοτούν, ώστε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Εάν πρόκειται να κάνετε επιλογή συνεργάτη ή ερωτικού συντρόφου σήμερα, φανείτε προσεκτικοί!                               

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να συμβιβαστείτε στις λεπτομέρειες, εάν κρίνετε ότι αυτό δεν εμποδίζει το τελικό σας στόχο, στις γενικές γραμμές όμως του σχεδίου είστε ανυποχώρητοι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε χαθεί στις δουλειές σας και στις ευθύνες και να μην έχετε καν συνειδητοποιήσει ότι έφτασε το τέλος του χρόνου και μαζί με αυτό κάποιες μικρές διακοπές. Απολαύστε και λίγο τη ζωή…

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεπλύνετε την όποια πικρή γεύση σας άφησε ο παλιός χρόνος με σαμπάνια και οραματιστείτε ένα πετυχημένο μέλλον. Στο χέρι σας είναι να πετύχετε όσα ονειρεύεστε, αρκεί να μην αιθεροβατείτε…

 

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2023

Δευτέρα 01.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση) Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο–Ανάδρ…