ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29/4 έως και 5/5/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Προσέξτε την παρορμητική σας διάθεση αυτή την χρονική στιγμή, γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που θα σας δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Ακόμη και αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την δουλειά ή το κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο, μην κάνετε καμία ριζοσπαστική κίνηση, ιδίως μετά τις 1.5. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές στο εργασιακό σας περιβάλλον, δεν θα αφορούν όμως σημαντικές πτυχές της απασχόλησης σας. Στον οικονομικό τομέα καθ όλο  το επταήμερο θα υπάρχει δυστοκία, με τις δαπάνες να τρέχουν και τις εισπράξεις να αργούν… λόγω της ανάδρομης κίνησης τριών πλανητών Δία – Πλούτωνα – Κρόνο . Με την  έναρξη του μήνα Μαΐου ίσως να βρείτε μπροστά σας με πιεστικό τρόπο οικονομικές εκκρεμότητες που αμελήσατε ή αδυνατούσατε να καλύψετε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να βρείτε για την ρύθμιση τους.

Η Αφροδίτη  κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας στο ζώδιο του Κριού και στον 4ο οίκο σας είναι σε αδυναμία. Η οικονομική στενότητα δημιουργεί πίεση και στις ερωτικές σας σχέσεις, που μαστίζονται από γκρίνιες και έριδες. Με αφορμή την αντίθεση του Άρη που μπορεί να μεγεθύνει τα προβλήματα ίσως να υπάρχουν, θα θελήσετε να βάλετε να πράγματα στην θέση τους και να κάνετε ξεκαθαρίσματα, ιδίως εάν δεν είσαστε ευχαριστημένοι με το επίπεδο της σχέσης σας, δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις, μια και θα επιδείνωναν ενδεχομένως τις καταστάσεις. Με προσοχή θα πρέπει να χειριστείτε επίσης τα θέματα που μπορεί να προκύψουν με τα παιδιά, για όσους είναι γονείς. Οι singles  θα έχουν τη ευκαιρία αυτή την περίοδο να αποκρυσταλλώσουν άποψη και να χαράξουν πορεία αναφορικά με τις νέες γνωριμίες που κάνανε το τελευταίο διάστημα, ερωτικές ή φιλικές.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η νέα Σελήνη της 05-05-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …