Αιγόκερως – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

Γενική επισκόπηση

Είστε το ζώδιο εκείνο, που είναι γνωστό για την σκληρή του δουλειά και την αφοσίωση που δείχνει στην καριέρα του, και γι’ αυτό το λόγο το 2023 θα είναι μια χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας θα μπορέσετε να καταγράψετε σημαντικές επιτυχίες. Για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, θα πρέπει ωστόσο να αλλάξετε κάποια πράγματα μέσα σας, να αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων, καθώς και να ακολουθήσετε μια νέα, εντελώς διαφορετική ιεράρχηση των πάντων. Τα αποτελέσματα θα έρθουν, αρκεί να μπορέσετε να ελέγξετε σε στιγμές τα συναισθήματα σας και να έχετε υπομονή.

Δεν θα πρέπει να βασίζεστε σε κανέναν φέτος, άσχετα από τις υποσχέσεις που θα λαμβάνετε από τους γύρω σας. Για να μπορέσετε να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε, ίσως και γρηγορότερα από το συνηθισμένο, θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής σας, για την καριέρα, την συναισθηματική σας ζωή και τα οικονομικά σας. Για να μην χάσετε δε μοναδικές ευκαιρίες μέσα στην χρονιά, θα πρέπει να προγραμματίζετε το κάθε σας βήμα και να ακολουθείτε τον προγραμματισμό αυτό. Οι επιθυμίες σας θα γίνουν πολύ σύντομα πραγματικότητα, εάν μπορέσετε να ακολουθήσετε τα απλά αυτά βήματα.

Τα αποτελέσματα μπορούν να είναι πολύ πιο θετικά από ότι θα περιμένατε ή θα φανταζόσαστε. Μην φοβάστε τίποτε, καταπολεμήστε τις ενδόμυχες φοβίες σας και προχωρήστε με τόλμη προς την επίτευξη του στόχου σας. Ο μεγαλύτερος εχθρός σας κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αυτός που μπορεί να ακυρώσει την πρόοδο σας, είναι ο εαυτός σας, με τις ανεξέλεγκτες συναισθηματικές σας εκρήξεις. Εάν καταφέρετε να τις θέσετε υπό έλεγχο, μην φοβάστε τίποτε και κανέναν. Οι γυναίκες του ζωδίου σας θα έχετε λίγο μεγαλύτερες δυσκολίες να ξεπεράσετε τα εμπόδια στην καριέρα σας και υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε αντιμέτωπες με απρόσμενες αποκαλύψεις. Οι άντρες Αιγόκεροι θα είστε λίγο πιο τυχεροί. Για σας είναι αναμμένο το πράσινο φως στον τομέα της καριέρας, ειδικά εάν ασχολείστε με επιχειρήσεις. Χρειάζεται μόνο λίγη μεγαλύτερη προσοχή όταν θα συναντήσετε μια πρώην σύντροφό σας. Γενικά πάντως, χωρίς να μπορείτε να αποφύγετε τελείως προβλήματα και απογοητεύσεις, η χρονιά μπορεί να σας χαρίσει μεγάλες χαρές, αρκεί να είστε πειθαρχημένοι και να προγραμματίζετε το κάθε σας βήμα.

Ο Δίας και η επιρροή του στον Αιγόκερω το 2023

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της εύνοιας, ολοκληρώνει στις 16 Μαΐου την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Κριού και τον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι), για να περάσει για το υπόλοιπο του έτους στο πολύ πιο φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά). Ανάδρομος θα είναι ο Δίας το διάστημα μεταξύ 4 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο θα έχει περιορισμένες δυνατότητες να μας παρέχει τις ευλογίες του.

Το πρώτο τετράμηνο του έτους πολλοί του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια πιο αρμονική προσωπική και οικογενειακή ζωή, να επιλύσετε ζητήματα στέγασης ή να δρομολογήσετε λύσεις σε εκκρεμή θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια σας. Η επικοινωνία με τους συγγενείς παύει να αποτελεί πηγή άγχους και συγκρούσεων και πολλοί από σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από την ασφυκτική κηδεμονία των γονέων. Αφιερώστε χρόνο να ενισχύσετε τους οικογενειακούς δεσμούς και να δεθείτε περισσότερο με του στενούς σας φίλους. Συγχωρήστε ατοπήματα του παρελθόντος και δώστε μια ακόμη ευκαιρία στους δικούς σας ανθρώπους, σε όλους αυτούς που σας στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές.

Εάν σκοπεύετε να επισκευάσετε το σπίτι σας, να αλλάξετε διαρρύθμιση ή επίπλωση, να αγοράσετε ή να κτίσετε μια εξοχική κατοικία, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να το κάνετε. Ένα ακίνητο που θέλετε να πουλήσετε, τώρα μπορεί να πουληθεί με μεγαλύτερο κέρδος, ενώ εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μια κατοικία, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε αυτό που ζητάτε σε συμφέρουσα τιμή. Σε δύσκολες στιγμές οικονομικής φύσης οι συγγενείς σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας, ενώ το διάστημα που ο Δίας θα διέρχεται τον 4ο οίκο σας, κάποιοι θα λάβετε μια κληρονομιά, θα φτάσει στα χέρια σας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ή θα κληρονομήσετε ένα όχημα.

Μετά τις 16 Μαΐου που ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια χαρούμενη περίοδος, κατά την οποία μπορείτε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τα φλερτ και τις ρομαντικές στιγμές. Πολλοί του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευθείτε και να ξεκινήσετε μια νέα συναισθηματική σχέση, η οποία θα μπορούσε να έχει διάρκεια στον χρόνο. Οι δεσμευμένοι είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε και να εκτιμάτε στο ταίρι σας τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα του, που είναι απαραίτητα και χρήσιμα για την κοινή, αρμονική σας πορεία. Καλλιεργήστε τα κοινά σας ενδιαφέροντα, εισάγετε λίγο περισσότερο ρομαντισμό στην ζωή σας και μην αφήνετε τυχόν προβλήματα να διαιωνίζονται.

Η σχέση σας με τα παιδιά αναμένεται το διάστημα αυτό να είναι βελτιωμένες, κάτι που θα βοηθήσει όσους είστε γονείς να ανοίξετε καινούργιες γραμμές επικοινωνίας με τους απογόνους σας. Και οι εκπαιδευτικοί όμως του ζωδίου σας θα απολαύσετε μια πολύ πιο καλή σχέση με τους μαθητές σας. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα εξερευνήσετε και θα αναδείξετε τα ταλέντα σας. Οι άνθρωποι της τέχνης και γενικότερα τα δημιουργικά άτομα, θα έχετε την ευκαιρία να εισάγετε στο έργο σας τολμηρές ιδέες. Τα δημιουργήματα σας θα είναι μοναδικά, θα αναδειχτεί το ταλέντο σας και κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να απολαύσετε τιμές και δόξα.

Ο Κρόνος και η επιρροή του στον Αιγόκερω το 2023

Ο Κρόνος ολοκληρώνει μετά από δυόμιση περίπου χρόνια στις 7 Μαρτίου την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Υδροχόο και τον 2ο ηλιακό σας οίκο (χρήματα, αισθήματα και αγαθά), για να περάσει στην συνέχεια στον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) και στο ζώδιο των Ιχθύων. Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης του χρόνου και του κάρμα για το 2023 το διάστημα μεταξύ 17 Ιουνίου και 4 Νοεμβρίου.

Από την νέα του θέση αναμένεται να επηρεάσει ο Κρόνος την πνευματική σας ανάπτυξη και να δώσει μια νέα κατεύθυνση στην υλοποίηση των δημιουργικών σας έργων. Σας περιμένει πολύ και σύνθετη δουλειά σε πνευματικό επίπεδο μέσα στο 2023, για να μπορέσετε να δείτε την πρόοδο που προσδοκάτε. Μια πιο ορθολογική προσέγγιση σε ζητήματα εργασιακής φύσης, θα βοηθήσει στην υλοποίηση παλιών και μακροχρόνιων ονείρων ή σχεδίων. Σε γενικές γραμμές θα είναι πιο εύκολο τώρα να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να επιδείξετε επιμέλεια και να ακολουθείτε το σωστό μονοπάτι. Το μόνο που θα έχετε να αντιμετωπίσετε είναι μικρά επαγγελματικά προβλήματα. Εάν ο εργοδότης σας, σας ζητήσει να τροποποιήσετε κάτι στον τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων σας, συμφωνήστε και εκτελέστε, ακόμη και αν έχετε διαφορετική άποψη, γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν σας ευνοούν.

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρηματίες, θα πρέπει να έχετε την εποπτεία και τον έλεγχο της παραμικρής λεπτομέρειας και να είστε υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση των προσπαθειών ή των εργασιών που εκτελούνται. Η ομαδική προσπάθεια είναι μεν σημαντικός παράγοντας επιτυχίας, αλλά κάποιος πρέπει να κρατά σταθερά τα ινία στα χέρια του. Προσπαθήστε επίσης να επεκτείνετε το δίκτυο των συνεργασιών ή των γνωριμιών σας και φροντίστε να διδαχθείτε από πιο έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο σας, ώστε να προωθήσετε την καριέρα σας πιο αποτελεσματικά. Σημαντική ώθηση θα πετύχετε ακόμη και από πληροφορίες που θα φτάσουν στα χέρια σας, εξασφαλίζοντας σε περιπτώσεις ένα προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού. Σταθερότητα θα πετύχετε και διαρκή πρόοδο στην δουλειά σας, όποια και αν είναι αυτή, μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά και την συνεχή προσπάθεια.

Ο Ουρανός και η επιρροή του στον Αιγόκερω το 2023

Ο Ουρανός συνεχίζει και μέσα στο 2023 την πορεία του μέσα από το ζώδιο του Ταύρου και τον 5ο ηλιακό σας οίκο, έναν τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με τον τρόπο που εκφράζεστε δημιουργικά, την ερωτική σας έκφραση, τα άτομα που σας ελκύουν ερωτικά και τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Ανάδρομος γυρίζει ο Ουρανός στις 29 Αυγούστου και κλείνει τον ετήσιο ανάδρομο κύκλο του στις 27 Ιανουαρίου 2024.

Ο Ουρανός σας κάνει αρκετά δημιουργικούς και πρωτοπόρους στον τομέα σας, κατά την διάρκεια της πολυετούς αυτής διέλευσης του μέσα από τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Με την προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία σας, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε λαμπρές ιδέες και να απογειωθείτε επαγγελματικά. Αλλοίμονο όμως, οι σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες θα υποφέρουν από την τάση ανεξαρτησίας που θα δείχνετε. Οι συγκρούσεις θα είναι λίγο-πολύ αναπόφευκτες, μόνο που καλό θα ήταν να μην τις αφήνετε να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Συνιστάται να συμβιβάζεστε συχνότερα και να μην ξεχνάτε τις αρχές σας ή το επαγγελματικό σας ήθος.

Στην ερωτική σας ζωή, πολλοί θα ερωτευθείτε κεραυνοβόλα μέσα στην χρονιά, μόνο που δεν θα υπάρχει καμία εγγύηση για μακροημέρευση των σχέσεων. Τουλάχιστον όμως θα βιώσετε όμορφες εμπειρίες που θα τις θυμάστε ευχάριστα τα χρόνια που έρχονται. Ζείτε το σήμερα και προσπαθήστε να το βιώνετε όσο πιο μεστά και χαρούμενα μπορείτε. Άλλοι του ζωδίου σας, βιώνετε υπό την επιρροή του Ουρανού μια δεύτερη εφηβεία, τα χρόνια της προσωπικής σας επανάστασης, και δεν έχετε καμιά διάθεση να επιβαρύνετε την ζωή σας με όλες εκείνες τις ευθύνες που φέρνει μια σχέση ή ένας γάμος. Ο Ουρανός όμως είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου και των εκπλήξεων, οπότε κανείς ποτέ δεν ξέρει, τι θα του φέρει η επόμενη στιγμή.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στον Αιγόκερω το 2023

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει και μέσα στο 2023 την διέλευση του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων και τον 3ο ηλιακό σας οίκο, ένα κομμάτι της καθημερινότητας, που απεικονίζει την επικοινωνία και την διάδραση με τον κόσμο γύρω σας. Σχέσεις και επαφές με αδέλφια, συγγενείς, γνωστούς και φίλους φαίνονται από τον οίκο αυτό, καθώς και ταξίδια σύντομης διάρκειας ή η κατώτερη εκπαίδευση. Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος μέσα στο έτος το χρονικό διάστημα από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Τα χρόνια που ο Ποσειδώνας διέρχεται τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας επηρεάζει βαθιά τις σχέσεις σας. Είστε σε θέση να αναγνωρίσετε ιδιότητες στα άτομα που σας περιβάλλουν, τις οποίες κανείς άλλος δεν παρατηρεί, να καταλάβετε τα κίνητρα τους ή να συνειδητοποιήσετε ότι κρύβουν σημαντικά μυστικά. Η διαπεραστική σας ματιά κάνει τα πάντα ξεκάθαρα στο μυαλό σας. Με την ανεπτυγμένη σας διαίσθηση, αποτέλεσμα της διέλευσης του Ποσειδώνα μέσα από τους Ιχθείς, θα είστε σε θέση να αποφύγετε πολλά και σημαντικά λάθη στην επαφή σας με τους γύρω σας.

Έχετε όμως την τάση να εμπιστεύεστε τον κόσμο και να τον βλέπετε καλύτερο από ότι πραγματικά είναι. Δικαιολογείτε και εμπιστεύεστε άτομα, αγνοώντας πολλές φορές τα άσχημα δείγματα που σας έχουν δώσει, με αποτέλεσμα να πληγώνεστε ή να παθαίνετε ζημιές. Μέσα στο 2023 θα πρέπει να απομακρύνετε από κοντά σας τα τοξικά άτομα που μπορεί να σας περιβάλλουν. Προσοχή επίσης θα πρέπει να επιδείξετε, εάν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια και συμβάσεις την χρονιά αυτή ή να ξεκινήσετε καινούργιες συνεργασίες. Ο Ποσειδώνας από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων ευνοεί τις εξαπατήσεις!

Από την θέση του αυτή ο Ποσειδώνας σας κάνει πιστούς και θερμούς στις εκδηλώσεις σας, ακόμη και με τα άτομα που σας συνδέουν κοινωνικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Πόσο μάλλον στις ερωτικές σας σχέσεις. Εκεί υπάρχει η ανάγκη του μέτρου για να αποφύγετε τις μεγάλες απογοητεύσεις. Ο πλανήτης της ονειροπόλησης ευνοεί τα δημιουργικά σας ταλέντα και σας δίνει μια μοναδική διέξοδο από την πραγματικότητα μέσα από ένα ταξίδι στην ποίηση, την λογοτεχνία, την μουσική και το τραγούδι, ανάλογα με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

 Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στον Αιγόκερω

Η κινέζικη χρονιά του υδάτινου Λαγού αναμένεται να είναι μια ενδιαφέρουσα και πολυάσχολη χρονιά για το ζώδιο σας. Θα μπορείτε βάσιμα να ελπίζετε να βελτιωθεί η προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Μέχρι τον Μάιο υπόσχεται το κινέζικο ωροσκόπιο μια περίοδο ηρεμίας και γαλήνης. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να χαλαρώσετε, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να φροντίσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ενδείκνυται επίσης να ασχοληθείτε με την βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας, ακόμη και με το να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο θα είναι πολύ πιο απαιτητικές εποχές, μια και θα είστε αρκετά πιο ενεργοί στην δουλειά. Θα σχεδιάσετε έναν μεγάλο αριθμό εργασιών και θα σπεύσετε με ενθουσιασμό να τις εκτελέσετε. Και οι προσωπικές σας σχέσεις όμως θα μεταβληθούν σημαντικά μέσα στο δεύτερο μισό του έτους. Ορισμένοι ελεύθεροι θα παντρευτείτε, άλλοι θα συγκατοικήσετε, ενώ οι παντρεμένοι ίσως να αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να ασχοληθείτε με ζητήματα κατοικίας (μετεγκατάσταση, επισκευές, ανακαινίσεις) ή ακόμη και να εγκαταλείψετε σπίτι και οικογένεια.

Αιγόκερως 2023 – Αισθηματικά

Το πρώτο εξάμηνο του έτους αναμένεται να υιοθετήσετε μια στάση αναμονή σε ζητήματα αισθηματικής φύσης. Όσοι είστε σε μια μόνιμη σχέση θα προτιμήσετε να ενεργείτε σύμφωνα με το μοτίβο που αποδεδειγμένα λειτουργεί στην σχέση σας και δεν θέλετε να ταράξετε τα νερά, πιέζοντας για την εκπλήρωση των φαντασιώσεων σας, κάτι που θα μπορούσε να εκπλήξει ή να ταράξει το ταίρι σας. Γάμοι θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο του χρόνου μόνο κατόπιν πρωτοβουλίας του συντρόφου σας. Ωστόσο δεν θα έχετε καμία αντίρρηση με την τροπή αυτή των γεγονότων, γιατί θα έχετε αρκετό χρόνο στην διάθεση σας να συνηθίσετε στην ιδέα.

Συνιστάται να περνάτε όσο μπορείτε περισσότερο από τον ελεύθερο σας χρόνο σε πολυσύχναστα μέρη, ειδικά εάν είστε αδέσμευτοι. Τους ανοιξιάτικους μήνες υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προγραμματίσετε την άνοιξη διακοπές ή μικρές αποδράσεις, ώστε να σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την μεταξύ σας σχέση. Διαφορετικά κινδυνεύετε, οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις σας, να σας ωθήσουν στην αποξένωση και τελικά στην απομάκρυνση.

Το καλοκαίρι θα βιώσετε ένα κύμα συναισθημάτων και θα αποζητάτε την αγάπη και μια παθιασμένη σχέση. Θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε όμορφες ρομαντικές περιπέτειες, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τα ζευγάρια μπορείτε να οργανώσετε μια απόδραση σε ένα εξωτικό θέρετρο και να περάσετε κάποιο χρόνο μόνοι σας, μακριά από υποχρεώσεις αλλά και κόσμο. Το φθινόπωρο θα είναι αρκετά δύσκολο για τους αδέσμευτους, μια και δεν θα μπορείτε να βρείτε το άτομο εκείνο που να ικανοποιεί πλήρως αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αποζητάτε από τον σύντροφό σας. Μην απομονώνεστε όμως, γιατί μέσα από τις καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας συνεπάρει. Οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις σε οικογενειακό επίπεδο, από κοινού όμως θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε και να δεθείτε μέσα από τις περιπέτειες αυτές σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο.

Αιγόκερως 2023 – Καριέρα

Μέχρι τον Μάρτιο του 2023 θα επικρατεί μια σχετική στασιμότητα στον τομέα της καριέρας σας. Συνιστάται να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα του έτους και να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της προηγούμενης περιόδου, να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, να ασχοληθείτε με την βελτίωση των γνώσεων σας ή να βρείτε μια δουλειά μερικής απασχόλησης. Από τα μέσα της άνοιξης ωστόσο θα αρχίσει να αλλάζει το κλίμα. Στην συνέχεια σας περιμένει σκληρή δουλειά και μια σειρά από καινούργιες ευθύνες. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα στις καινούργιες συνθήκες, να μάθετε να ανταποκρίνεστε άμεσα στις ξαφνικές αλλαγές και να λαμβάνετε αποφάσεις χωρίς συχνά να έχετε αρκετές πληροφορίες.

Συνιστάτε να αποφύγετε να επωμιστείτε όλο το βάρος της ευθύνης, ειδικά σε ζητήματα που θα είναι δύσκολα στον χειρισμό τους ή περίπλοκα. Ζητήστε την βοήθεια των συναδέλφων σας ή πιο έμπειρων συνεργατών σας. Εάν κατέχετε μια θέση ευθύνης, μέσα στο 2023 θα εξαρτηθεί η επιτυχία από την οργανωτική σας ικανότητα, αλλά και από το αν θα καταφέρετε να εμπνεύσετε ή να παρακινήσετε το προσωπικό σας.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους αναμένεται να είναι μια περίοδος αβεβαιότητας, ειδικά για στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Μπορεί να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες περιστάσεις και καλό θα ήταν να έχετε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης για έκτακτες καταστάσεις. Ακούστε την φωνή της διαίσθησης σας, γιατί θα σας κατευθύνει σωστά. Το φθινόπωρο δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε σημαντικά εργασιακά προβλήματα, ειδικά όσοι έχετε τις δικές σας επιχειρήσεις. Πηγή των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσετε θα είναι η αμέλεια ατόμων του προσωπικού σας. Γι’ αυτό, επιλέξτε το προσωπικό σας με πολύ μεγάλη προσοχή και επιμέλεια, ώστε να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον. Οι τελευταίοι μήνες του έτους είναι οι πιο αποδοτικοί επαγγελματικά για όλους σας, οπότε συνιστάται να συνεχίσετε ακάθεκτοι την προσπάθεια σας, ώσπου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

 Αιγόκερως 2023 – Οικονομικά

 Ζητήματα που θα έχουν σχέση με τα οικονομικά σας θα σας κάνουν αρκετά νευρικούς μέσα στο 2023, αν και σε γενικές γραμμές δεν αναμένονται ιδιαίτερες δυσκολίες. Μέσα στους πρώτους μήνες του έτους ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια έλλειψη χρημάτων και να χρειαστεί να επιβάλετε περιορισμό δαπανών ακόμη και για τις πιο βασικές ανάγκες του σπιτιού. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για ιατρικές δαπάνες ενός αγαπημένου σας προσώπου ή για πολύ σημαντικές και ακριβές αγορές που να αφορούν το σπίτι. Ωστόσο μέχρι τα τέλη της άνοιξης θα έχει αλλάξει ριζικά το κλίμα. Είναι το διάστημα του έτους που μπορεί να σας επιστραφεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που δανείσατε, να λάβετε ένα σημαντικό μπόνους από την δουλειά σας ή να βρείτε  μια συμπληρωματική απασχόληση. Κάποιοι μεταξύ σας μπορεί να πουλήσετε σε πολύ καλή τιμή ένα ακίνητο, άλλοι να εκποιήσετε τον τεχνολογικό εξοπλισμό που δεν χρειάζεστε.

Όσοι ξεκινήσατε στο πρόσφατο παρελθόν την δική σας επιχείρηση, μέσα στην χρονιά αυτή θα απολαύσετε ένα ικανοποιητικό κέρδος και κυρίως, θα έχετε μια σταθερή κερδοφορία. Είναι τώρα πια η κατάλληλη χρονική στιγμή να σκεφτείτε που και πως θα επενδύσετε τα κεφάλαια σας, αλλά και να ανταμείψετε τους δικούς σας ανθρώπους με όμορφες διακοπές για τις θυσίες που έκαναν. Το φθινόπωρο μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα από επενδύσεις, συνιστάται όμως πολύ μεγάλη προσοχή στους επιτήδειους. Μην προβαίνετε σε χρηματικές συναλλαγές που δεν κατανοείτε πλήρως, μην δανείζετε ή δανείζεστε χρήματα και κάντε με μεγάλη προσοχή αγορές μεγάλης χρηματικής αξίας. Κινδυνεύετε να χάσετε πολλά λεφτά από απάτες.

Τον Οκτώβριο σας περιμένουν καλά νέα, μια και μπορεί να δεχτείτε μια μισθολογική αύξηση, να έχετε τα πρώτα σας έσοδα από τις επενδύσεις σας ή να λάβετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σαν δώρο. Οι τελευταίοι μήνες του έτους είναι ευνοϊκοί εάν ενδιαφέρεστε να αναζητήστε μια πρόσθετη θέση εργασίας για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ένα μακροχρόνιο χόμπι σας ίσως να μπορέσει τώρα να αποτελέσει μια δευτερεύουσα επαγγελματική απασχόληση.

Αιγόκερως 2023 – Υγεία

Η απίστευτη εργατικότητα και οι άκρατες φιλοδοξίες σας μπορεί να αφήσουν έντονα τα σημάδια τους στην υγεία σας μέσα στο 2023. Στην προσπάθεια σας να απογειώσετε την καριέρα σας και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, μπορεί να εξαντληθείτε σωματικά και ψυχικά, χωρίς να το καταλάβετε. Η καλή διατροφή, η καλή ξεκούραση και η καθημερινή άσκηση θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε καλά επίπεδα υγείας. Η τακτική ενασχόληση σας με μια αθλητική δραστηριότητα ή το καθημερινό τζόκινγκ θα σας βοηθούσαν να αποβάλετε το στρες και να παραμείνετε σε καλή φυσική κατάσταση. Παραδόξως δε, η τακτική άσκηση θα σας δώσει πολύ περισσότερη ενέργεια να καταφέρετε ακόμη περισσότερα πράγματα.

Τους κρύους μήνες του έτους καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας, γιατί θα κινδυνεύετε από κρυολογήματα, γρίπες και συνάχια. Είναι πιθανό δε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το δέρμα ή τα μαλλιά σας. Η καθημερινή έκθεση σας στο κρύο υπό μορφή άσκησης θα μπορούσε να σας σκληραγωγήσει και να θωρακίσει τον οργανισμό σας, πέρα του ότι ή άσκηση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την σιλουέτα σας, χωρίς να υπάρχει ανάγκη δίαιτας. Λόγω των έντονων ρυθμών ζωής, των προβλημάτων και των υποχρεώσεων σας μέσα στο 2023,  δεν απαιτείται μόνο σωματική υγεία αλλά και η ανάλογη ψυχική δύναμη να ανταπεξέλθετε σε κάθε δυσκολία. Φροντίστε λοιπόν να θωρακίσετε αντίστοιχα και την ψυχική σας υγεία, ώστε να επιτύχετε μια υγιή ισορροπία στην ζωή σας.

Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στην δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικο…