Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ροή της ημέρας να σας παρασύρει.

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες. Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό μέσα από την ανάγκη σας για βαθιά αλλαγή προς το καλύτερο, σας βοηθάει με τη λογική και τη διαίσθηση. Μειώστε την ένταση που νιώθετε, γιατί θα είστε λίγο νευρικοί σήμερα.

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους, κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Ερωτική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα σήμερα μπορούν να  σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Προσοχή σε μολύνσεις!

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Εσωτερική ένταση που θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στον τρόπο που λαμβάνετε τις πληροφορίες από τους τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και την αισιοδοξία σας.
Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Μόνο με μεγάλη προσοχή θα αποφύγετε γκάφες σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Προτιμότερο είναι να μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων…

Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Με την συμπαράσταση φίλων ή κοντινών σας ανθρώπων θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη θέματα και καταστάσεις της προσωπικής σας ζωής και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αν δεν συμφωνείτε με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνετε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε την ψυχολογία.

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία.

Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα οικονομικά σας δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους και σήμερα κινδυνεύετε να εκτεθείτε. Μην σας παίρνει από κάτω, σε λίγο έρχονται τα καλύτερα…

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αφήστε αυτήν την Κυριακή να κυλήσει χαλαρά και μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας με ξεκάθαρους και δίκαιους τρόπους.

Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Οι ελεύθεροι, αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να βρεθούν μ ΄ έναν παλιό εραστή ή να κάνουν νέα γνωριμία που θα τους προσφέρει  ασυνήθιστες ερωτικές στιγμές.

Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η αίσθηση ότι ταυτίζεστε με τον δρόμο που αναζητάει το βαθύτερο είναι σας, σας κάνει να νιώθετε αρμονία και να συνθέτετε ένα ευχάριστο περιβάλλον γύρω σας!

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αν είστε καλλιτέχνες, η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλό επίπεδο! Όσοι έχετε οικογένεια θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Κατά τα άλλα ερωτική διάθεση θα έχετε και σήμερα αλλά και ελεύθερο πνεύμα…

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Έχετε την τάση να είστε απόλυτοι σήμερα, αναφορικά με τις επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας. Δεν έχετε σκοπό να αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας…

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Τίποτα δεν λύνεται απ την μία στιγμή στην άλλη. Επίσης υπάρχουν και καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν προς το παρόν. Προσπαθήστε να αναπτυχθείτε στο υπάρχον περιβάλλον.

Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Αν είστε μόνοι, δημιουργήστε τις συνθήκες που σας κάνουν να περνάτε καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είστε καλά με τον εαυτό σας!

Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Υπάρχει η τάση για μια ενθουσιώδη γνωριμία χωρίς όμως βάθος. Κάνετε έντονες τις συναισθηματικές σας ανάγκες στους άλλους. Μην κάνετε σπατάλες…

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Στα αισθηματικά σας, δείξτε όλη την καλή σας διάθεση για να περάσετε καλά με τον σύντροφό σας. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο.

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Φοβίες από το παρελθόν ξυπνούν την μνήμη σας. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν σας εκφράζει, επανεξετάστε και αναθεωρήστε ή περιμένετε.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά με τα άτομα που επιλέγετε, αλλά… προσέξτε και λιγάκι την τσέπη σας.

Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Προσοχή σήμερα, μια και μπορεί να παρερμηνεύσετε πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα.

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια.

Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Οι πολλοί στόχοι και τα διάφορα σενάρια του προηγούμενου μήνα σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Το πλανητικό σκηνικό σας βρίσκει απλωμένους σε διάφορες κατευθύνσεις. Σπαταλάτε έτσι ενέργεια και χρήμα.

Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Σε ότι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Στο σταυροδρόμι καρδιάς – λογικής, για άλλη μια φορά θα ακούσετε την φωνή της λογικής σας. Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…