Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Απλά φροντίστε το έγκαιρα για να ταλαιπωρηθείτε λιγότερο…

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ίσως να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να πληροφορηθείτε έγκαιρα και έγκυρα σχετικά με ότι θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο και προετοιμάστε τις πρώτες σας κινήσεις…

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Οικογενειακά θέματα θα φέρει το πλανητικό σκηνικό σήμερα, τα οποία θα πρέπει να σας απασχολήσουν. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα στα μέλη της οικογένειας σας, επενδύοντας περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η ενέργεια που θα έχετε θα είναι σχεδόν πρωτόγνωρη! Θα ήταν κρίμα όμως να την σπαταλήσετε μόνο σε διασκεδάσεις. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές σας υποθέσεις που χρονίζουν. Είναι η ιδανική μέρα.

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις.

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Δεν χρειάζονται υπέρμετρες δαπάνες, μάλλον το αντίθετο! Κάντε σωστή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και προσπαθήστε να προγραμματίσετε για το αύριο.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Έχετε έντονη ανάγκη για αγάπη και ρομαντική ατμόσφαιρα σήμερα! Θα πρέπει όμως και σεις να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και να μην τα περιμένετε όλα έτοιμα στο πιάτο…

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Ίσως θα πρέπει να κάνετε εκείνη την συζήτηση με τον σύντροφό σας σήμερα για όλα εκείνα τα προβλήματα που βλέπετε να υπάρχουν στην σχέση σας. Φιλτράρετε όμως τα λόγια σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσατε να κάνετε μεγαλύτερη ζημιά από ότι καλό.

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θα υπάρχει μια καλή ισορροπία σήμερα μεταξύ των αναγκών και των κεκτημένων σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερα χρήματα για να καλύψετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ίσως η μέρα να σας φέρει ένα έκτακτο έσοδο.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θεωρείτε ότι θα πρέπει να αμειφθείτε καλύτερα για τις προσπάθειες που καταβάλλετε στον εργασιακό τομέα και ίσως αυτό να το δείχνετε με την συμπεριφορά σας με έναν μάλλον κακό τρόπο στους γύρω σας.

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και μετρημένες. Δεν είναι καλή εποχή να κάνετε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον, ούτε να προχωρήσετε σε επενδύσεις με σκοπό να σας φέρουν επιπλέον κέρδη

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η μέρα θα φέρει συναισθηματικής φύσης εμπλοκές, μια και έχετε θέσει μη ρεαλιστικούς συναισθηματικούς στόχους και κυνηγάτε το ακατόρθωτο. Δεν έχετε περιθώρια επιτυχία και κατά βάθος το ξέρετε…

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η μέρα φέρνει έρωτα και έντονα καρδιοχτύπια! Αφεθείτε να σας παρασύρει το κύμα και βιώστε τον ενθουσιασμό, ακόμη και την ανασφάλεια της νέας αυτής ερωτικής γνωριμίας.

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να δείξετε σήμερα! Θα έχετε την τάση να ξανοιχτείτε στις δαπάνες, μην θεωρείτε όμως ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα τα καταφέρετε και πάλι να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον σας θα είναι υπεύθυνο για το κομφούζιο που θα προκληθεί. Σε ρόλο πυροσβέστη, θα πρέπει να δείξετε όλες σας τις διοικητικές ικανότητες και να βοηθήσετε να ομαλοποιηθεί γρήγορα η κατάσταση.

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Είστε λίγο μπερδεμένοι και προβληματισμένοι, ως προς ποια πορεία θα πρέπει να ακολουθήσετε. Άλλα θα σας λέει το ένστικτο σας και άλλα η λογική σας, με συνέπεια να αδρανήσετε.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αισθάνεστε έτοιμοι να κόψετε κάποιες κακές συνήθεις! Προχωρήστε μεθοδικά και σκεφτείτε ότι θα κάνετε πολύ καλό στην υγεία σας. Θα πρέπει να είστε όμως αποφασισμένοι για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Έχετε αρκετά πεσμένη ψυχολογία σήμερα, είστε κακόκεφοι και όλοι και όλα σας φταίνε. Η μέρα όμως θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες… Αδράξτε τις γιατί όσο γρήγορα έρχονται, άλλο τόσο γρήγορα απέρχονται.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται αρκετή προσοχή σήμερα. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας στα χρονικά πλαίσια που έχετε και κρατήστε ένα φιλικό επίπεδο με τους συνεργάτες σας

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Τα πράγματα φαίνεται να σας πηγαίνουν καλά τον τελευταίο καιρό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Σας απασχολούν περισσότερο οι μεταφυσικές παράμετροι της ζωής σήμερα και κατά μια έννοια έρχεστε πιο κοντά στο Θείο και το Σύμπαν. Ίσως κάποια κείμενα που θα πέσουν στα χέρια σας να σας ανοίξουν ένα καινούργιο παράθυρο…

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας.

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική σχέση. Εάν πάλι έχετε μια μακροχρόνια σχέση, θα ήταν προτιμότερο να εστιάσετε στα θετικά της σχέσης σας και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε σε όσα αρνητικά πιθανόν να έχει.

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Έχετε την έντονη παρόρμηση να βγείτε στην αγορά και να ψωνίσετε ότι βρείτε μπροστά σας. Είναι βέβαιο ότι θα περάσετε υπέροχα! Αναλογιστείτε όμως και την επόμενη μέρα…

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ίσως να μην αισθάνεστε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φροντίστε όμως να προσαρμοστείτε, γιατί μια ενδεχόμενη αλλαγή εργασιακής στέγης δεν είναι πολύ πιθανή αυτή τη στιγμή.

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Έχετε κατακτήσει ότι επιθυμούσατε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε ότι με τόσο κόπο χτίσατε.

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή!

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…