Αιγόκερως – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

Ο Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη από τις 31.10 την ανάδρομη του πορεία του μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού και προκαλεί μικροεμπόδια και καθυστερήσεις, εκνευρισμούς και προστριβές, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Νοεμβρίου!  Θα ασχοληθείτε σίγουρα με πολύ περισσότερους ανθρώπους στον κοινωνικό σας περίγυρο, περισσότερο από ποτέ, και μερικοί από εσάς μπορεί να προγραμματίσετε ταξίδια που θα συμβάλουν στην μελλοντική σας εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα, γνωρίζοντας έμπειρους ανθρώπους που θα συμβάλουν στην μελλοντική σας οικονομική ευμάρεια. Υπάρχει πιθανότητα να προσφερθούν κάποια πρόσωπα να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου ο Άρης διέρχεται από το 10ο οίκο σας (καριέρα), βοηθώντας σας να βρείτε την δύναμη και την ενέργεια να διεκπεραιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση που θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά σας. Αισθάνεστε όμως το διάστημα αυτό της μεγάλης κρίσης ασφαλείς από την στήριξη και την συνεχή παρουσία της οικογένειας σας. Οι τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να φέρουν ανέλπιστη τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και να κερδίσετε σημαντικά ποσά από κερδοσκοπικές τοποθετήσεις χρημάτων, αρκεί να ξέρετε ακριβώς που έχετε επενδύσει.

Αισθηματικά – κοινωνικά

 

Ο ανάδρομος Ερμής  σηματοδοτεί μία περίοδος έντασης στην οικογενειακή σας ζωή. Γι’ αυτό προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας μέσα από την συζήτηση, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν διαφωνίες με το ταίρι σας, εάν επιτρέψετε σε τρίτου να μπουν ανάμεσα σας. Χειριστείτε την κατάσταση με ευελιξία για να μην ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και συναισθηματική φόρτιση θα αισθανθείτε να σας επιβαρύνουν στον ερωτικό τομέα με την Πανσέληνο του μήνα. ‘Όσοι/ες γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε να οξύνετε τα πνεύματα και μην πιέζετε τη σχέση με τον αγαπημένο σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος οριστικού χωρισμού. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα από τις 2ο Νοεμβρίου  και μετά. Μετά τις 26 Νοεμβρίου μπορεί να αναζωπυρωθεί ένας παλαιότερος έρωτας, κάτι που θα σας αναγεννήσει ψυχολογικά!

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο …