Αιγόκερως – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Το πέρασμα του Ουρανού από τον πέμπτο οίκο σας, θα φέρει αλλαγές  τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο, στον ερωτικό τομέα. Αν και πολλά μπορούν να συμβούν  σ’όλο  το  διάστημα  της επιρροής  του, που διαρκεί επτά περίπου χρόνια, εν τούτοις οι δεσμοί που θα  δημιουργηθούν δεν θα έχουν διάρκεια λόγω της ισχυρής επίδρασης τον Φεβρουάριο στο ωροσκόπιο σας.  

Η διέλευση του  Ήλιου στον 3ο οίκο σας, δίνει έμφαση στην αγάπη, τη συμβίωση, τη δέσμευση και ότι έχει σαν επίκεντρο τον αγαπημένο σας! Φίλοι και γείτονες θα έχουν τον πρώτο λόγο με πολύ διασκέδαση έντονο ερωτισμό και αλληλοκατανόηση με τον σύντροφο σας σε θέματα παιδιών και οικογένειας. Επίσης η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, και ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, σας ευνοεί   δημιουργώντας ένα πλαίσιο  πλήρους και χαρούμενης κοινωνικής και αισθηματικής ζωής! Για τους αδέσμευτους, οι όψεις αυτές συνεπάγονται  περισσότερο σεξαπίλ και  ρομαντικές ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε χώρο. Από 14-02-2019  και μετά πιθανόν  να υπάρξει  το στάδιο  της προσωρινής  διακοπής  μιας  μόνιμης σχέσης, ή  να  υπάρξει  εμβόλιμη  κάποια άλλη,  που  θα  είναι συναρπαστική αλλά πρόσκαιρη με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κυρίως στην αισθηματική σας ζωή κάποια σύννεφα ή κάποιες γκρίζες ζώνες, που  θα σας προκαλούν ανησυχίες. Μπορεί όλο αυτό να είναι στο μυαλό σας, ίσως όμως να βιώσετε κάποιες μικρές απογοητεύσεις, με τις υποψίες σας να επιβεβαιώνονται…

 

Αιγόκερως του Αγίου Βαλεντίνου : Η ιδανική πρόταση για την ημέρα των ερωτευμένων για έναν Αιγόκερω είναι να οργανώσεις  μία βραδιά για σένα και για εκείνον στο σπίτι! Προετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό και φτιάξε το αγαπημένο του γλυκό.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…