Αιγόκερως – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και θα έχετε μεγάλη γκάμα για επιλογή υποψήφιων εραστών. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ωστόσο στις επιλογές σας, ενώ θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι, αρχή ή ξεκίνημα που γίνεται με ανάδρομο Ερμή δεν έχει μεγάλη διάρκεια!

Η ένταση και η κόπωση  που μεταφέρετε από την επαγγελματικής σας ζωή στην σχέση σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στα θεμέλια της. Προσπαθήστε να χαλαρώστε και να δείτε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση. Ακόμη, μην εμπλέκετε τρίτους στα συναισθηματικής φύσης προβλήματα σας, γιατί η ένταση που θα προκληθεί θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

 

Όψεις πλανητών :

 

Ο Ερμής σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη στον αισθηματικό τομέα. Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτο). Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με δύναμη για νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου την 02-03-2019 η  πρωτοτυπία, η ελευθερία, και ο αλτρουϊσμός έχουν τον πρώτο λόγο στον τομέα των σχέσεων ,αλλάζει οίκο και περνάει στο 3ο οίκο σας την 26-03-2019, οπότε αδέρφια, μετακίνηση, περιβάλλον, εκπαίδευση επηρεάζονται.

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403!  για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…