Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Στις 20 Απριλίου μετακινείται ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή στα ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Και ο Ερμής βρίσκεται στον 5ο οίκο σας μετά τις 3 του μήνα, απογειώνοντας την δημιουργικότητα σας και βοηθώντας σας από την θέση του αυτή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους απογόνους σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ωστόσο γυρίζει ανάδρομος, οπότε όχι μόνο αδυνατεί να σας παρέχει την θετική του ενέργεια και στήριξη στον τομέα αυτό, αλλά και δημιουργεί σειρά προβλημάτων στην καθημερινότητα σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο από την αρχή μέχρι και τις 11 Απριλίου, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Το υπόλοιπο του μήνα, με τον πλανήτη του έρωτα να διέρχεται τον 6ο ηλιακό σας οίκο, χαρακτηρίζει ένα μάλλον αντιερωτικό διάστημα, καθώς η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε ζητήματα καριέρας.

 

Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό έχει άμεση επίπτωση στην καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Εάν δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, θα μπορέσετε να έχετε όσα επιθυμείτε. Αρκεί βέβαια τα σχέδια σας να είναι ρεαλιστικά. Η φιλοδοξία με κάποιο μέτρο θα φανεί επίσης υποβοηθητική σε κάποιες καταστάσεις. Εμπλακείτε λιγότερο σε συγκρούσεις και μην επιμένετε χωρίς λόγο στην άποψη σας, εάν θέλετε να κάνετε καριέρα.

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στον Κριό της 20 Απριλίου επηρεάζει το ζώδιο σας σε ζητήματα του 4ου οίκου (οικογένεια, ρίζες και σπίτι). Εάν υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια, με τα παιδιά σας ή με την ίδια την κατοικία σας, θα πρέπει να τα επιλύσετε άμεσα. Πρέπει να απαλλαγείτε από ότι σας εμποδίζει να ζήσετε μια ήρεμη και ισορροπημένη οικογενειακή ζωή. Σε πιθανές αγοραπωλησίες ακινήτων, να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 3, 8, 12, 16, 20, 25, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  6, 10, 14, 18, 22, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2…