Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά που σας βαραίνει. Δυσκολίες ωστόσο αναμένεται να φέρει το πέρασμα του Άρη στις 10 Ιουλίου στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, γιατί θα αυξήσει την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία, με άμεση επίπτωση τόσο στις προσωπικές σχέσεις σας, όσο και στα επαγγελματικά σας. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα προσπαθήσετε να προσδιορίσετε. Ο Ερμής θα βρίσκεται από τις 11 μέχρι τις 28 Ιουλίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο.  Από την θέση του αυτή φέρνει κάποιες ακραίες καταστάσεις στην ζωή σας και επηρεάζει ζητήματα χρημάτων και κληρονομικών. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, που περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, είναι πιο ευνοϊκές για τραπεζικές συναλλαγές, διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων ή για ζητήματα που αφορούν την διαχείριση των χρημάτων σας. Προσοχή θα χρειαστεί όμως, γιατί το διάστημα αυτό, που θεωρητικά είναι πιο ευνοϊκό για τα οικονομικά σας, γυρίζει η Αφροδίτη ανάδρομη και τα ρίσκα γίνονται απαγορευτικά.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη συνεχίζει και μέσα στον Ιούλιο την διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή για τα ερωτικά σας διέλευση για να εμβαθύνετε την σχέση σας, τουλάχιστον το διάστημα που είναι ο πλανήτης ορθόδρομος. Γιατί στις 23 Ιουλίου βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος για τις επόμενες πέντε βδομάδες, διάστημα κατά το οποίο ούτε τα αισθηματικά σας ευνοεί, ούτε όμως και τα οικονομικά σας. Μην επιχειρείτε να συνάψετε νέες επαγγελματικές σχέσεις το διάστημα της ανάδρομης πορείας της, ούτε και ερωτικές, εάν θέλετε να υπάρξει διάρκεια και πιθανότητα θετικής εξέλιξης σε βάθος χρόνου.

 

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στο ζώδιο σας, σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να απαλλαγείτε από τα βαρίδια του παρελθόντος και να χαράξετε μια νέα πορεία. Ευκαιρίες για ανάπτυξη θα υπάρξουν, και εάν συνάδουν με τις επιδιώξεις ή τα σχέδια σας, τότε μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι) απαιτεί από εσάς να εστιάσετε στις σχέσεις σας, ανεξάρτητα από εάν είναι αισθηματικές ή επαγγελματικές. Οι σχέσεις πρέπει να ομαλοποιηθούν και οι έριδες να περιοριστούν στο ελάχιστο. Κάποιοι δε μεταξύ σας,  ίσως να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 6, 11, 20, 25

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 4, 8, 17, 22

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…