Αφροδίτη στον Ταύρο (28.05-23.06.22)

Η Αφροδίτη επιστρέφει στις 28 Μαΐου στο σπίτι της, στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 23 Ιουνίου, οπότε θα συνεχίσει την περιήγηση της στο επόμενο ζώδιο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι πανίσχυρη και έχει πλέον την δυνατότητα να απελευθερώσει όλη της την ενέργεια και τα θετικά χαρακτηριστικά της.

Υπό την επιρροή της διέλευσης αυτής οι άνθρωποι δεν αντέχουν πια την συναισθηματική αστάθεια και ανασφάλεια και αναζητούν την γαλήνη και την ηρεμία μέσα από τις ερωτικές τους σχέσεις. Οι έρωτες που γεννιούνται κατά την διάρκεια της διέλευσης της μέσα από το ζώδιο της έχουν διάρκεια και αντοχή στην φθορά του χρόνου, ενώ οι υπάρχουσες σχέσεις βιώνουν μια περίοδο αναγέννησης, καθώς οι δεσμοί μεταξύ των συντρόφων ενισχύονται με τον ρομαντισμό και το βαθύτερο δέσιμο που φέρνει ο πλανήτης του έρωτα.  Στις καινούργιες γνωριμίες κυριαρχεί η ειλικρίνεια, μια και υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον να γνωρίσει κανείς τον νέο του σύντροφο σε βάθος, και επιδιώκεται η οικειότητα σε κάθε επίπεδο.

Επειδή όμως η Αφροδίτη κυβερνά και τα τρέχοντα οικονομικά μας, την περίοδο που διέρχεται τον Ταύρο θα επικεντρώσουμε τις δράσεις στο πως να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικονομικές μας ανάγκες, παράγοντας μεγαλύτερο πλούτο ή αυξάνοντας την περιουσία μας. Είναι όμως και ο πλανήτης της χλιδής και της πολυτέλειας, της μόδας και του καλλωπισμού, οπότε η περίοδος αυτή ενδείκνυται για εξωτερικές παρεμβάσεις που θα μας ανανεώσουν, όπως είναι η αλλαγή σε χτένισμα ή κούρεμα, ανανέωση της γκαρνταρόμπας ή ακόμη και επεμβάσεις αισθητικής φύσης. Προσοχή ωστόσο στον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιουνίου!

Οι κύριες όψεις της περιόδου αυτής, στις οποίες εμπλέκεται η Αφροδίτη, και τα γεγονότα που μπορεί να γεννήσουν είναι οι ακόλουθες:

Στις 11 Ιουνίου συναντά η Αφροδίτη τον Ουρανό στον Ταύρο. Η σύνοδος των δύο πλανητών γεννά ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες και μια διάθεση για πειραματισμούς. Προσφέρεται επίσης για αλλαγές στην εμφάνιση μας. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δραστήρια μέρα από πλευράς γνωριμιών και συναντήσεων, ενώ οι σχέσεις που γεννιούνται τώρα, φιλικές ή ερωτικές, αναμένεται να αναπτυχθούν ραγδαία! Μην απορρίπτετε χωρίς λόγο προσκλήσεις για εξόδους, γιατί μπορεί να χάσετε μια σπουδαία γνωριμία! Όσο για αυτούς που είναι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι καλή, δεν θα λείψουν όμως κάποια ξαφνικά μικρά προβλήματα οικονομικής φύσης. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του β’ δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στις 18 Ιουνίου, καθιστώντας την μια δύσκολη μέρα για να πετύχει κανείς τους στόχους του. Είναι μια όψη που φέρνει συχνά περιορισμούς και ανασφάλεια και επιβάλει την  επικράτηση της λογικής έναντι του συναισθήματος. Σχέσεις που γεννιούνται υπό της επήρεια της όψης, μπορεί να χαρακτηρίζονται για την μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ των συντρόφων ή να πρόκειται για έρωτες με ανταλλάγματα. Οι ανησυχίες για την στέγη, την ζωή ή την περιουσία μας αυξάνονται τώρα, ενώ δεν μπορούμε να ελπίζουμε για αύξηση των εισοδημάτων μας, ούτε όμως και να φοβόμαστε μεγάλες απώλειες. Στην προσωπική μας ζωή δεν αποκλείονται προβλήματα, που μπορεί να οδηγήσουν από απλές συγκρούσεις έως και σε διαζύγια ή χωρισμούς, ανάλογα με την ποιότητα της σχέσης. Η όψη αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα αισθητή σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του γ’ δεκαημέρου.

Και μετά την λαίλαπα της 18ης Ιουνίου, έρχεται στις 19 Ιουνίου ένα εξάγωνο ΑφροδίτηςΠοσειδώνα να ηρεμήσει τα πνεύματα, τουλάχιστον έως ένα βαθμό. Επαναφέρει την ρομαντική διάθεση, ενώ κυριαρχεί ονειροπόληση και αυξημένη φαντασία. Είναι η ιδανική μέρα για χαλάρωση, ξεκούραση και ύπνο! Υπάρχουν όμως αυξημένοι κίνδυνοι για εξαπατήσεις και προδοσίες από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν ίντριγκες και πλεκτάνες που εξυφαίνονται πίσω από την πλάτη μας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αφορά κυρίως το γ’ δεκαήμερο των ζωδίων του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς).

Τέλος, στις 21 Ιουνίου έχουμε ένα τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα από Ταύρο και Αιγόκερω αντίστοιχα, που υπόσχεται μεγάλους έρωτες και έντονες ερωτικές στιγμές, αλλά και εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας. Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ερωτική ή την συναισθηματική σας ζωή, είναι η κατάλληλη μέρα για να τις πραγματοποιήσετε. Είναι επίσης ιδανική η μέρα για τέλεση αρραβώνων, γάμων ή την υπογραφή προγαμιαίων συμβολαίων. Πιθανόν να μπει στην ζωή σας ένας νέος σύντροφος, εάν είστε ελεύθεροι, ενώ είναι μια εξαιρετική μέρα για ταξίδια, ψώνια, αγορές ή την βελτίωση των ενδοοικογενειακών μας σχέσεων. Ευνοημένοι της μέρας θα είναι τα ζώδια του σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του γ’ δεκαημέρου.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο : (2 Μαΐου – 12 Οκτωβρίου 2024)

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 2 Μαΐου και η πεντάμηνη σχεδόν αυτή πορεία του αποτελεί…