Αφροδίτη στους Ιχθείς ( 05.04 – 02.05.22) ΙΙ Η συναισθηματική και τρυφερή

Η Αφροδίτη κλείνει την διέλευση της μέσα από τον Υδροχόο στις 5 Απριλίου και μετακινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες 27 μέρες. Είναι μια θέση που της πηγαίνει αρκετά, καθώς της επιτρέπει να εκφράσει τον ρομαντισμό και την γενναιοδωρία των συναισθημάτων της. Όντας σε ένα ζώδιο που έχει συνδέσει το όνομα του με την γενναιοδωρία και την ανιδιοτέλεια, μας προτρέπει να δείξουμε καλοσύνη και να προστρέξουμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Πέρα από συναισθηματική και τρυφερή, η Αφροδίτη στους Ιχθείς μας παροτρύνει να δείξουμε το ανθρώπινο μας πρόσωπο, να ξαναθυμηθούμε ότι δεν γεννηθήκαμε οι ανθρωποφάγοι που είμαστε σήμερα, αλλά χάσαμε την ψυχή μας στην πορεία…

Η Αφροδίτη στην θέση αυτή δίνει έμφαση στις σχέσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι η περίοδος που θα μπορέσουμε να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας, να επιλύσουμε διαφορές και διαφωνίες και να ζήσουμε κάποιες εξαιρετικά πολύτιμες στιγμές γαλήνης και ευτυχίας. Οι αδέσμευτοι όλων των ζωδίων θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν αξιόλογες γνωριμίες και κάποιοι από αυτούς να βρουν το άλλο τους μισό, το άτομο που τους ολοκληρώνει, την αδελφή τους ψυχή. Σημαντικό ωστόσο είναι να βγούμε και να κινηθούμε, να κοινωνικοποιηθούμε, να μας δουν και να τους δούμε, ώστε να έχουμε κάποιες πιθανότητες να γνωρίσουμε κόσμο. Γιατί κλεισμένοι στον αυτό μας, αγκαλιά με την κατάθλιψη μας, δεν θα μας πλησιάσει ψυχή.

Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να κάνει κανείς αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση. Η μεταμόρφωση μας, εάν  το τολμήσουμε, μπορεί να είναι θεαματική! Χαλαρώστε στα ψώνια με φιλικά πρόσωπα, αναγεννηθείτε με ένα μασάζ, φτιάξτε το κέφι σας με μαλλιά και νύχια. Γιατί είναι σημαντικό μετά από ένα από κάθε άποψη δύσκολο χειμώνα να ισορροπήσουμε και να χαλαρώσουμε. Θα ήταν εξαιρετικά ωφέλιμο για την ψυχολογία μας να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, μας ανανεώνουν και μας ξεκουράζουν, έξω από το σπίτι, ιδανικά με παρέα φιλικών μας προσώπων.

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει κάποιες υπέροχες όψεις μέσα στον μήνα, οι οποίες θα βοηθήσουν αρκετούς του ζωδιακού κύκλου να βιώσουν όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι τους ή να ερωτευτούν, εάν είναι ελεύθεροι. Και αυτές είναι:

Στις 17 Απριλίου ένα εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης από τα ζώδια του Ταύρου και των Ιχθύων αντίστοιχα, μια όψη που υπόσχεται δημοφιλία, επικοινωνιακή άνεση, ανταλλαγές μηνυμάτων που μπορεί να είναι ρομαντικά, και μια μεγαλύτερη ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας. Το εξάγωνο αυτό ευνοεί τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του β’ δεκαημέρου.

Την αμέσως επόμενη μέρα, στις 18 Απριλίου, σχηματίζει η Αφροδίτη ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, από Ιχθείς και Ταύρο αντίστοιχα. Το εξάγωνο αυτό συνδέεται κατά παράδοση με ευχάριστε εκπλήξεις, αναπάντεχες καινούργιες γνωριμίες  και ξαφνικούς, κεραυνοβόλους έρωτες με άτομα ασυνήθιστα ή εκκεντρικά. Είναι μια όψη δε, που ευνοεί την αλλαγή τη εξωτερικής εμφάνισης, μέσα από την οποία θα ανανεωθούμε ψυχικά. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού γεννά την λαχτάρα να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε αλλά και να ερωτευθούμε. Ας επιτρέψουμε να υπάρξει μια πραγματική επικοινωνία με το αντικείμενο του πόθου μας, να βιώσουμε την πνευματική συγγένεια αλλά και την σεξουαλική οικειότητα, εάν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να βρούμε το άλλο μας μισό. Η όψη αφορά και πάλι τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του β’ δεκαημέρου.

Στις 27 Απριλίου συναντά η Αφροδίτη τον Ποσειδώνα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου των Ιχθύων και η σύνοδος αυτή φέρνει μια πολύ όμορφη εποχή για διασκέδαση, βόλτες και γενικά αναψυχή. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να πλησιάσουμε συγγενικά μας πρόσωπα, με τα οποία υπήρχαν κάποιες προστριβές, και να εξομαλύνουμε τις καταστάσεις, μιλώντας ανοιχτά για κάποια ζητήματα. Είναι επίσης μια όψη που δίνει το πράσινο φως για αρραβώνες και γάμους, αλλά και κάθε είδους οικογενειακή γιορτή. Επειδή όμως ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης παραπλάνησης και της ονειροπόλησης, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή το διάστημα αυτό, καθώς η όψη έχει και τις αρνητικές της προεκτάσεις. Η επιπολαιότητα ή η αφέλεια μας μπορεί να μας εμπλέξει σε περιπέτειες χωρίς προηγούμενο, ενώ κάποιοι μπορεί να ξεκινήσουν μια εξωσυζυγική σχέση, προδίδοντας την εμπιστοσύνη του συντρόφου τους. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα αφορά κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του γ’ δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, στις τελευταίες μοίρες.

Τέλος, στις 30 Απριλίου έχουμε την σύνοδο Αφροδίτης-Δία, λίγο πριν από την έξοδο και των δύο πλανητών από το ζώδιο των Ιχθύων. Πρόκειται για μια όψη που φέρνει εύνοια, ανάπτυξη και αφθονία, καθώς συναντιούνται οι δύο θετικότεροι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Είναι η όψη της χαράς, της διασκέδασης, των τυχερών γνωριμιών, του ενθουσιασμού και των δώρων. Τις μέρες γύρω από την όψη θα βιώσουμε την ικανοποίηση να εξομαλύνουμε τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, συγγενείς, φίλους και γείτονες, αλλά και να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας. Για τους ελεύθερους οι μέρες αυτές είναι ιδανικές να βρουν ένα νέο ταίρι, και ίσως, εάν είναι τυχεροί, την αδελφή ψυχή τους, η οποία μπορεί να κατοικεί στο εξωτερικό ή να την γνωρίσουν σε ταξίδι στο εξωτερικό. Πρόκειται επίσης για μια ευνοϊκή περίοδο να τελέσει κανείς αρραβώνες και γάμους, καθώς και κάθε είδους εορταστικές εκδηλώσεις. Η όψη αφορά για μια ακόμη φορά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του γ’ δεκαημέρου.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο (29.08.2023-27.01.2024)

Ο Ουρανός, ο πλανήτης της επανάστασης, της ελευθερίας, του νεωτερισμού, της τεχνολογίας κα…