Γουρούνι 2018

Έτη: 2007, 1995, 1983, 1971, 1959, 1947, 1935, 1923, 1911

Όσοι γεννήθηκαν την χρονιά του χοίρου, θα συνεχίσουν την αγέρωχη και φιλάρεσκη πορεία τους και κατά το 2018, αγνοώντας την επικριτική ματιά του Κίτρινου Σκύλου! Είστε άτομα συνηθισμένα να απολαμβάνετε τα δώρα της τύχης, την στιγμή μάλιστα που δεν έχετε κουνήσει το δαχτυλάκι σας. Ο Σκύλος όμως δεν συνηθίζει να χαρίζει τίποτε και σε κανέναν, που δεν το αξίζει και δεν προσπάθησε πολύ για να το κατακτήσει. Είναι μια χρονική στιγμή που τα άτομα που γεννήθηκαν το έτος του Γουρουνιού θα πρέπει να κάνουν μια στροφή στη ζωή τους, εάν θέλουν να έχουν θετικές εξελίξεις. Θα πρέπει να σταματήσουν να κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα για τις ανεπάρκειες τους και να στρωθούν στη δουλειά!

Θα ήταν ευχής έργο, εάν καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε στο πρώτο μισό του χρόνου, ότι ήρθε η στιγμή να ενηλικιωθείτε και να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Στην περίπτωση αυτή, ο αυστηρός άρχοντας του έτους θα σας ανταμείψει με μερικές μικρές νίκες  στους τομείς της ζωής σας που έχετε θέσει σε προτεραιότητα. Στην ουσία δεν έχετε να κάνετε και πάρα πολλά ή δύσκολα πράγματα. Αρχικά καταγράψτε κάθε ημιτελές σας έργο και καταπιαστείτε με την τακτοποίηση τους. Από την στιγμή που θα ενεργοποιηθείτε, ο Σκύλος θα σας στηρίξει υπό μορφή ανέλπιστης βοήθειας από τον κοινωνικό ή φιλικό σας περίγυρο.

Ο φιλικός σας περίγυρος αποτελείται συνήθως από άτομα του ίδιου χαρακτήρα, φιλάρεσκα και οκνηρά. Μέσα στο 2018 όμως κάτι θα αλλάξει σ αυτό τον τομέα. Ο στενός σας φιλικός κύκλος θα αναπροσαρμοστεί και θα εισέλθουν άτομα που θα σας βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείτε και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας.

Δεν είναι δυνατόν να φτιάξετε τα πάντα μέσα σε λίγους μήνες, όταν μάλιστα έχετε συνηθίσει να μην κουνάτε το δαχτυλάκι σας.  Μην περιμένετε να απογειωθεί η καριέρα σας αυτόματα. Πριν κάνετε κάποιο σημαντικό βήμα στον τομέα της καριέρας σας θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο και σκέψη. Εάν αποφασίσετε ότι είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε πολλές ώρες τη μέρα, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα για να προλάβετε τις προθεσμίες που τρέχουν, τότε θα ανεβάσετε την καριέρα σας σε πρωτόγνωρα ύψη μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Εάν πάλι αποφασίσετε να κάνετε τις κινήσεις σας με πιο χαλαρούς ρυθμούς, τότε θα σας πάρει περισσότερο χρόνο να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αυτό είναι αυτονόητο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κατά την διάρκεια της κυριαρχίας του Σκύλου, θα καταφέρετε να εδραιωθείτε και να εξελίχθητε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, δεν είναι σπάνιο, άτομα που γεννήθηκαν την χρονιά του Χοίρου να δανείζονται στο τέλος του μήνα, γιατί δεν φρόντισαν να κάνουν καλό χειρισμό των χρημάτων τους. Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει μέσα στο 2018! Γίνεστε πολύ πιο σοφοί και αρχίζετε να αποφεύγετε τις πολυτελείς αγορές, φροντίζοντας τα χρήματα σας να πιάνουν τόπο! Και αν αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αγορές πολυτελείας, φροντίστε να επενδύσετε σε άγνωστους σχεδιαστές ή μη καταξιωμένους καλλιτέχνες, ώστε να μην ξοδέψετε μια περιουσία για το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Στο τέλος θα μάθετε να εκτιμάτε τα σοφά μαθήματα που σας διδάσκει ο Σκύλος κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής, καθώς θα έχουν πολύ μεγάλη σημασία για την ζωή σας, προσωπική ή επαγγελματική. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας που είχαν στο παρελθόν ατυχείς σχέσεις, υπό την επιρροή του Σκύλου θα αποκτήσουν μια πιο σοφή άποψη για τον ρόλο που έπαιξαν οι δικοί τους κακοί χειρισμοί στο τελικό αποτέλεσμα. Θα σταματήσετε να ψάχνετε για εξιλαστήριο θύμα και να φορτώνετε τους περιστασιακούς συντρόφους σας με φανταστικές ατέλειες, αντί να επικεντρώνεστε και να καλύπτετε τις δικές σας ανεπάρκειες. Εάν καταφέρετε να κάνετε την αυτοκριτική σας, θα έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την προσωπική σας ευτυχία. Η σχέση που θα διαρκέσει στον χρόνο δεν θα αργήσει να έρθει, και θα διαρκέσει, γιατί εσείς θα της επιτρέψετε να επιβιώσει.

Οι παντρεμένοι ή σε μόνιμη σχέση θα αντιμετωπίσουν πολύ λιγότερες προκλήσεις κατά τη διάρκεια του 2018. Το πρόγραμμα σας αναμένεται να είναι απλό, καθώς θα δουλεύετε, θα αποταμιεύετε και που και που θα κάνετε κάποιες διακοπές με το ταίρι ή την οικογένεια σας. Εάν αποφασίσετε να αφιερώσετε χρόνο στην καριέρα σας, ο ελεύθερος χρόνος δεν θα είναι ίσως πολύς. Θα έχετε όμως τη δυνατότητα να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια ή στο ταίρι σας, κάτι που θα είναι ανεκτίμητο!

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …