Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του σήμερα. Αν και η μέρα είναι ρομαντική, με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Προσπαθήστε να έχετε μια πιο σωστή άποψη για τους ανθρώπους. Μην λυπάστε για την συμπεριφορά τους, έχουν την ευθύνη των πράξεών τους δεν χρειάζεται να επηρεάζεται κ η δική σας ψυχολογία.

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Στα επαγγελματικά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε υπομονή και επιμονή, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει, και θα το μετανιώσετε πικρά στο μέλλον.
Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα.

Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα.

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Ξαφνικές γνωριμίες σας οδηγούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσεις. Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο, νέες ερωτικές γνωριμίες  για τους άντρες και  επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριων λόγο.

Στα αισθηματικά επικρατεί ένταση που μπορεί να σημαίνει και τη λήξη ενός δεσμού. Χαμηλώστε τους τόνους.

Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Από τη μια θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας και να είστε το επίκεντρο του θαυμασμού, από την άλλη δεν θέλετε να κάνετε καμιά προσπάθεια για να αλλάξετε κάποια πράγματα.

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Θα υπάρχουν εναλλαγές συναισθημάτων. Φανείτε προσαρμοστικοί με αυτά που σας ζητούν.

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας σήμερα. Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Στη δουλειά σας αξιοποιήστε κάποιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό.

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οι πλανητικές όψεις των ημερών δίνουν έναν έρωτα γεμάτο φρεσκάδα μέσα όμως από εμπόδια και αστάθειες…

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η ψυχή σας δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αν αλλάξετε τώρα, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο …

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο.

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό συνθέτει μια πάλι ανάμεσα στο καθήκον και στο συναίσθημα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες!

Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σας δίνει μεγάλη αισιοδοξία αλλά δεν πρέπει να βιάζεστε και να δημιουργείτε άγχος και στους άλλους.

Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μέρα ευνοϊκή για στόχους, αλλά χρειάζεται υπομονή και υπομονή. Ξεκινήστε από την οργάνωση και δώστε χρόνο μέχρι να φτάσετε στην πράξη.

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Προσέξτε την υγεία σας, αλλά φάρμακα πάρτε μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού.

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προστατέψτε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να τη διατηρήσετε.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Σήμερα θα έχετε πνευματική διαύγεια και θα καταλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και  θα σας ανοίξει δρόμους με ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.
Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα ήταν κρίμα να χαθούν ευκαιρίες…

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να το λύσετε για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή.

Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που διαμείβονται πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.
Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Είστε έτοιμοι για δράση και να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας σε σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα  οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…