Δίδυμοι- Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Με τον Ήλιο να βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου στον 5ο οίκο σας (διασκέδαση, σεξ, παιδιά) το μυαλό σας μόνο στην δουλειά δεν θα είναι! Θα έχετε όμως έναν ανορθόδοξο τρόπο σκέψης και προσέγγισης των ζητημάτων που θα βοηθήσει αποτελεσματικά να βρεθούν λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που σας προβληματίζουν. Ο Ερμή από τον 6ο  οίκο (εργασία και υγεία) θα είναι ανάδρομος μετά τα μέσα του μήνα. Η θέση του αυτή σώζει κάπως την κατάσταση, προσγειώνοντας σας στην πραγματικότητα. Εάν έχετε σκοπό να προσλάβετε προσωπικό στην επιχείρηση σας ή να αναζητήσετε συνεργάτες ή συνεταίρους, φροντίστε να ολοκληρώσετε τις επαφές το πρώτο μισό του μήνα. Εάν αναζητάτε δουλειά, θα υπάρξουν ευκαιρίες μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη.

Από οικονομικής άποψης δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα από πλευράς εισοδημάτων. Εκεί που θα χρειαστεί προσοχή είναι τα έκτακτα έξοδα που θα παρουσιαστούν, γιατί όπως θα βγάζετε τα χρήματα, έτσι και θα φεύγουν. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως σκεφτούν την λύση της δεύτερης δουλειάς για να καλύψουν με μεγαλύτερη άνεση τα έκτακτα έξοδα.

Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 4ο οίκο (γονική εστία και οικία) και θα σας ωθήσει να περάσετε μέσα στον μήνα περισσότερες ώρες στο σπίτι με το ταίρι σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι αρμονική και ήρεμη, προσοχή μόνο στο δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή ανάδρομο, να αποφύγετε τις προστριβές και παρανοήσεις. Ίσως μέσα στον Οκτώβριο να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο λογικό βήμα στη σχέση σας, εάν είναι ήδη δοκιμασμένη στο χρόνο και αισθάνεστε ασφαλείς.

Οι αδέσμευτοι του ζώδιο σας επιθυμούν συντροφικότητα, έχουν ανάγκη από σεξουαλική εκτόνωση, τους ελκύει όμως και το σπίτι τους, οπότε δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν κόσμο. Ακόμη όμως και να γνωρίσουν κάποια άτομα, δε θα μπορούν να τους προσφέρουν αυτά που έχουν ανάγκη την περίοδο αυτή της ζωής τους. Απλά δεν είναι ο μήνας σας αυτός…

 

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…